Jaz sem drugi lastnik; tako kot prvi lastnik, kot jaz smo jo vedno servisirali pri Avtoplus Koper, kjer je bila tudi kupljena s strani prvega lastnika.
Nekaj sem slišal, da včasih odmična gred dobi luft?!
Mimogrede, filter kabine pa izgleda, da ne paše (na osnovi informacij na Autodoc).
Pri prejšnji generaciji Mazde 3 in Mazde 6 z 2.0 motorjem mi je bilo fino, ker so pasali vsi filtri (kabinski, zraka in olja), na Mazdo 3 in Mazdo 6.
Sem sklepal, da so na trojki enaki kot na cx-30. Sem imel od prejšnje trojke 2018 še ene dokaj dobre na zalogi pa sem jih vrgel proč ker so bili dimenzijsko drugačni....
Ali kdo zanesljivo ve, če pašejo brisalci od Mazda 3 Hatchback SKYACTIV-G (120 hp) letnik 2017 na MAZDA 3 Hatchback 2.0 SKYACTIV-G M Hybrid (122 hp) letnik 2021? Kaj pa kabinski filtri?
Imam dilemo. Ali naj na rednem pooblaščenem servisu Mazde 3 naročim tudi dezinfekcijo klime ali ne? Predvidevam, da se storitev naredi v kompletu z menjavo kabinskega filtra, kar bi bilo smiselno.
Zanima me, ali gre pri taki dezinfekciji bolj za odišavljenje ali dejansko uničenje mikrobov, plesni, itd???
Je kdo to naredil pred kratkim - koliko stane?
Najbolje tam vprašat.
Na službenem smo že to delal a je imelo malo čuden vonj!
Sem videl račun iz Belgije - Mazdin servis je tam zaračunal Mazdino olje X 0W-20 po praktično enaki ceni kot je bila cena 5W-30 - mogoče pol evra razlike.
Saj tudi v prosti prodaji je praktično cena skoraj ista.... 😉
Vidim, da si dober voznik, da ti je zdržala tako dolgo🤗 Ponavadi jo menjajo cca 100kkm prej. Verjetno je to, to in bo potrbno menjat cel komplet, ko se ravno razdira....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
To opozorilo meni napiše za radarski tempomat in asistenčne sisteme, ko npr. sneži.... 🥴
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani