Ali kdo zanesljivo ve, če pašejo brisalci od Mazda 3 Hatchback SKYACTIV-G (120 hp) letnik 2017 na MAZDA 3 Hatchback 2.0 SKYACTIV-G M Hybrid (122 hp) letnik 2021? Kaj pa kabinski filtri?
Imam dilemo. Ali naj na rednem pooblaščenem servisu Mazde 3 naročim tudi dezinfekcijo klime ali ne? Predvidevam, da se storitev naredi v kompletu z menjavo kabinskega filtra, kar bi bilo smiselno.
Zanima me, ali gre pri taki dezinfekciji bolj za odišavljenje ali dejansko uničenje mikrobov, plesni, itd???
Je kdo to naredil pred kratkim - koliko stane?
Najbolje tam vprašat.
Na službenem smo že to delal a je imelo malo čuden vonj!
Sem videl račun iz Belgije - Mazdin servis je tam zaračunal Mazdino olje X 0W-20 po praktično enaki ceni kot je bila cena 5W-30 - mogoče pol evra razlike.
Saj tudi v prosti prodaji je praktično cena skoraj ista.... 😉
Vidim, da si dober voznik, da ti je zdržala tako dolgo🤗 Ponavadi jo menjajo cca 100kkm prej. Verjetno je to, to in bo potrbno menjat cel komplet, ko se ravno razdira....
Moja cx-30 bo kmalu zapeljala v 4.leto in kot vedno do sedaj potrebuje obisk SERVISERJA, v mojem primeru je to Selmar s katerim sem bil do sedaj vedno zadovoljen.... 🤗 O ceni servisa poročam👍
Naročil sem pa tudi testni avto CX-30 G140, ročni m.,torej tisto novo čudo od "dinota" 🦖, da vidim v resnici kaj bi to sploh bilo.... 😁😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brisalci sigurno ne....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani