Skoči na vsebino
sprednje zavore
Napisano

pozdravljeni

nekaj ?asa nazaj mi je na sprednjem kolesu stisnilo ?eljusti in pri?li smo do spoznanja da bo potrebno menjati gumice na cilindru koles.

Po opravljeni menjavi pa mi zavore primejo zelo nisko in zelo nesigurno tudi odzra?ili smo ze ve?krat vendar vedno isto kaj lahko storim lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok pri ?tartu mazde 6
Napisano

hvala za odgovor

avto mam cca 6mesecev kupljen v lj redno servisiran ima pa 100kkm

ni? menjanega samo podmazan volan na novo

?au hvala za odgovor

koliko km si pa imel ko se je to zdogilo

pa je delalo samo takrat ko sem to napisal in kaj si potem naredil hvala za odg. in lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok pri ?tartu mazde 6
Napisano

pozdravljeni

ker sem nov na tem forumu vas najprej vse pozdravljam

bi pa rad vpra?al ?e je ?e kdo imel tak primer da je avto samo pri prvem speljevanju imel ?uden kovinski zvok kakor ?e bi nek kovinski del nekam podrsal sam 100% niso zavore saj sem avto dvignil in posku?al vsako kolo vrteti ta zvok je prisoten vsaki? ko avto v?gem in samo prvi? ko speljem in nikoli med samo vo?njo nikoli ve? ko pa avto ugasnem in ponovno v?gem se to ponovi ?e je pa avto u?gan in da stoji nekje po vo?nji tega zvoka ni. hvala za vse odgovore in lp D: aja imam mazdo 6 1,8 letnik 02

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.