Tudi z tem imano izkušnje👎...sin je "jabčke" imel dva X..in vsak je bil še pred starostjo enega leta razbit.
Če se razbije Mazda še ne pomeni, da je slaba. Mogoče je slab voznik, ne pa avto? 😁 Ne poznam človeka, ki bi šel z Androida na iOS in potem nazaj na Androida. Se popravljam, tvoj sin je prvi. 😆
(sam imam še Androida, trenutno Samsung S21 FE - OK, prejšnji Huawei P20i mi je bil bolj všeč)
Mi smo doma vsi na Xiaomi-jih razen sina (se je odselil,tako da ne šteje😄).
Jaz sem pred cca tremi leti šel z Xiaomi Note 10 na 12Pro,hčera,žena in tašča pa so zmeraj dobile tisti čas najboljšega Redmi-ja Note (zmeraj Pro+ 5 G)...hčerka 11ko,žena 12ko,tašča pa 13ko (12+512GB,200MP,5000mAh,120W,in prvi Redmi Note z kovinskim ohišjem-ogrodjem...takrat za 384,5€ prek Amazona😃👍)
In vsi zmeraj z 120W polnjenjem (čeprav skoraj nikoli ne polnimo z 120W ampak večinoma z 65 ali čez noč z 20W) z dvemi vgrajenimi baterijami (da si delita tok) in t.i.heathpipe hlajenjem.
Meni in ostalim so ok,in bom najbrž na Xiaomiju tudi ostal.
Glede na orodje pri tvoji hiši bi pričakoval edino 😃
V spodnjem srednjem razredu so se za zanesljive izkazali audi A3, audi Q2, audi Q3, BMW serije 1, BMW serije 2, vkljčno z grand- in active-tourerjem, BMW X2, cupra born in cupra formentor, na dnu lestvice pa so se znašli opel zafira (2015), renault scenic (2015, 2018, 2019), renault megane (2016), toyota C-HR (2018-2022), mazda 3 (2019), mazda CX-30 (2020) in ford kuga (2021).
Po mojem mnenju morajo iti v izterjavo na sodišče in potem na dopise sodišč ne smeš biti pasiven, ker bo sicer dolg šel avtomatsko v izvršbo ... tako nekako pravi tudi Copilot
Pa mal preveri, kolk se kadi iz dimnika ... po tej tvoji sliki sodeč kar (mogoče pa slika vara) ... plamen naj bi bil pri dobrem izgorevanju (suha drva, dovolj zraka) pšenično rumene barve.
Malih neobveščenih, ki so v paniki prodali (niso videli dna), je milijon x več. Obveščeni so na razprodaji to pokupili, potem pa je g. Trump objavil 3 mesečni odlog.
To je približno tako, kot bi posamezniki v naprej vedeli, katere številke bodo izžrebane na lotu.
Tole BCS sem nekajkrat vozil po njivi. Bi bilo fino imet roko velikosti XXL ... Pa težava so preveč skupaj kolesa (če je njiva nagnjena, jo rado zanaša).
Zdaj sem pomislil, kako bi pisali neumnosti na tem forumu, če dan danes ne bi imeli računalnikov in telefonov.🤔 Bi si pisali pisma med sabo. In eden bi to naglas bral...najbrž.🤗
Zato pa bi bilo bolje, da jih eni ne bi imeli ... 😁
Dosti smo si sami krivi. Ker eni sistem izkoriščajo (goljufajo), so se zavarovalnice morale zaščititi in zaradi tega trpijo tudi tisti, ki bi bili do odškodnine res upravičeni.
Saj podobno je na drugih področjih ... zato je samo vprašanje časa, ko bodo primorani na tehničnih preverjati prisotnost DPF filtrov in meriti izpuste - seveda bo to vsem podražilo storitev tehničnega pregleda. In na koga se bomo jezili? Verjetno na vlado, ki bo sprejela tak ukrep, čeprav ga bodo povzročili nekateri lastniki, ki izigravajo jasna pravila ...
Mogoče se na sliki ne vidi, ampak skodelica je mini. In tako kot majhni kužki bolj luštna za pogledat, kot veliki. Ali kot je Mazda CX-3 bolj luštna kot CX-80, sploh če je notri še luštna mlada voznica. 😀
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani