Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Jaz menjuje podobno pogosto. Sem pa zmes enkrat menjal sredi mesca in sem ugotovil nikoli več. Dejansko izgubiš 1/12 regresa. Stara firma ti da za pone mesece in nova poračuna za polne mesce. Deljen mesec se preprosto izgubi.
-
Se maw šefa počutm, k grem ju3 na novo delovno mesto oz. novemu delodajalcu, AMPAK se pa že zju3 ne bom preveč šefa počutil, ko bom iskal ugodno parkirišče na območju LJ-Vič, heh.
-
Tole je tezava zamasenih dpfjev dvigovanja nivoja olja, prepogostih regeneracij mazd in posledicno zavrnitve ciptuningov iz naše strani . Lp, Tunerc
-
Ma sej upam, da veš da to ni resnica kar razlagaš. Banka naredi vse, da ni treba poseči po zaplembi. To je zadnji najbolj skrajni ukrep, ker pač denar je bančni, tebi je bil le posojen. Če ga ne vračaš pomeni, da si pač nekaj vzel in nisi vrnil. Verjetno tudi ti pričakuješ, da če nekomu nekaj posodiš, da ti to vrne. Banka z zaplenjenimi nepremičninami ima samo težave, ker njej te nepremičnine ne pomenijo nič, ampak jih mora prodati, da dobi nazaj vložena sredstva. In to so postopki, pritožbe, razprave, sodni procesi predno dejansko lahko to naredi. Zato bo najprej poskusila vse, da to prepreči tako, da da moratorij za nekaj časa, da sestavi finančni načrt, da recimo omogoči sklenitev novega kredita z nižjimi obroki za daljše obdobje in še je takih vzvodov. Zato tukaj ni nič enostavnega, še manj laganega.
-