Sem videl račun iz Belgije - Mazdin servis je tam zaračunal Mazdino olje X 0W-20 po praktično enaki ceni kot je bila cena 5W-30 - mogoče pol evra razlike.
Saj tudi v prosti prodaji je praktično cena skoraj ista.... 😉
Vidim, da si dober voznik, da ti je zdržala tako dolgo🤗 Ponavadi jo menjajo cca 100kkm prej. Verjetno je to, to in bo potrbno menjat cel komplet, ko se ravno razdira....
Moja cx-30 bo kmalu zapeljala v 4.leto in kot vedno do sedaj potrebuje obisk SERVISERJA, v mojem primeru je to Selmar s katerim sem bil do sedaj vedno zadovoljen.... 🤗 O ceni servisa poročam👍
Naročil sem pa tudi testni avto CX-30 G140, ročni m.,torej tisto novo čudo od "dinota" 🦖, da vidim v resnici kaj bi to sploh bilo.... 😁😉
Ja, kakor kdo. Tudi jaz menjujem nekje od novega do 7-8let. Ne prepogosto in uživam v novem avtu dokler lahko, potem se pa tako počasi začnejo težavice itd...
Pazim pa na avto kot, da bo moj za večno, nikoli ne veš kaj se v življenju zgodi...
V isto ulico, ampak verjetno k Močnikovem sosedu Žibertu?
Sicer pa je to nenaročeno pranje tudi mene zmotilo in sem jim jasno povedal v anketah. Zadnje redne servise mi ga niso oprali, tudi anket več ne dobivam, mogoče sem na seznamu njihovih "pacientov" ... 😃
Za Šmartno ob Paki se je nanašalo tisto o Hondi.... 😊🫣😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In kje je bil problem🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani