Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano (urejeno)
pred 55 minutami je skritikrt napisal:

Tudi z tem imano izkušnje👎...sin je "jabčke" imel dva X..in vsak je bil še pred starostjo enega leta razbit.

Če se razbije Mazda še ne pomeni, da je slaba. Mogoče je slab voznik, ne pa avto? 😁 Ne poznam človeka, ki bi šel z Androida na iOS in potem nazaj na Androida. Se popravljam, tvoj sin je prvi. 😆

(sam imam še Androida, trenutno Samsung S21 FE - OK, prejšnji Huawei P20i mi je bil bolj všeč)

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je skritikrt napisal:

Mi smo doma vsi na Xiaomi-jih razen sina (se je odselil,tako da ne šteje😄).

Jaz sem pred cca tremi leti šel z Xiaomi Note 10 na 12Pro,hčera,žena in tašča pa so zmeraj dobile tisti čas najboljšega Redmi-ja Note (zmeraj Pro+ 5 G)...hčerka 11ko,žena 12ko,tašča pa 13ko (12+512GB,200MP,5000mAh,120W,in prvi Redmi Note z kovinskim ohišjem-ogrodjem...takrat za 384,5€ prek Amazona😃👍)

In vsi zmeraj z 120W polnjenjem (čeprav skoraj nikoli ne polnimo z 120W ampak večinoma z 65 ali čez noč z 20W) z dvemi vgrajenimi baterijami (da si delita tok) in t.i.heathpipe hlajenjem.

Meni in ostalim so ok,in bom najbrž na Xiaomiju tudi ostal.

Glede na orodje pri tvoji hiši bi pričakoval edino 😃

image.jpeg

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V spodnjem srednjem razredu so se za zanesljive izkazali audi A3, audi Q2, audi Q3, BMW serije 1, BMW serije 2, vkljčno z grand- in active-tourerjem, BMW X2, cupra born in cupra formentor, na dnu lestvice pa so se znašli opel zafira (2015), renault scenic (2015, 2018, 2019), renault megane (2016), toyota C-HR (2018-2022), mazda 3 (2019), mazda CX-30 (2020) in ford kuga (2021).

WWW.ZURNAL24.SI

Tako kot vsako leto doslej je nemški avtomobilski klub ADAC tudi letos objavil poročilo o najbolj in najmanj zanesljivih avtomobilih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Po mojem mnenju morajo iti v izterjavo na sodišče in potem na dopise sodišč ne smeš biti pasiven, ker bo sicer dolg šel avtomatsko v izvršbo ... tako nekako pravi tudi Copilot

image.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 41 minutami je Jest napisal:

Ja... Maria bo šla, ko dobi šuške na račun :P ... 

Denarja je tolk, da lahko v projekt porinemo še tisto rdečo trojko ... 😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano (urejeno)

Pa mal preveri, kolk se kadi iz dimnika ... po tej tvoji sliki sodeč kar (mogoče pa slika vara) ... plamen naj bi bil pri dobrem izgorevanju (suha drva, dovolj zraka) pšenično rumene barve. 

image.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano (urejeno)
pred 38 minutami je Bini napisal:

Vsi ti mali bodo sigurno popušili.... 🥴

Ampak to je drobiž..... :nevem:

Malih neobveščenih, ki so v paniki prodali (niso videli dna), je milijon x več. Obveščeni so na razprodaji to pokupili, potem pa je g. Trump objavil 3 mesečni odlog.  

To je približno tako, kot bi posamezniki v naprej vedeli, katere številke bodo izžrebane na lotu. 

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano (urejeno)
pred 35 minutami je Bini napisal:

A vseeno so najbogatejši lastniki multinacionalk največ izgubili, ker imajo pač največ..... :nevem:

Vedno zmagajo tisti, ki imajo predčasno prave informacije.

Kaj mislite, kdo je v tej "zmedi" zmagal, desna roka Elon Musk ali revni majhni vlagatelji?

image.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole  BCS sem nekajkrat vozil po njivi. Bi bilo fino imet roko velikosti XXL ... Pa težava so preveč skupaj kolesa (če je njiva nagnjena, jo rado zanaša).

image.png

image.png

https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/motokultivator-zdrsnil-po-pobocju-in-se-prevrnil-voznik-pod-prikolico-umrl.html

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Dosti smo si sami krivi. Ker eni sistem izkoriščajo (goljufajo), so se zavarovalnice morale zaščititi in zaradi tega trpijo tudi tisti, ki bi bili do odškodnine res upravičeni.

Saj podobno je na drugih področjih ... zato je samo vprašanje časa, ko bodo primorani na tehničnih preverjati prisotnost DPF filtrov in meriti izpuste - seveda bo to vsem podražilo storitev tehničnega pregleda. In na koga se bomo jezili? Verjetno na vlado, ki bo sprejela tak ukrep, čeprav ga bodo povzročili nekateri lastniki, ki izigravajo jasna pravila ... 

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je Bini napisal:

Od njega jo že imam.... 😉

Težko jo je dobit ... 😆

Glede tega dekleta je pa celo Alex imel prav ... 😁

image.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 10 minutami je FuManchu napisal:

Ne glih no... Sicer se o okusih ne razpravlja 🤣

Mogoče se na sliki ne vidi, ampak skodelica je mini. In tako kot majhni kužki bolj luštna za pogledat, kot veliki. Ali kot je Mazda CX-3 bolj luštna kot CX-80, sploh če je notri še luštna mlada voznica. 😀

20250329_125059.jpg

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je Bini napisal:

Vsebinaje še bolj pomembna.... 🤗😉

Po mojem mnenju  je pomembno oboje, tako kot pri avtih .. zakaj že radi kupujemo Mazde, tudi z očmi?

Ali zakaj pivo raje pijemo iz krigle? Veliko bolj paše (vsaj meni) kot iz plastičnega kozarca. Tudi če gre za isto vsebino. 😆

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.