Skoči na vsebino

KAWSK :) Najlep?e ?elje s ?estitkami in pozdravi !

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Happy Bday ;)

pa ?imprej?njo razre?itev te?av z avtom ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

opaaaa....nekdo pa danes praznujeee...hihi....nooo...vse naj naj najboljse tudi z moje strani ;)

fajn zazuraj, ne klici jelenov in pocartaj ma?ka :D

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Vse naj naj tudi z moje strani.

P.S:V upanju na ?imprej?njo re?itev te?av...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Happy birzdey ... :D

Papa, Tomi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Na današnji sončen dan (na dan volitev)sva z Etcho-jem izbrala zanimive traile v okolici  lepe vasice Kubed.  Hkrati sva preizkusila še njegov nosilec za kolesa. Dva e-MTB-ja lepo stojita na njem. Tu Imajo eno izmed najlepših prog za MTB na obali. Na poti  sva se srečala še z dvema E-Mtb manijakoma in smo vsi štirje nekaj časa uživali v spustih po odlično pripravljenih progah.    Naj pa opozoriva vse tiste,  ki hodite v naravo, da so naše prijateljice kače že na planem. Tako sva sredi makadamske ceste pri vračanju na začetnk točko spusta opazila približno 70cm dolgega navadnega modrasa. Je pa drugače bil priden in čisto pri miru.🤗
    • Prav nič 'po novem', to se je začelo kmalu po tistem, ko sem kupil BTjca - sem si zapomnil, ker so še mene zezali, če sem BTjca kupil s kakšno podkupnino in kdo mi jo je dal. Mislim, da se je to začelo nekje 2013 ali pa 2014.             A ti veš, zakaj je Kajn ubil Abela? Ker je stare vice pravil...
    • Lastniška struktura | Petrol WWW.PETROL.EU Petrol je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovinskih združb.  
    • To se  dogaja le pri nas. V okoliških državah teh problemov ni. Sin je prejle  tankal na Hrvaškem dizel. Tam ni nobene panike. Pa tudi cena je podobna naši. Ko omenim,da so pri nas pijavke in lopovi  na vseh področjih pa vik in krik. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.