Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Okej, pozna kod katerega maherja, ki bi mi, za dober denar, dal avto na mizo ter zravnal sprednji konec.

post-4105-1308132574_thumb.jpg

panoramska.jpg
Napisano

Kolk je biu pa avto rasut da bi ga moral dati na mizo? Medosna ne ?tima al kako? ?e je prednji del bol nenatan?no zmontiran ?e ne pomeni da bi ga moral na mizo dati.

Napisano

Jah problem je ker je luft tudi med odbija?em in blatnikom na sovoznikovi strani, odbija?a pa nemorem spraviti vi?je, kar pomeni da je glavni nosilec (na katerega je pri?ravfan odbija?) zamaknjen, posledi?no je tudi vezna ter lu? ni?je.

panoramska.jpg
Napisano

miza... kaj pa vem? a nis mel se ene skoljke :hohoho:

poceni ni.. pa nikol ne bo tk ko se rece.. pa lahk se zgodi da se kej faus na podvozju premakne. :ne vem:

mogoce ceneje bolj ekonomicno da eno z velik kilometri nabavi pa premenjas stvari z motorjem vred

Napisano
:D to se da vse nastavit idi do eniga kleparja ce se noces sam lotit

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se mi zdi, da ta dva odseka iz članka, o koži in žlahti povesta veliko: ........  
    • Je veliko res ampak je vse skupaj malo drugače iz strani učitelja, ki ima zelo omejen čas in zraven še nekaj problematičnih otrok, ki motijo učni proces! Imam v družini dva OŠ učitelja in včasih ne morem verjet kaj počnejo otroci v razredu.  Hči je bila na treh različnih šolah in bolj, ko je šola na podeželju bolje lahko delaš z otroci, ker pridejo v šolo lepše vzgojeni. Na to temo je lahko toliko mnenj kot o politiki tako da..... 
    • Še eden test:    Test: Mazda 6e Long Range - Lepotica z napako AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Prvi resnejši Mazdin avtomobil z električnim pogonom ni zares Mazda, pusti pa soliden vtis. Ampak Long Range različica je lahko kljub...  
    • Cajt ubijam ob dobri kavi. 🤗 Ko pri Vulku rihrajo gumo na Twingecu od tašče.... 
    • Al pa ne...   Če otrok težje "zašteka" so taki portali kot je ta omenjen od Andreja Škrabe lahko zlata vredni. Iz osebne izkušnje lahko potrdim,da tam zelo lepo razlaga👍 Pa smo že malo morje cvenka za inštrukcije matematike zmetali...ne rečem-mi ni žal,k so pol tud petke padale...torej ni v otroku problem...vsaj pri nas ne...ok-delovne navade so rak rana,a otrok ni zabit. Imam pa tudi lastno izkušnjo iz otroštva,ko je učuteljico matematike prav malo brigalo,če si štekal ali ne...samo,da je ona imela tistih 2-3 "nadarjene",da se je lahko na tekmovanjih kazala...in sem v petem razredu OŠ šel z šponom naprej....kasneje,ko jo pa nismo imeli več,pa so bile trojke al pa tudi kaj več...   In tudi za hčerko lahko povem izkušnjo,ko so v OŠ jemali razne vrste proneta...morski,zračni itd...in so morali znati našteti npr. razna plovila....in je znala vse našteti...ni pa imela pojma,kaj je trajekt (pa smo se z trajektom že peljali),kaj je kajak itd...sem moral doma vse lepo pikazati,razloziti...z slikami itd...hvala google... Sem na roditeljskem po tem čist popenil,k jih drkajo,da se piflajo na pamet za oceno,a sploh ne vedo o čem govorijo...pa imajo drag projektor,PC itd...vse pripomočke...pa ne in ne otrokom pokazati in razložiti... Sem rekel,da nam iz otrok delajo budale...da mi sploh ni važno kako oceno prinese,samo,da je pozitivna...samo,naj jih kaj res naučijo,ne pa da se piflajo in nimajo pijma o pojmu.   Je razredničarki malo nerodno ratalo...žal.   Skratka-problem je,če nam iz otrok delajo budale...za ocene.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.