Je v opisu videa. Če se ne motim je ta pot primerna samo za gorska kolesa.
Bi pa prvo kot je že zmaj opomnil šli prvo po rogličevi. Relacija Zagorje - Izlake tak da se nas lahko več dobi. Po "uradnem" delu je pa za člane ki imajo viška energije na voljo tudi Cilenca bike park
Tole Rogličevo smo itak rekli bi bila bolj nedeljska in kakšno pivo ruknemo ter nekaj pojest (ne bo to neko hudo kolesarjenje, ne bo pa tudi ne popivanje, hehe)
cilenco sem samo omenil kot opcijo po kosilu, ko se pride nazaj v zagorje. ni pa to nek hud bike park. čeprau sem dokaj blizu doma (10km in en klanc) tam še nisem bil.
Jaz sem bil 4.leta nazaj iz Solčave po panoramski glavnii cesti mimo Matkovega kota naprej do slapu Rinka (parkinga pri koči) s trekingom 28col, 32( gume) in gre brez problema, le proti M.kotu gre bolj počasi zaradi makedama, ki je samo tukaj par kilometrov!
Lahko se tudi malo skrajša tura, če se spustiš v L. dolino po glavni cesti, ki pripelje s Pavličevega sedla v dolino. Tole bi bilo bolj primerno za treking kolesa. Prva pa za gorce.
Lep izlet oziroma srečanje bi lahko bilo, če bi se dobili. Eni, ki imate pomoč el. bi nas verjetno morali malo čakat! Morali bi vse skupaj vzeti kot izlet ne tekmovanje.... 🤗😉
Kar se mene tiče da se podružimo ni problema. Kar se čakanja tiče je pa tak, da se električarji prilagodimo in zmanjšamo tempo.
Ma bi moral vzet dd namesto exo+. Zadaj pa namesto dhr assegai in bi bil zaliman na progo. Glede na to kake podvige @etcho načrtuje
Ko svoje skurim so trenutno ene 3-4 gume v igri.
Schwalbe v radial izvedbi mogoč shreda ali magic mary
Maxis assagai ali novi high roler (evribodi spredi zadi)
In continental kryptotal.
Kar se pritiska tiče si na telefon nalož wolftooth tyre pressure calculator. Je kr par podatkov za vnesti (teža, dimenzije gume, temperatura, kje se voziš, če imaš tubless ali inserte...) tko da dobiš en basic reference.
The GP Sinergy is the ideal rear bike rack for 2 e-bikes, thanks to its ease of handling and lightness. Designed for safe and practical transport, it is compatible with bikes up to 29” and plus wheels. With a...
sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini
da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
še ena. ta je iz strave
Panorama_e_bike.gpx
Popravljeno od TBAPovezava za deljenje
Deli na druge strani