mi_c_ho Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 ?ivjo, v?eraj sem opazil, da mi pri zadnji desnem plati??u manjka matica. Plati??a so originalna 16 col, letnik 2005. Ker sem preveril vse ostale in so bile normalno zategnjene, sem 100%, da si jo je nekdo sposodil. Sedaj me pa zanima kak?ne mere so, da bi kupil varnostne. Ali so M12, 1.5 K19 ali kak?ne druge, ker pojma nimam katere so prave? Citiraj
schurda Napisano 31. maj, 2011 Prijavi Napisano 31. maj, 2011 ?ivjo,v?eraj sem opazil, da mi pri zadnji desnem plati??u manjka matica. Plati??a so originalna 16 col, letnik 2005. Ker sem preveril vse ostale in so bile normalno zategnjene, sem 100%, da si jo je nekdo sposodil. Sedaj me pa zanima kak?ne mere so, da bi kupil varnostne. Ali so M12, 1.5 K19 ali kak?ne druge, ker pojma nimam katere so prave? Pojma nimam kak?ne mere so, v glavnem sem si jih kupil na Mazdi v BTC s klju?em vred - ~ 40?. P.S: ?e dobro, da si kdo ni sposodil kolesa - ali pa vseh 4 in ti v zameno ponudil 4 bukova polena! Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
`ripper` Napisano 1. junij, 2011 Prijavi Napisano 1. junij, 2011 jest sm jih kupil v a3m, mcguard al mclock ne vem kaj so. edin problem je, ker je nati?na matica za klju? 19, ostale matice pa 21, tko da sm mogu za vsak slu?aj ?e eno gedoro kupt pa vr?t zadej. Tok o tem, k so semi mazdine originalne zdele predrage za 40? :|| te so ble 7? cnej plus racna pa gedora skor 20 in sm prsu krepko cez...kekec jebiga Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.