Imam te?avo. Za Mazdo Premacy l.2002 imam samo en klju?. Rad bi seveda imel 2, v primeru, da enega izgubim. Sli?al sem, da obi?ajna izdelava ne pride v po?tev, saj naj bi bil klju? nekako zakodiran. Pomagajte:)!
No, dans sm zamenju olje v avtomatiku. Naredu sn pr ?erbineku v MB...so bli ful prijazni in niti ne tak dragi. No s stali??a avta: velik lep?, bol na mehko menja zdej, pa tud obrati lep?e nihajo, ko spusti? gas...zelo zadovoljen, ?al mi je d nism menju ?e prej
NO, hvala lepa za nasvete. Sedaj pa ?e to: kje lahko v okolici kr?kega najdem kazga mehanika, ki bi znal zamenjat to olje v avtomatskem menjalniku? Nazadnje sn bil pr enemu, pa se mu sanjalo ni... ...no, ?e kdo kej ve...
Ah pusti? dokler dela, pol pa zamenja? cel menjalnik pa je mir. Ne ne ?alo na stran, to olje je ovezno treba menjat in to kar pogosto, vsaj na 60 kkm ali prej. Ke druga?e avto rabi ve? ?asa da prestavi, bolj "grobo" prestavlja, v najslab?em primeru se zjebe oljna ?rpalka. Olje pa je ATF za avtomatske menjalnike, je podoben olju za hidravli?ni volan ni pa isto.
Aha...hvala! kr v priro?niku pi?e,d ni treba menjat, kar se mi zdi nenavadno . Kaj to se da doma napravt? Kukr sm gledu, ni nobene take odprtine...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hajlo!
Imam te?avo. Za Mazdo Premacy l.2002 imam samo en klju?. Rad bi seveda imel 2, v primeru, da enega izgubim. Sli?al sem, da obi?ajna izdelava ne pride v po?tev, saj naj bi bil klju? nekako zakodiran. Pomagajte:)!
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani