Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Prebral više puta. Priznam, moja krivda ker nisem vedel da obstaja limit nad katerim prijava z majlom ne velja. Še vedno ne vem, pri katerem znesku je zadosti prijava z mailom in od kod naprej se moraš prijavljat z uporabniškim imenom. A kaj so rekli na kontaktnem centru. Avtomatski odzivniki so ful družabna bitja. Ene tri nivoje sem skoz dal. Na vsakem nivoju se pomakneš naprej na naslednjega tako, da na številčnici izbereš eno cifro od naštetih možnosti. Čeprav so bile računalniške igrice v mojih mladih časih sila preproste, sem bil uspešen in na 3. nivoju so mi potem ponudili virtualnega pomočnika. Bolje išta nego ništa in ga izbral. Potem so rekli da dobim na sms povezavo. Potem sem šel na to povezavo. Potem so zahtevali da na telefonu omogočim nevemkaj enkup možnosti. In v tistem trenutku je čisto malo manjkalo da telefon ni poletel v steno. Eto, to so mi rekli na kontaktnem centru. -
Takoj za Triglavom, vsi. In da ne bo pomote, to imajo vse zavarovalnice vključeno, samo tega nihče ne ve. Razen mene. 😊 Prav tako imaš dražje zavarovanje za rizične voznike, pa za rizične znamke vozil (katere imajo največ nesreč in jih največ ukradejo) itd, itd...
-
Aja, @Alex, dej prever tvoje obroče na kolesu, čist možno, da maš moje, ker mam jaz kot kaže tvoje. p.s. jebemti Juresa sem izvedel in je slika naokol obrnjena.
-
Vse lepo in prav, a pri "pravem" e-mtb kolesu pol teh stvari, ki si jih omenil, da si jih odstranil, ne moreš naredit. Lahko odstraniš prvo in zadnje kolo in to je več ali manj to.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)