Kaj ti je pa Majes hudega naredil? Sej Majes ne dela na Fordu.
Z Majesom imam tudi jaz zanimive izkusnje. Sem jih nekje opisal pa tudi tringeld na mizo je bil menda kar stalna praksa. Vozim na Interclass ampak iskreno, nevtralno mnenje, nesto izmedju...ene zadeve niso uspel popravit se do danes, ker ni problematicna jo toleriram. Tudi za Pelkota mi je nekdo razlagal, da tam delata dva vajenca in to je to. Nisem pa nikoli bil pri njem tako da lahko da delam krivico in sirim dezinformacije. Je pa povsod tako, si dober, te obrajtajo, imas prevec dela, vzames pubeca ki ne zna drzati kladiva v roki, naprej pa veste kako je. Ce ti dvigne cene za 50% vprasanje kdo bo se tja vozil razen ko bo res problem, ki ga drugi ne znajo resiti. A bo prezivel? Tezko.
Hmm, rešujete posledico in ne izvora problema. Nekje drugje nekaj ne štima, da tako hitro skuri sondo.
A aku imaš še prvi?
Ne, ni prvi, mislim da eno leto ali pa res max dve, zamenjan na original servisu...
A je sonda skurjena ali ne ne vem, pozabil sem dopisat, da se lucka priziga in ugasa malo nakljucno, torej ne sveti cel cas. Za vikend je svetila, danes ne...
pred 20 urami je Brane napisal:
Denso ali ngk,na drugo japonci ne delajo
Original servis, original lambda, vsaj naj bi bila...
pred 3 urami je Z M A J napisal:
Kateri serviser se je ubadal s to težavo? Morda ne bi bilo odveč še koga drugega obiskati glede težave.
Interclass, fora je da se ugasa in priziga nakljucno, seveda ko prides na servis ne sveti, sicer napako vidijo ampak potem vemo kako je, kar tester rece je to to.
Oj! Lansko leto se je prižgala lučka za motor! Na servisu so ugotovili da je šla lambda sonda! Zamenjamo in ca pol leta je bil mir! Ponovno na tester kjer ponovno kaze na lambdo, kjer pa se jim sprva ni menjalo lambde ampak so sumili da nekje lahko vlece zrak in zato javlja napako! No to je bilo BP in so menjali lambdo pod garancijo! Cez tri dni se lucka spet prizge! Avto sicer gre in dela vse normalno razen ko gori lucka ne dela start/stop sistem! Je imel ze kdo podoben problem in ga uspesno resil? Ne da se mi pregovarjat po servisih kjer naredijo kar rece tester in morda niti ne razmislijo o resitvi!
Ojla! Ze ene pol leta sveti lucka za istop, ki posledicno ne deluje...pred tem se je obcasno prizgala...na servisu pravijo, da je akumulator, ker cim mu napetost pade, posveti lucka...Sedaj pa, zamenjat akumulator? In pa ali je potrebno kaj priklapljat na racunalnik, da se error pobrise ali kaj podobnega ali samo zamenjam aku in gasa?
Hvala vsem! Sem bil preprican da je se kaksna obroba okoli, ki je odpadla. Mazdica je pa usrana, ker skoraj vsak teden pelje cez 3 drzave in 6 vremenskih pogojev...:P Je pa od vceraj tudi ze cista :)
A mi lahko kdo pove ali pride okoli roke zadnjega brisalca se kaksna zascita? Sem slucajno opazil kot da nekaj manjka ampak nisem 100%, morda je tako ok, prilagam sliko...
Na hitro je prisla opcija, da bi vzel rabljeno sestico z omenjeno kombinacijo, torej 150 konjski dizel in avtomatik. So se pojavljaje kaksne hibe pri teh motorjih? Gre za 2014 letnik.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z Majesom imam tudi jaz zanimive izkusnje. Sem jih nekje opisal pa tudi tringeld na mizo je bil menda kar stalna praksa. Vozim na Interclass ampak iskreno, nevtralno mnenje, nesto izmedju...ene zadeve niso uspel popravit se do danes, ker ni problematicna jo toleriram. Tudi za Pelkota mi je nekdo razlagal, da tam delata dva vajenca in to je to. Nisem pa nikoli bil pri njem tako da lahko da delam krivico in sirim dezinformacije. Je pa povsod tako, si dober, te obrajtajo, imas prevec dela, vzames pubeca ki ne zna drzati kladiva v roki, naprej pa veste kako je. Ce ti dvigne cene za 50% vprasanje kdo bo se tja vozil razen ko bo res problem, ki ga drugi ne znajo resiti. A bo prezivel? Tezko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani