Skoči na vsebino
Mazda 5 - te?ave z vlago
Napisano

Sem mojega vpra?ala in me je opomnil, da je bil avto jeseni na rednem servisu, kjer naj bi tudi klimo poservisirali (menjali filtre itd.) ... a je mo?no, da na uradnem servisu re?ejo, da so nekaj naredili, v bistvu pa sploh niso?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 - te?ave z vlago
Napisano

Hvala. No dobila sem odgovor da izklapljanje klime 5 minut pred koncem vo?nje ni pomembno za manj?o vlago v kabini ampak zaradi prepre?evanja tvorbe plesni itd.

Bomo preverili zra?ni filter in upam da je to to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 - te?ave z vlago
Napisano

Notranje kro?enej zraka je izklopljeno.

Ja avto je res pod milim nebom celo leto. Je pa zanimivo, da se je ta problem za?el pojavljati konec poletja, prej pa 2 leti ne. Niti takega problema nismo imeli oz. nimamo pri ostalih avtomobilih.

Torej je to z uga?anjem klime 5 minut pred uga?anjem avtomobila bolj larifari? Je lahko avtomatska klima non-stop vklopljena brez neprijetnih posledic?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 - te?ave z vlago
Napisano

?ivjo!

Pri na?i Mazdi 5 (letnik 2008) imamo zadnjih par mesecev te?ave z vlago v kabini: stekla se nenormalno rosijo, danes ko je bilo pa pono?i krepko pod ni?lo, pa so stekla celo z notranje starni zmrznila. Je mogo?e res problem v nepravilni uporabi klime? Imamo namre? avtomatsko klimo in po nekaterih informacijah, naj bi se klimo uga?alo par minut preden ugasne? avto, ker druga?e naj bi se pojavile te?ave z vlago ... je to res?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.