Skoči na vsebino
CX-5 tresenje zunanjih ogledal
Napisano

Men na mazdi pravega letnika (se pravi do 2013) nc ne trese ogledal tudi pri 220 km/h

Trese pa sprednjo haubo, ce se preblizu vozim unemu spredaj od 190km/h naprej. Le pri dizelci, bencinar miren

Seveda, ?e pa ne gre tolk :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

No jaz imam zdaj kon?no tudi ATE komplet ?e zadaj. Ma ne vem, men so to top zavore in od tresenja nikoli ni ne duha ne sluha. Sem se pa v preteklosti s tem ukvarjal predvsem na KIA Clarus in tudi na priv generaciji ?estke, dokler nisem vse skupaj menjal za bolj?e proizvajalce in potem je bilo OK. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Mrau?k M?k - sam eni ?e vedno ne verjamejo, da se je marsikaj spremenilo in da se celo z balkanci, da la?je poslovat. Ampak niso samo Nemci, Britanci so ?ele katastrofa pa tudi skandinavci niso ve? pojem zanesljivosti... ?al, la?je se je s Slo firmo zment, kot pa z vsemi na?tetimi, ki so cepljeni na to, da te nategujejo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatki gorivom
Napisano

?e ima? kak?enga startga golfa dizel al pa staro me?ko potem go for it. Pri sodobnih dizlih pa ni za reskirat, ker bo zaradi zjebanih injektorjev ?koda veliko ve?ja kot je morebitni prihranek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Je pa odvisno, kdo dela oz. je lastnik te firme v nem?iji.

Niso vsi turisti z nem?kimi tablicami pri nas nemci. :)

Aha, zdaj se bomo pa takole ?li - ok pri nas povzro?ajo pizdarje samo "ta ju?ni" pa "migranti" - case closed.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 2008 pokanje zadaj
Napisano

Ker ne vemo kako poka je te?ko mo?nosti na?tevat... recimo meni je odstopila toplotna za??ita in je tolkla po izpuhu. Ampak se je sli?alo tudi v prostem teku, da je zaradi vibracij na izpuhu oddajalo regljajo? nepirijeten zvok.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A je kaj narobe s sklopko, da te to skrbi? Pri teh km, ?e jo nisi glih zlorabljal, bi ?e morala biti OK. Jaz imam na dizlu 270kkm pa kr precej navora ve? pa je sklopka ?e vedno original in tudi ne ka?e znakov, da bi bilo kaj narobe.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

A tebe Boss pa ?e niso vpoklicali? :)

So so ampak razmi?ljam, da bi se izognu nabora - pri teh letih se mi ne da ve? po hosti s pu?ko in titovko z rde?o zvezdo na glavi preganjal Boskarjolota.

Aja o avtih govorimo - ja sem dobil vpoklic in si moram termin zrihtat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dim izpod pokrova
Napisano

Ampak vseeno, ne bi bilo slabo, da tole pregleda kak strokovnjak za webasto, ker se mi zdi, da bistveno preve? kadi... meni se ni nikoli tako kadilo pa imam ?e drugi avto z webastom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dim izpod pokrova
Napisano

Vonj je po ?evap?i?ih, ?e verjame?. :jezicek:

Ok, ne resno... vonj je po zgoreli nafti, ?e pa je bencinar pa po zgorelem benzu samo glede na dimljenje je nafta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.