bradaman Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Pozdravljeni, Ne najdem teme kjer je opisano kako izklopiti zvok tipk radia M6 2005. Mi lahko kdo posreduje link prosim, Hvala Citiraj
jures Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Pozdravljeni, Ne najdem teme kjer je opisano kako izklopiti zvok tipk radia M6 2005. Mi lahko kdo posreduje link prosim, Hvala V meniju radija - beep off Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bradaman Napisano 21. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Ali to velja tudi za obvolanske komande? Citiraj
jures Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Ali to velja tudi za obvolanske komande? Tudi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bradaman Napisano 26. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Se opravi?ujem za vpra?anje, nisem znal priti do menija radia, mi kdo opi?e pot ali po?lje link kako priti v meni. Hvala za odgovor. lp Dii Citiraj
jures Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Se opravi?ujem za vpra?anje, nisem znal priti do menija radia, mi kdo opi?e pot ali po?lje link kako priti v meni. Hvala za odgovor. lp Dii pritiskaj notri desni knos z vrtenjem pa izbiras, Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Friga Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Na PFL se beep ne mo?e ugasiti iz menu-a. Postupak je: 1. isklju?i radio 2. dr?i zajedno stisnute tipke "SEEK down" i "5" dok ne ?uje? beep LP Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.