Če to leti name, mx-5 je roadster. Še en dokaz več, da sploh ne veš o čem govoriš 😀
Veš kako je to, ti maš roadster, Alex je pa prepričan, da je roadstar v premium CX-30. Razlika je pa zgolj in samo v eni črki, kar lahko tud zanemarimo. 😜
Ogledala imajo funkcijo preklapljanja, in ogledala se morajo preklapljati vedno. Magari 20 krat na dan. Zato ni potrebe, da bi ogledala ostajala vsakokrat odprta. Seveda tega nepotrebnega dodatka premiumska cx 30 tudi nima. Lahko jih pa ročno zapreš, če je to res nuja. Če to ne deluje, kot je toa problem pri naših Mazdah je konstrukcijsko narobe narejeno. Pika.
Lahko je teb govort... ti maš premijsko mazdo mi pa zgolj navadne za rajo ... ☹️
Sam res ne vem zakaj taka odločitev, da se tole ali ne da izklopit al pa da moraš it prek milijon menijev, da to izklopiš/vklopiš. Nepremijska šestka ima lepo gumb na katerem zložiš/odpreš al pa nastaviš na auto zapiranje. Enostavno, da bolj ne bi bilo - ampak tako je pač pri nepremijskih avtih.
Jaz tud mislim, da tole ni glih bilo mišljeno, da se večkrat dnevno zlagajo špegli ampak zgolj res tam, kjer je preveč osko in bi lahko jih kdo poškodoval. Če pa mašto, da se ti dnevno od 4x do 10x zložijo in odprejo pol pa verjetno res pride do problemov sčasoma
Glih kar je bil menjan, dobre dva meseca nazaj, šipe se pa rosijo od novega. Voda ne pušča, od znotraj je vsakih nekaj mesecev očiščeno s steleksom in fajn zbrisano. Lani sem razmazal brivsko peno in je bilo mnogo boljše, da ne rečem skoraj OK.
Problem je, ko je zunaj vlaga, al pa sneg, ki se ga ne da oreng spucat iz rež. Takrat je pa veselo in pač tako kot pri jugicah - briši miki na roke. Ko pa se avto ogreje je pa takoj OK. Žal se pa teli moderni dizli fejst počasi ogrevajo in zato bi bil webasto na mestu. Pri prejšnji je zalaufalo webasto in po 500 metrih vožnje je bilo že vse odrošeno, kle pa 5 kilometrov jebanja, dokler ne ogreje.
V50 1,6d je imel 110KM in 240Nm. To je isti motor, ki so ga dajali v Mazde 1,6CD. Skratka čist premal za avto, ki ima sam tono in pol. Pol pa poln avto pa še prikolo gor obest.
Ne se tako sekirat namesto nas lastnikov 30tk.....😊😉
Ah sej se ne, v bistvu vas občudujem v vaših premium vozilih. Tko sem včasih kot otrok gledal Porscheje, Aston Martine in Messeratije. Danes pa gledam samo še CX-30 in se samo še čudim a je sploh to možno... 🤪
Alex pa ne da je un zastarel 2.5 boljši od X pri ohranjanju kvalitete olja? 🥴
Mal te dražim, ker tole je prehitro za delat kakršnekoli zakjuček. Verjetno bi bilo merilo dogajanje tam nekje pri 50kkm. Tam bi se lahko reklo že kaj več na tole temo.
Saj ravno v tem je problem, dokler je avto v garanciji. Kaj pa, če ugotovijo, da si sam kaj čačkal okoli avta (zamenjava olja in filtra) in ti garancijo "ukinejo". 🙄
Ja to znajo opazit, ker je verjetno super narejeno in bodo ugotovili, da to pa ni en šalabajzer na Mazda servisu naredil...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pr 130.000 delat malo generalko... pa bencinar. 😵
Povezava za deljenje
Deli na druge strani