Tule je v prvi fazi dilema ali po?timati aktualni odbija? ali vzeti drugega, ker bi bilo potrebno primerjati stro?ke enega in drugega. V nadaljevanju pa priporo?am oba mojstra, s katerima sem imel sedaj Mazda?kega opravka; Lak Tom d.o.o. (Pelkov sosed) in pa AC Tomc iz bli?ine Vrhnike.
Lu? pa SILUX, kjer imamo ?lani Mazdaklub.si konkreten popust.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Za tako kratko voznjo vam priporocam bencinski motor.
Lahko gre tudi za polosovino v okvari in ni muss lezaj!
Kaksni so bili pa simptomi-rozljanje zmeraj ali samo ?ez luknje in le?e?e policaje? Scr3am hvala za linke:)
Nejbolj se spomnim dotrajanega nosilca pri menjalniku, ko mi je vsako speljevanje in prestavljanje bilo obupno, ful nekih vibracij in povsem odve?ni zvok pri tem.
Luka, daj poklici mojega prijatla in experta za avtoplin. Ti bo z veseljem pomagal in svetoval; 051712355 - Denis
Bostjan, napisi Simonu sms, ce te lahko nujno poklice in te bo!
Odgovor;
Lahko bi bili kaksna vakumska cevka ali merilec pretoka zraka
lp
Bom zalepil sporocilo tule, da morda se drugi kaj pogruntajo in pa zdajle posljem mojstru Pelku;
Pozdravljen. Imam vpra?anje in sicer, gre za Mazdo 6 l.2004 2,0 136cd. Kar naenkrat je izgubila mo? pri nizkih vrtljajih, to se pravi pod 22000 nevle?e kot bi morala. Nad temi vrtljaji pa vle?e kot mora. Kaj vse bi lahko bilo? Hvala za odgovor. LP
Matej
Napisano
Enako ima fotrov H Getz, l.2007 (nima klasi?nega kazal?ka za temperaturo hladilne teko?ine) in ta kar hitro potem ugasne. ?e je svetila 10km, je to presneto dolgo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani