Mazdin ročni menjalnik je dober, ni pa tako dober, kot naklada @Alex. To vem, ker sem vozil že kar nekaj različnih avtov ... recimo za moje pojme je bil Hondin vsaj nivo višje ...
Še moja 2 centa smetenja 😎
Hondin na 2.2 dizlu v Acordu je bil vrhunski.
Malenkost slabši na Giulietti 1.4 MA.
i20n je poseben, zaradi različnih sinhronov med predstavami, je potreben navajanja. Je skoraj tako trd kot Hondin. Vodlji z povratno informacijo.
1.5 182 Ford, je ročni poezija, ravno prav povratne, ne pretrd, ne premehak. Ne zatika. Edino lahko bi bili malo krajši hodi.
Mazdi na 1.5 104 konjskem bencinu, je bil kratek kot na i20n, se pa je rikverc zatikal. Lahko ga umestim pod te zgornje štiri.
Vse ostalo kar sem vozil. Mnjaaa. Pa je lahko PSA ročni, BMW, Peugeot 405,....
Najslabši pa je bil 1.2 Clio2, čudno mehak, lahko si ga potisnil preko prestave, med 3 in 4 je šla ročka diagonalno....
Če prebereš eno stran nazaj, sem to že naredil. Interclass cars dali ECU na tovarniške, potem peljal k Pelku. Med kajenjem OBD ni pokazal, da je avto v regeneraciji... 😑
Nisi ne.
Sem spremljal temo. Si dal dpf nazaj? Si vklopil EGR? Si vklopil temperaturni senzor?
Če bo potem napaka, se raziskuje. Tudi jaz ne maram mahinacij. Moji avto so stock.
Drugače pa, če Pelko ni rešil, ti samo @miha20 ostane.
Eno zadevo lahk vam recem,danes sem peljo v Medvode gospod Pelkotu in potem ko sem se usedo v Mazdo se prižgala luč motorja in Pelko je pregledo na diagnostici in ko sem prišel domov še je odspodi ulje kapljal in zdaj je Mazda na poti mehaniku od avto hiše na avtovleki ,tolk o mojoj izkušnji z dizlom ,pa res ne morem verjamet,zdaj moram počakat da vidim a bojo zrihtali avto in potem grem spet v Medvode će Pelko reče da ni dobr zRihtan potem bom vrnil avto hiši nebom sploh uzel nazaj avta,a ve kdo kolk drugače imaš garancije če vzameš v avto hiši ,a je en mesec ?
Tudi skrita napaka je tak problem, da moraš dokazat, da ni mogla nastati v tako kratkem času.
Kolegu ko sem BMW-ja pravno reševal. Je jamstvo Triglav zavrnilo zahtevek, da se to ni moglo zgodit v tako kratkem času. In smo za to potem lahko šli na skrito napako.
Tu je potem treba pazit na zakonske roke. Do kdaj je treba javit, koliko časa imajo, da zahtevek argumentirano zavrnejo, do kdaj morajo odgovoriti... ena napak in si praznik rok.
Kolegu sva zrihtala nadomestni avto in novi diff.
Info še o garanciji:
Od 26. januarja 2023 dalje je v veljavi nov Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-1), ki spreminja pravice kupcev. Sicer se zakon nanaša na splošne pravice potrošnikov, a sem spadajo tudi kupci rabljenih avtomobilov. Prodajalcu ni treba izdati garancijskega lista za obdobje najmanj enega meseca (kot je to veljalo pred 26. januarjem 2023).
Sicer pa kupim tole požrešno Mazdico 2, s katero bodo vidim same težave.
Moja pa te ni mikala 😜
dne 2. 1. 2025 ob 6:09 je toto89 napisal:
V mojem primeru smo na trojki menjali diske ker jih je načel zob časa in ne ker bi se preveč obrabili - pa se nisem obremenjeval s tem, da bi jih špraral.
Ploščice pa so se prej obrabile, ker je štekala čeljust..
Zato samo uporabljaj in ne šparaj
dne 1. 1. 2025 ob 21:18 je Agerg napisal:
Ne bremz šparati. Po moje so na avtu zato, da se z njimi ustaviš. Ko jih znucaš, jih zamenjaš, eni prej, drugi kasneje...
Nisem mislil naj bremze špara. Ampak naj bremza z mašino.
2x sem pregrel diske, pa so še prve pakne gor pri 70k km, ker jih primerno ohladim.
Kolega, ki vozi za ritjo in skozi bremza, jih je na istem Fordu, samo slabša oprema, menjal na 40k km, ker sploh niso imele mesa.
Aha, hvala! Se bom odvadila vožnje v leru. Ali zaviranje z motorjem ne škoduje motorju dolgoročno? Ves čas sem v dilemi, katero komponento šparati na račun druge in na račun porabe. Rada bi vozila tako, kot je optimalno za avto.
Jap, motor je 1.3. 🙂 še enkrat hvala!
Če coastaš, dosti bolj rabiš bremze, ker na koncu skočiš na bremzo, ko ni več proste poti.
Če mašina zavira, deluje kot kompresor, kar pa ne škoduje, ker pri preganjanju doživi dosti hujše napore.
Ne sanjat o idealni porabi. Nima smisla. Vozi normalno in naravno.
Če voziš avto na prenizkih vrtljajih, se pojavijo težave drugje.
Prevzel sem družinsko Katrco. Pila je 10l/100km. Premenjal sem vse filtre in jo začel gonit. Po 1 letu, je s težko nogo, poraba padla na 8l/100km
Imel sem doma 2010 Mazdo 2 1.5 GTA 104 konje. Pila je okoli 8l.
Večino je nisem jaz vozil, če sem jo, se je po potrebi zavrtela tudi do rdečega.
Kakšno imaš olje? Če je črno kot noč, menjaj, ne glede na kilometre. Ko sem kupil rabljeno, sem moral 2-3x menjat olje na 3000-4000, da je je mašina očistila, kasneje se je dosti počasneje temnilo.
Če je bila "šparana", bo se mogla prečistit. Normalna vožnjo + toplo kdaj terat.....
5L ne bo nikoli pila. 10L bi pa rekel, da je hudo mestna vožnja in kratke relacije. Drugače je zapacana. Postopek, kot sem zgoraj zapisal.
Kar se pa tiče sklopke, ki jo omenjaš pa je seveda možno tudi to zakurit, sploh, če ti že drsi in dim je podobne barve samo ne prihaja iz izpušnih cevi. Tko, da brez nekih posnetkov je težko karkoli rečt. Tko, da tukaj naprej težko ugibam.
Samo sklopka ima svoj vonj. Če bi jo bolano kuril bi se dimila, samo bi predvideval, da ne bo dim na zadnji strani avta....
Na M 2ki so diski dovolj veliki, da zadostijo teži avta ob zaviranju na M 6tki pa ne, zato se zvijajo.
Tu se jaz ne bi strinjal.
M2 je imela mičkene diske (258 mm), sploh za 103 konje.
Zadnje na Fordu sem dve zimi pregrel do mavrice in ustrezno ohladil.
Če bi tvoja trditev držala, bi vsi, ki diske menjavajo imeli mavrico, ker so jih pregreli in nepravilno ohladili (luža ali stanje na semaforju, kak kilometer rabijo vožnje, če so žareči).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj pa od spodaj not pride 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani