@Boss, velik možakar si in slej ko prej ti ne bo pasal sedet na tleh in se ti spravljat iz nizkega avta.... 😉
Upam, da bom še dolgo mlad pa da se mi ne bo treba s tem vprašanjem ukvarjat. Moj fotr je bil glih kar 78 pa ma še vedno Mazdo 6 in bi bil zanj verjetno kakšen CX-3 bolj primeren pa me sam pogleda in pravi: tiste parkrat na teden za not pa ven it pa še nisem tolk ubog, da ne bi zmogel.
Je pa res, da nikoli ne veš kaj ti bo življenje prineslo ali odneslo, tako da ne bom rekel "nikoli".
Kar mi na pamet pade od znamk ki še imajo limuzine, niti ena mi ni všeč ...
To pa ne verjamem. Mogoče ti prej nobena znamka ni tako všeč kot Mazda in boš zato raje vzel neki pač, samo da je od Mazde. Tako delamo pravi Mazda fanboyi, sam men kljub temu, da mi je Mazda totalno všeč na SUV-a ne morem. Obupno grozni so mi - si ne morem pomagat ampak tako jih vidim. 🥺
Mah sam kurc k je nepremičnina 1.6TDI pa 116 kljuset... Oh ja, še dobr, da je ročni menjalnik, da vsaj mal treniram. Sem imel še Superba na razpolago in je bil tud 1.6TDI DSG - če maš pa tole pa Škodo zasovražiš. Ker osu je dal to mašino notri k je čist neprimerna velikosti in teži.
Se pol vsedem nazaj v mojo 150KM 2.2 pa mislim, da imam avion.
Že dve leti gledamo tele rendererje tko, da spet bolj kot ne ugibanje o obliki. Ne more bit stlačen CX-60, ker če bodo želeli prodajat bo morala biti oblika veliko bolj drzna.
Tole je čudno, Mazda kr neki motovili po novem. CX-80 bi morala že pridet v salone pa so jo prestavili skoraj za pol leta na začetek 2024. Tko, da 6-ka je verjetno še bolj oddaljena, če sploh pa še to je velika verjetnost, da je v EU ne bo.
To je za debeloritne amerikance namenjeno, da imajo notri dosti placa v širino. Pa tudi pri njihovih širokih avenijah teh 10 cm dodatka pri širini ne pomeni težave, pri nas si pa skoraj upam reč, da v tretjino domačih garaž ne bi več šel.
OMG - tole je ogromno. Nekoč ene 10 let nazaj sem se hecal glede SUV-ov, da naj naredijo enak design pol pa samo velikost spremenijo S, M, L, XL in XXL. In evo ti ga na Mazda je ubogala.
Ne moreš. Gelipter je hotel prinesti v avtoplus v Kopru svoje olje, a so mu elegantno odgovorili:"jok brate, odpade".😊
Tako,da je plačal to povprečno olje po zlatarski ceni 25€/liter. 🤗
Pa sej je prav, premium avto - premium storitev in seveda premium cena. Vpraš une k majo BMW-je, Audije in Mečke. Oni že leta vedo da je tako, lastniki premium CX-30 se boste pa že še navadili
No, tako veliko pa spet ne, si pa ti zelo pikolovski in misliš, da je vse natega kar se ne sklada s tvojim prepričanjem:
- homologacija senzorjev, ki naj ne bi bili originalni. Kako veš da niso originalni, saj Mazda naknadno vgrajuje vse mogoče proizvajalce senzorjev v skladu s tehnično ustreznostjo. Ker se senzorji ali že vgrajeni ali pa jih naknadno vgradijo na isto mesto ne vem zakaj bi to morali homologirat. Po tej logiki bi morali vsake zavorne diske in ploščice, ki niso istega proizvajalca kot je originalno, homologirat na novo.
- to ni dodatna oprema, saj ima Mazda homologirano opremo z vgrajenimi senzorji. Za znižanje cene je pač nižji nivoji opreme nimajo. Sama Mazda pa ime narejeno homologacijo za cel avto. Če tega noben nivo opreme ne bi imel bi moral homologirat in seveda isto velja, če bi se zadeve vgrajevale naknadno, izzven Mazda pooblaščenega servisa.
- v MES-u je zapisano, da se avto odpelje do prvega najbližjega Mazdinega servisa in ne tistega, ki bi si ga izbral uporabnik. Če je ta servis oddaljen več kot 100km potem na najbližji usposobljen servis.
Vozniki limuzin in karavano že leta bijejo hajko proti družinskim ocetom, ki so včasih vozili enoprostorce sedaj pa vsi hočejo SUV.
O moj bog, kake pa strelaš? Kdo bije hajko proti družinskim očetom?
Alex ti pa isto... pa kake so zdaj to neumnosti... a nam hočeš povedat, da ima limuzina/karavan v obliki Mazde 6 samo dve možnosti OFF pa ON. Se pravi al stoji al pa ful gas čez ovinke? Vmesnega ni.
Pa sej veš zakaj je tisti pedal spodaj , ki ga prtiskaš z desno nogo. To ni pedal, ki ga prtisneš, do konca, ko se ti mudi, ampak pedal, ki dozira hitrost in dinamiko vožnje, da je ta udobna in prijetna in nima nobene veze z avtom v katerem je. Edini avto, ki ga Mazda trenutno ima pa ni družinsko naravnan je MX-5 vse ostalo so družinski avtomobili, če jih tako uporabljaš. Je pa res, da nekateri zmorejo še kaj več, ampak zgolj če tako hočeš in nikakor sami od sebe. In če se kdo ne zna brzdat to ni problem v avtu ampak zgolj in samo v vozniku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma stari... zmoreš to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani