1. Mazda cx 7 naj bo pozoren na sklopko kaksna je da ni trda da ne drsi pa preveri naj kdaj je bila sklopka menjana.
Porabo goriva naj pricakuje 12 litrov
2. Mazda 6 2019 lahko vode pritece pri sprednjem vetrobranskem steklu spodaj v vogalu naj prvo preveri pod plastiko v motornem prostoru tam k so brisalci naj sname plastiko dol in spuca prvo kanale za odtekanje vode
Verjetno res, ampak kakorkoli obrneš je v tem primeru res veliko avta za neka 2 Smuka, sploh če so bili že narejeni kakšni večji servisi in poštimane težavne zadeve, heh
Sem mislil, da gre za BEJA d.o.o., ker tam so pa stalno parkirani neki 911 Hrošči in mi je bilo čudno, da če so tako slabi serviserji, da jim potem petičneži zaupajo svoje zverinice.
Verjetno bo treba kar k doktorju peljat. Tile stroški so Cca??? Pa turbino- se bolj splača obnova ali rabljena?
Pomoje najbolje se pri mojstru Pelku naročiš na termin, skupaj pogledata kaj bi bilo za postorit, kaj je najbolj nujno, kaj ne toliko in koliko imaš finančnih apetitov v denarnici za ta namen
Mazdaši, kaj pa če bi kdo še g. Majesu pisal glede te težave oz. ga kontaktiral, ko vem da ste nekateri tule dobri frendi z njim in da pomagamo kolegu glede te težave?
@Mjurie, če želiš lahko pišem e-pošto Simonu, dr. Pelku, če ima kakšno idejo kaj matra tvojo Mazdurino? Ponavadi mi hitro odgovori in zadene tarčo težave, v sredino.
Jaz šel po celi študiji in menjavah diskov sedaj po priporočilu mojega mehanika pristal na čisto navadnih Textar (brez lukenj, nenaretzane).
Šestka sedaj bremza fenomenalno brez najmanjših tresljajev. Ko bodo za zamenjati bom enake montiral tudi na cx30. Zaenkrat originalne Ate tudi super bremzajo. Tako, da te dve firmi so vsaj zame super. In pa Ferodo tudi. Sem jih imel na stari 6-ki.
Tudi dr. Pelko vem da je za Mazde, priporočal Textar in ATE, ne spomnim pa se več detajlov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobro jutro!
Vam tule lepim 2 odgovora mojstra Pelka;
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani