Ker sem menjal gume na avtu se spodobi da jih še na kolesu. Iz 29" 2,6 dhf in dhr2 oboje exo+ casing in max terra sem zamenjal na 29" 2,4 high roller max grip ter dd in dh casing.
Dobra izbira potem, boljša kot druge firme, ki se bolj specializirajo v gorske/alpinistične nahrbnike.
Mogoče je moj težji, ker ima zaščito za hrbet, v primeru padca.
p.s: poglej na Bike24 še, kaj ponujajo pa kake akcije imajo,.. kupiš 2 ali 3, pomeriš, ostala dva pošlješ na njihove stroške nazaj. V 4 dneh dobiš denar nakazan nazaj.
Ja vedno pogledam bike-discount, bike24, ridewill,...
Prvo grem tle v lokalno trgovino pofirbcat k ma uswe pa se dobr popust mi ponavadi da. Tak da sm skoraj na istem kot če iz Nemčije narocim
V petek je blo kr frišno, ko smo bili na nočni. Sem mel nabasan nahrbtnik k sm mel termo jakno, termo spodno majco in dolge rokave sabo in sedaj iščem malo večji nahrbnik kot je trenutno 17l.
Evo nisem pozabil, sam nisem imel nikogar, da bi posnel cel postopek, ki je trajal nekje okoli dve minuti.
Odstraniš baterijo, zrahljaš dva imbus šraufa, obrneš balanco za 90 stopinj, rahlo zategneš en šrauf, da ostane balanca v tem položaju. Stisneš amortizer in ga blokiraš ter odstraniš sedež
Ker ni sedeža, da bi te oviral pri prijemu okvirja in ker ni težke baterije, je tole za enga pravga deca mala malca spravit v avto. Kot sem rekel, gre po diagonali, gume po desnem robu prtljažnika, balanca po levem delu zgoraj. Od trenutka, ko dvignem kolo, do trenutka, ko je kolo varno notri rabim res slabih 15 sekund. Za ven dat je pa v 5 sekundah.
Da ne opraskam odbijača je notri zimski pretpražnik, ki ga ruknem preko odbijača med nalaganjem in razlaganjem.
Še en walkaround in zapiranje vseh vrat, da ne bo dilem.
Si slučajno kdaj meril kok je medosna kolesa? men deluje ful kratek za XL. Je pa res da se kolesa z leti daljšajo. Na netu nisem uspel najti geometrije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ker sem menjal gume na avtu se spodobi da jih še na kolesu. Iz 29" 2,6 dhf in dhr2 oboje exo+ casing in max terra sem zamenjal na 29" 2,4 high roller max grip ter dd in dh casing.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani