Tale ima enak sistem (prvi 2 sliki iz videa), samo je brez napeljav klima cevi, ki rokam še dodatno otežuje dostop ... Sicer pa ven gre (zasuk v levo), nazaj pa je ne znam - ne morem privit/zataknit s prsti ... s tem da so moja ležišča žarnice še brez peresa, da bi ga lahko prijel in lažje zasukal (zadnja slika) ...
Ja @NevLado hvala, ... v življenju sem zamenjal že kar nekaj avtov. Če se omejim na Mazdo - zame zelo posrečena modela sta Mazda 3 G120 (165) ali G122 (150) in Mazda 6 G192 ali G194. Mazdo 2.2 dizel sem kupil prvič in zadnjič leta 2020. Preveč velika verjetnost, da gre kaj narobe.
Verjetno cepljenje pomaga na podoben način, kot počasnejša vožnja po cestah. Verjetnost da se kaj zgodi, je z nižjo hitrostjo (o okviru normalne) manjša. In če se že zgodi, so posledice v povprečju manjše. Seveda v prometnih nesrečah nastradajo tudi zelo previdni vozniki, vendar je teh statistično manj, resnost poškodb pa statistično manjša. Podobno je po mojem s cepljenjem.
Sem pa tja kakšen nastrada tudi samo zaradi cepljenja (brez Covida) ali izrecno zaradi prepočasne vožnje. V splošnem (v povprečju) pa je za večino bolje.
Sem ga naročil in bi ga prevzel jutri v Celovcu, pa ga nato naslednji dan preklical, ker sem našel varianto iz Nemčije (ta v Celovcu ima 2 leti garancije, v Nemčiji 5 let, pa model sem želel z inox nastavki "Artisan 185" in posebno rdečo ... vse te izbire stanejo). In DDV gre Sloveniji (če bi ga kupil v Celovcu, bi šel Avstriji).
Naročil v sredo, v soboto je bil paket tu (žal Pošta Slovenije nam v soboto ne dostavlja).
So res 125 ali 175 bolj znižani, ampak saj veš, to je za ženo in ne smem preveč gledati na ceno (ko kupujem zase).
Die KitchenAid 5KSM185PSECA Küchenmaschine 4.8L Artisan Farbe: liebesapfelrot bietet erstklassige Leistung und modernes Design. Mit 4,8L Schüssel und Zubehö
A ni to že podobno kot pri ponudnikih avtomobilskih zavarovanj, telekomunikacij, ...? Da ni enoznačnega odgovora, ker so produkti med seboj težko primerljivi.
A nisem ne dolgo nazaj govoril, kako nisem opravil vpoklica. Torej 7 let sem se lahko normalno vozil, sedaj pa kar naenkrat nebom mogu tehničnega narediti, če nebo vpoklic opravljen. Pa še to ga lahko samo na šalabajzerskem pooblaščenemu servisu naredim...
Meni se zdi pa super, da skrbijo za varnost voznikov Mazd. In seveda se zavarujejo, ker če bi se zaradi napake komu kaj zgodilo, bi bila lahko kriva Mazda ...
Tole je eno tako skropucalo... spremljam na Gen-i porabo in presezke, pa so spodaj napisane se kazni za te presezke: enkrat 10 kW presezka in 30 centov kazni, drugic ob isti uri 5 kW presezka in 40 centov kazni... To res ne mores priti do dna, cisto prevec zapleteno.
Ni tako hudo, ena 3 pravila, navedena na začetku teme.
Če je kdo kdaj delal na ministrstvu ve, kako zadeve potekajo.
Večina projektov teče neodvisno od aktualnih vlad - itak je vedno več regulacij s strani EU. Daljši projekti gredo skozi več vlad, v redke se posamezna politika-ministri vtakne, sploh če niso zanimivi za populistično propagando ali osebne koristi. Veliko lahko naredijo - v dobrem in slabem - zaposleni strokovnjaki ministrstev. Žal je neodvisnih strokovnjakov zavezanih stroki vedno manj, saj vsaka vladna garnitura pripelje cel kup svojih kvazi strokovnjakov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani