Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ja, dobro. Samo kako pa veš da ne bo zaradi zamika kam udarilo ob polnem zasuku volana? Gledam priročnik za Mazdo 6 in ne najdem nikjer teh specifikacij za platišča. Gume bi pa tudi jaz raje imel samo homologirane. Imam dve možnosti: 225/55 R17 97V in 225/45 R19 92W.
-
Prejela je sveže olje in sicer Q8 5w-30, domnevam da ji bo olje ustrezalo. Je bilo že konkretno potrebno menjave, saj sem videl po listkih, da je minilo 20.000km in 14 mesecev (prejšnji lastnik), huh
-
Moje feltne so Borbet Y 7,5x17 ET 42-- matt black. Malo širša platišča in manjši ET pripomorejo k temu, da izgleda guma na njih širša in je pomaknjena bolj ven proti blatniku. Original je ET 50.
-
Evo sem zbrisal... Nima smisla več hodit po nasvete sem. Drugače popolnoma zastopim... Vendar takega odstopanja pa še nisem imel pri nobenem... Nima veze. Se odjavljam in verjetno tudi ne spremljam tega foruma... Nima smisla. Kot, da jaz probleme delam... 😆
-
No zdej imam pa tudi jaz občutek, da počasi pretiravaš. Odgovor na tvoje vprašanje boš našel na milijon forumih lahko pa vprašaš tudi AI. Ker če tega ne razumeš potem mi je jasno zakaj iz vsega narediš težavo.
-