Skoči na vsebino

Pozdravljeni mazda?i in mazda?ice, v?eraj smo z gelipterjem pa alexom testirali novo mazdo 3 hatchback g122.

Slike in posntke nove 3-ke sem ?e vidu in ?e po slikah/videjih mi je bla vizualno zelo v?e?, tako navzven kot notranjost, ko pa sem v?eraj vidu novo 3-ko ?e v ?ivo mi je bla ?e bolj v?e?, moram priznat, da so jo zelo lepo oblikovali in te?ko bi najdu avto ki bi me vizualno tako pritegnil kot ta 3-ka (to govorim o novej?ih avtih seveda), pa delam v luki koper kjer vozim avte in vidim ve?ino zadnjih modelov novej?ih avtov pa mi noben ni tolko v?e? kot tale 3-ka. No da se preselim na notranjost, voznik pa sovoznik sedita zelo udobno, sprednji sede?i so eni izmed najbolj udobnih kar sem jih probal, lepo te objamejo, ne?no ampak dovolj mo?no da se ne premetava? med ovinki, armaturna plo??a je minimalisti?na in lepo razporejena, se vidi, da je avto zasnovan bolj za voznika, vsi in?trumenti so obrnjeni proti vozniku, sovoznik pa ima lep nemoten pogled na cesto in z izjemo prezra?evalnih re?, katere so usmerjene direkt v sovoznika malo ni?je kot smo mogo?e vajeni v drugih avtih, osebno mi je to zelo v?e?, voznik ima tudi svoje prezra?evalne re?e usmerjene proti njemu, tako da si vsak lahko prilagodi temperaturo zraka, ki piha vanj. Da ?e omenim zadnje sede?e, udobni so, ne tolko kot sprednji sede?i, ampak na zadnjih sede?ih pa ni tolko prostora kot spredaj, zadnja del strehe se kr hitro in strmo spusti dol, zame je blo ve? kot uredu s tem da sem visok okoli 165 cm, marsikdo vi?ji bi imel malo te?ave ampak spet ne tolko, da bi blo ?isto neudobno, Alex je tudi sedel zadaj pa je kr visok in spet ni blo tako neudobno. Drugi problem zadaj je ?rni strop, dobi? zelo utesnjen ob?utek zadaj, zraven dodaj ?e majhna zadnja okna pa je ta ob?utek ?e tolko ve?ji. Poleg tega se da tudi zadaj zelo udobno sedet, dve osebe zadaj nebi imele nobenih te?av, s tremi osebami bi ?e blo malo natrpano, tudi zaradi grbine na sredini. Ko pa pogledamo vo?njo nove 3-ke, tu pa se redkokateri avto pribli?a ob?utku, ki ga dobi? ob vo?nji nove 3-ke, po besedah Gelipterja ji manjka par konji?ev ve? in s tem se bom strinjal, kar sem jo sam vozil se opazi, da ji manjka mo?i, navora, ?uti? da bi ?elela it hitreje ampak ne more. Kar se pa same dinamike vo?nje ti?e je pa avto bomba na kratko povedano, ob?utek na volanu je odli?en, volan ni preve? te?ek ampak tudi preve? lahek ne, pedala super reagirajo na manj?e pritiske, zavore primejo zelo dobro in hitro, ampak jih je treba malo bolj pritisnit ampak ko pa stisne? zavore pa res primejo dobro, avto se tudi odli?no dr?i ceste in zelo stabilna v ovinkih. Ko je Gelipter vozil, ki ima malo te?jo nogo kolko sem opazil :D je blo tudi na zadnjih sede?ih kr udobno. Zdej ker avto ki smo ga testirali je bil na 18-kah je vo?nja bla malo bolj trda in verjetno igra vlogo tudi vzmetenje pri temu, ampak ni pa bila tako trda da se nebi mogu navadit in vseeno imet 

prijetno vo?njo, tudi ?ez grbine ni bla neudobna. Glavni adut nove trojke, vsaj meni, je ob?utek v vo?nji, ki je pa res nekaj posebnega, kot sem prej omenil, delam v luki koper kjer vozim avte med 8-12 ur dnevno od mercedesa s klase, do audija Q8, sej ti avti so super da ne boste narobe razumeli, zaslu?ijo si svojo ceno, ampak noben od teh avtov mi ni dal nasme?ka na obrazu kot mi jo je dala mazda v?eraj.

Seveda smo naredili tudi nekaj slik v?eraj, ker bi blo ?koda ?e jih nebi 

Za slike smo vpra?ali eno gospo, ki je ?la mimo ?e nas lahko vse tri slika poleg avta in smo si sposodli sposojenega psa od gospe dokler nas je slikala :D

post-10415-0-84779900-1555751537_thumb.jpg

post-10415-0-26823300-1555751600_thumb.jpg

post-10415-0-87644500-1555751618_thumb.jpg

post-10415-0-75028100-1555751637_thumb.jpg

post-10415-0-83965400-1555751659_thumb.jpg

post-10415-0-98198100-1555751727_thumb.jpg

post-10415-0-71947200-1555751746_thumb.jpg

post-10415-0-30170500-1555751776_thumb.jpg

post-10415-0-71712000-1555751905_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.