Skoči na vsebino
Zavorni diski
Napisano

Od zadnji? ko sva zdrla ?eljust in namazal zavorni bat, je tresenje skoraj v celoti izginilo. Bom pa vseeno peljal k Pelkotu, da se res preveri kako in kaj. Mogo?e sem prehitro ?ez diske pljuval :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

evo sva z majstram pogledala, desno kolo se ne vrti tko rado kot ostala. Zato najbrz tut v desno mal vlece. Batk ne gre ?ist nazaj ko spustim bremzo. Tudi ko sva ga spravlala nazaj gre zlo na trdo. On pravi da zna bit problem v cevi, ta gumijasta cev k gre na ?eljust. Batk zgleda ok, dobr let nazaj sm menjal tudi te gumice itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

?e Pelko mi je rekel, da oni dajejo notri samo kvalitetne brembo in textar :)) No kakorkoli, najprej moram preveriti, ali so res diski. Mislim da so, potem pa bo najbr? treba spet v stro?ke..grrrrrr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Da spet mal odprem to temo:)

Naredil sem 25 tiso? km odkar sem menjal diske spredaj in plo??ice spredaj in zadaj. Kupil sem textar vse komplet, in tresenje je nazaj..GRRRRRR...Sej ne morem verjet. To naj bi bila zlo ok firma, a kaj k****, ?e si na koncu spet na istem.

Ko na AC malo bolj zabremzam, mi ?e celo malo v desno potegne. Tlak v gumah naj ne bi bil kriv, bom pa ?e enkrat preveril.

A je mo?no, da bi zaradi felten treslo? Najbr? ne a ne?

In zdej, mesa na plo??icah spredaj je zihr ?e polovica, naj menjam spet vse, naj dam drejat, ....?!? Res mi ni jasno, sploh pa ker nimam stra?nih zaviranj, relacijske vo?nje bol ali manj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Peugeot 207 - PROBLEMI
Napisano

Itak. Izjeme so povsod. Je pa tudi res, da francoz pa elektronka ne gre ?ist dobr skupaj. Te generacije cliov so ble ok, jaz sem sicer imel 1.5dci, pa sem ga k sre?i prodal preden so sd za?ele te?ave pri 120k km prevo?enih:-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

Jaz sem dal 70? za ?i??enje injektorjev, ni pa to tisto ?i??enje ultrazvo?no al kako ?e, ko ti prav demontirajo ?obe. Tam je mal ve? dela, si par dni brez avta. Tukaj se priklopi na ma?ino, kjer je zgleda malce bolj agresivna me?anica nafte in aditivov in avto laufa ene 2-3 urce.

Zadeva deluje, baje da je ?e precej avtov ?lo b.o. po tem ?i??enju. Tudi taki, katerim je ecu javljal recimo, daje ?e ?oba zani?. Ko bo pa ornk problem, bo pa treba pa? se odlo?it in dati na ?i??enje/obnovo injektorjev k kakim profi?im, recimo..tja v Radomlje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.