Skoči na vsebino
Mazda Xedos 6
Napisano

Kolkor vem za svetila ni odbitne. No vssjs nism mel na Mariborski, sm ze 2x to koristu.

Avto ima res zavarovana svetlobna telesa. Zanima me ali od ZM lahko dobi? tudi cash. Pa kaj ?e pomeni, ekonomska totalka za registracijo vozila oziroma nadaljnih zavarovanj.

hvala

Tibi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos 6
Napisano

V?eraj sem naredil sranje in po?kodoval zadnjo levo lu? od Xedosa 6 1,6. Potreboval bi del na blatniku.

zanima me ali ima kdo tadel. hvala za odgovor. Pa dobrodo?la je tudi informacija v kolikor so svetila zavarovana, koliko je odbitna fran?iza.

Hvala vsem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos
Napisano

Dru?ba,

potrebijem novo desno greto ogledalo za Xedos 6. Zanimiva bi bila tudi cena senzorja za ABS. Sicer sem pa z avtom zadovoljen in nimam kaj pripomniti. Smola se je zgodila na parkiri??u v moji odsotnosti. Kot zmeraj povzro?itelj ni pustil svojih podatkov, redlko kateri ima jajca.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni zanimivo
Napisano

Imam Xedos 6, to ?e itak veste. Mazda dela super. Smolo imam na parkirnih prostorih. Ko te ni v avtu se marsikaj dogaja. Potrebujem desno greto ogledalo. Mazda je letnik 1999. Zanimiv je tudi senzor za ABS.

Hvala

Tibor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nabava rezervih delov
Napisano

Rabim par informacij.

1.Kje je najbolj ugodno kupiti sprednje zavorne diske in zavorne plo??ice za Mazdo Xedos 6 1.6 motor,

2.pa kdo ima voljo, da to po?raufa. Fajn bi bilo, da je v bli?ini Medvod ali kaj podobnega...

3.Zanimajo me tudi jeklena 14 colska plati??a, da premontiram gor zimske gume.

Druga?e je pa Mazda zakon vse dela brezhibno.

Tibi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XEDOS 6
Napisano

Zdravo vsem,

Tisti, ki imate XEDOSA 6 ali mogo?e rezervne dele zanj, me zanima kje jih nabavljate, ker na uradnem zastopni?tvu so svinjsko dragi. Imel sem sre?o, da so mi avto ruknili kar na parkirnem prostoru in storilec ni pobegnil. Po?kodovani in potrebni menjave pa so :

- desni smerni kazalec

- desni blatnik

- desna plasti?na notranja obloga blatnika

Rabim nasvet kje je najbolj smiselno nabaviti rezervne dele.

Tibi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IZPU?NA CEV
Napisano

Rad bi potrdil ?e preverjeno dejstvo, da je Gantar - Naklo res pravi naslov za menjavo delov ali celotne izpu?ne cevi. Delo je opravljeno zelo korektno in za primeren cash. Ga toplo priporo?am.

Tibi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Auspuh, serviser Mazda
Napisano

Pojdi v Naklo k Gantarju, imajo kavaliteten materijal, naredijo ne dobro ampak odli?no, cena je med ni?jimi.

Pa ?e vse se da zmenit, samo pove? kaj ?eli? in ti bodo zrihtal, mora? se pa prej naro?it ker imajo kar gu?vo.

Bom poklical po telefonu v Naklo, kaj pa kar se ti?e mehanika v okolici Medvod. Pride mi prav, ker delam v Medvodah in imam logisti?ne probleme re?ene.

banzaj - te polki?em na GSM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Auspuh, serviser Mazda
Napisano

:D Izgleda, da mi umira izpu?na cev na xedosu 6, kje nabavljate ta material, ali jemljete originalne Bosalove, Walkerjeve sisteme, ali imamo kje dobre ponaredke.

Zanima me pa tudi kak?na ?tevilka biv?ega serviserja Mazda v bli?ini Medvod.

Lep dan

Tibor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 6
Napisano

1. Odvisno od motorja 1,6 al 2.0

2. Na kraj pameti mi ne prida kaj takega

3. Niti v sanjah, je bol?e ?e ga sploh ne zamenja? in zamenja? samo filter.

4. Mogo?e kak slab kontakt, najverjetneje pa ne dela kak senzor na kateme od koles.

Bo?tjan,

motor je 1.6

jsno, da estetiki poem ni mo?no ve? niti misliti, ka ?ele govoriti

tudi glede olja jasno

napi?i prosim ve? o senzorjih na kolesih, ali, ?e pogledava lahko skupaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 6
Napisano

Xedos 6 je zakon

Par podvpra?anj :

1. tisti, ki imate xedos 6, katero olje dajete ob menjavi

2.ali je ?e kdo pri?el na odejo in lepil za??itne letvice na xedos ( katera vi?ina vrat)

3.ali je kdo prakticiral menjava olja kar na pumpi

4. na armaturni plo??i v?asih gori rumena lu? z notranjim napisom ABS - kaj narediti :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.