V EU je ogromno ljudi, ki si lahko privoščijo vozilo za 80k, je pa res da jih je pri nas manj kot v državah z visjim stanadardom. Poglej malo po cesti koliko je npr. novih Tuaregov pa se cene komaj začnejo pri 55k, samo teh osnovnih sploh ne vidiš, je vec takšnih s 3.0 za 100k. Tko da če smo mi reveži, niso vsi.
Sam jaz nikakor ne morem razumeti zakaj ima Mazda tako majhen tržni delež. Ima najlepse serijske avtomobile, ki so povrh vsega se zelo zanesljivi in tudi varčni. Edino kar Mazdi manjka je še kakšen močnejši motor pa mal več reklame. Pa sem to že večkrat ugotavljal pa ne vidim kje se zašteka pri prodaji, da folk raje kupi npr. Octavio namesto M6.
Da pa vsi palijo na te SUVe mi tud nikakor ne potegne, pa kje je ostala eleganca, uporabnost in užitek v vožnji... sam da si modern in gremo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ja močno upam da je kaj na tem, samo te govorice so zunaj že leta, izdelka pa nikjer. Bi mi pa M6 PHEV pasala ko budali šamar.
Popravljeno od ignacijPovezava za deljenje
Deli na druge strani