No jaz imam zdaj kon?no tudi ATE komplet ?e zadaj. Ma ne vem, men so to top zavore in od tresenja nikoli ni ne duha ne sluha. Sem se pa v preteklosti s tem ukvarjal predvsem na KIA Clarus in tudi na priv generaciji ?estke, dokler nisem vse skupaj menjal za bolj?e proizvajalce in potem je bilo OK.
Mrau?k M?k - sam eni ?e vedno ne verjamejo, da se je marsikaj spremenilo in da se celo z balkanci, da la?je poslovat. Ampak niso samo Nemci, Britanci so ?ele katastrofa pa tudi skandinavci niso ve? pojem zanesljivosti... ?al, la?je se je s Slo firmo zment, kot pa z vsemi na?tetimi, ki so cepljeni na to, da te nategujejo.
?e ima? kak?enga startga golfa dizel al pa staro me?ko potem go for it. Pri sodobnih dizlih pa ni za reskirat, ker bo zaradi zjebanih injektorjev ?koda veliko ve?ja kot je morebitni prihranek.
Ker ne vemo kako poka je te?ko mo?nosti na?tevat... recimo meni je odstopila toplotna za??ita in je tolkla po izpuhu. Ampak se je sli?alo tudi v prostem teku, da je zaradi vibracij na izpuhu oddajalo regljajo? nepirijeten zvok.
A je kaj narobe s sklopko, da te to skrbi? Pri teh km, ?e jo nisi glih zlorabljal, bi ?e morala biti OK. Jaz imam na dizlu 270kkm pa kr precej navora ve? pa je sklopka ?e vedno original in tudi ne ka?e znakov, da bi bilo kaj narobe.
So so ampak razmi?ljam, da bi se izognu nabora - pri teh letih se mi ne da ve? po hosti s pu?ko in titovko z rde?o zvezdo na glavi preganjal Boskarjolota.
Aja o avtih govorimo - ja sem dobil vpoklic in si moram termin zrihtat.
Ne vem, jaz sem za lambdo dobil samo eno lu?ko (check engine) in avto je bil v safe modu. ?e sem ugasnil motor je lu?ka sicer ostala ampak avo je ?el normalno do naslednje napake.
Ampak vseeno, ne bi bilo slabo, da tole pregleda kak strokovnjak za webasto, ker se mi zdi, da bistveno preve? kadi... meni se ni nikoli tako kadilo pa imam ?e drugi avto z webastom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seveda, ?e pa ne gre tolk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani