Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
V sobto zjutraj sem hotel po kruh v pekarno. Takoj, ko sem hotel speljati sem čutil, da zadaj desno klešča ni spustila. JUhhhhuUUuuuu Sicer sem rekel, da moram tudi zadnje čeljusti razdreti in očistiti, ko sem čutil, da zadaj nekaj ni OK. Pri zaviranju se je čutilo kot pulziranje. Naročil sem nov bat in ostali material in ga danes zamenjal. Starega sem komaj, da ven spravil tako je bil korodiran. Gumica je bila povsem porozna. Mazda 5, 1.6D, 391k km, 2011 Delo (lasno) in deli (33 EUR): - nov batek z mehanizmom za ročno - nov kvadratni O ring - nov "prašnik" - pina sem spoliral, sta bila prav tako zelo nepremična - gumice pinov in pokrovči - namazane vse površine ploščic in nosilca kjer je to potrebno Gremo naprej do naslednjega izziva -
Moj prvi servi leta 2018 za mazdo 3 je bil pod 200€. Vsak naslednji dražji. Na koncu tudi 250, če ne še kak € več. Odkar to delam sam me pride cca.70€. Nore cene!
-
Ker je že brez veze...vse,kar levim ne paše je fašizem..tako z tem opletajo,da je izraz fašizem popolnoma izgubil svoj pomen...pa jih po moje 95% levakov ali celo še vec sploh ne ve,kaj to sploh je.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)