Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Komaj... bi blo pa jebeno, če bi me pičil. To so bli časi brez mobitela pa vsaj tri ure stran od pomoči.
-
Malo dvomim da je večina uporabnikov presenečenih, se pa najdejo kakšni sigurno. Bi si vseeno mislil, da večina tistih, ki gre v investicijo, vsaj osnovno ve kako deluje stvar. Ker tuki ne more bit nek impulzivni nakup, stvar ni poceni in tudi ni hitro izvedljiva. Končni cilj pa tako ali tako mora bit kombinacija z baterijo, tukaj mi je smešno da so uporabniki presenečeni, da gre v tej smeri. To pa je že verjetno tisti korak dlje, ki se ga že vseskozi zavedajo bolj tehnični, oportunisti pa jamrajo kako so bili zavedeni.
-
To je vse super, samo po moje je večina uporabnikov malo presenečena ker niso samooskrbni v takšnih situacijah. Pustimo tehnične ljudi, govorim o drugih. Pa baterije so koliko? 20 kWh? To je pri neki zimski porabi za malo več kot pol dneva. Pa verjetno je niti do konca ni priporočljivo sprazniti. Če bi jaz delal sistem pod 100 kWh baterij ne bi niti razmišljal. To mi pa potem zdrži 3 do 4 dni normalne zimske porabe ali pa kakšnih 14 dni ekstrema, ĉe pazim na porabnike.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)