Itak. Izjeme so povsod. Je pa tudi res, da francoz pa elektronka ne gre ?ist dobr skupaj. Te generacije cliov so ble ok, jaz sem sicer imel 1.5dci, pa sem ga k sre?i prodal preden so sd za?ele te?ave pri 120k km prevo?enih:-)
Jaz sem dal 70? za ?i??enje injektorjev, ni pa to tisto ?i??enje ultrazvo?no al kako ?e, ko ti prav demontirajo ?obe. Tam je mal ve? dela, si par dni brez avta. Tukaj se priklopi na ma?ino, kjer je zgleda malce bolj agresivna me?anica nafte in aditivov in avto laufa ene 2-3 urce.
Zadeva deluje, baje da je ?e precej avtov ?lo b.o. po tem ?i??enju. Tudi taki, katerim je ecu javljal recimo, daje ?e ?oba zani?. Ko bo pa ornk problem, bo pa treba pa? se odlo?it in dati na ?i??enje/obnovo injektorjev k kakim profi?im, recimo..tja v Radomlje
Zdravo mam en problem in sicer gre za mazdo 6 (2007 , 143km) gre pa za tresenje pri nizkih obrati 1000-1500 potem tresenje izgine pojavla pa se pri rahlem pospesevanju. Torej zanima me vzrok tresenja ali je mogoce povezano s kaksnim nosilcem motorja,egr ventilom,sobe,vztrajnik-to je samo moje ugibanje. Za odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem
Jaz sem imel podoben problem s tresenjem, kriva je bila zapacana ?oba. Trenutno je ok, ?obe sicer nisem menjal, ampak sem jih dal spucat na eno ma?ino, tako da demonta?a injektorjev ni potrebna. Bomo pa videli, za koliko ?asa bo dr?alo.
jA, RABI? samo ?e en dvigal, od?raufa?, zamenja?, pr?raufa?... job done. Vpra?anje pa je, a je treba na testerju kaj resetirat? ?e ne pa kupi, pa naj ti Pelko zamenja.
Pelko ti zrihta ceneje. Druga?e pa probaj kje na servisu, ?e mogo?e koga pozna?. Jaz sem jo pred leti dobil za 230?, imel sem pa tudi ponudbo za 250?takrat. Z delom vred.
Pol se najbr? zaradi tega tudi kondenz dela. Ampak, to ni izgovor. Jaz imam zunaj, razen v slu?bi ?ez dan je v gara?i, pa morm potrkat zaenkrat..tok tok tko
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem tudi brez :-) ?e ma kdo vi?ka :-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani