A pa ga boš tudi obkrožu na volitvah ali boš kot @Slivka, ki ga na smrt zagovarja, obkroži ga pa nikoli? 😇
Je reku, da letos pa ga bo obkrožil. Sam ne vem za ziher, ker če ga bom jaz bo @Slivka ravnal glih kontra in ga ne bo. Tole je cela drama že zdaj pa še več kot pol leta je do volitev - kaj šele bo.
1.Name: same from birth 2.Address: I'm male, I don't have a dress to add. 3.occupation: free man, occupied only from my wife 4.Tel: I won't tell anyone. 5.Sex: twice a week 6.Age: me to know and you to find out 7.Country: Dolly Parton - Here you come again
O sh... Jaz pa sploh nisem opazil. Mogoče, ker so Mravče 50 let za cajtom.
Vas v Moravčah šele čaka tale mrk. Mate pa vsaj čas se pripravit.
Pa še mal resno:
tole je treba gledat tudi z očmi prevelike centralizacije oblačnih storitev preko omejenega števila ponudnikov. Ko bo recimo MS takole dol padel bo šele veselica.
Gorenje, samo izogni se najcenejšim modelom. Imam model, ki podpira tudi pranje s paro, dela brezhibno. Že pet let in pol, povprečje bo kar zelo blizu enega pranja na dan. Tok tok.
Točno to, če kupuješ Gorenje v zgornjem razredu je v redu zadeva. Najcenejši modeli so pa slabi. Jaz se držim tega reka, da nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.
Kle te čist razumem... sem včeraj popoldne bil na kolesu, začel pri 18 stopinjah, končal pri 13 stopinjah. Sem sicer mel gor kar hlače od trenerke pa en tanek flis. Nekak je šlo, ampak sem ugotovil, da bi rabil še cel kup opreme za jesensko in zgodnje spomladansko kolesarjenje. Ampak ne vem, če bi me vleklo na kolo v takih razmereh, tako da verjetno bi to bil nakup v prazno.
, a iz avta , za nakup katerega mu je prinesla sestrična keš v polivinilasti vrečki.
tole moram popravit, brat Rajko mu je posodil, sestrična od Urške je pa gotovino na banko nosila in polagala na račun. Zna bit, da je bil to isti keš, k mu ga je Diana Đuđić dala za posojilo. Ma tega je blo tolk, da se človk res težko znajde, ker je preveč komplicirano. Bolj enostavno je tisto od goloba, k je bil pri strankarskem kolegu v Karigadorju... tisto vsi razumemo, ker je enostavno za razumet... kriv je baraba.
Naš rekorder je pri 72 letih in 47 let delovne dobe. Noben ga ne preganja, ker je star on se pa ima fino. Ko rabi bit frej ga ni al pa je na bolniški, plača je pa še zmeri mnogo višja od penziona.
Pa sej se brskalnik ne motijo med seboj. Zakaj ne bi imeli več nameščenih vzporedno. Večino imam najraje Firefox seveda z addblockerjem. Poleg Firefoxa pa seveda tudi Brave po moje že kake 4 leta.
Evo ga debeluharja, ki je bil proti osamosvojitvi Slovenije. Da ga ni sram.
A to misliš, tega, ki je imel jajca in je odkorakal skupaj z ostalimi slo delegati iz izrednega zasedanja KPJ? Razumem, si bil premlad takrat pa se ne spomniš. Nič ne de.
pred 6 urami je g.Wankel napisal:
Jezus božji, od kje pa misliš, da se je SDS sestavil?
Edina stranka, ki še ima aktivne komunjare v svojih vrstah in je preprečevala, da bi se naredila lustracija. Ne bit zavedeni, da obstajajo speobrnjeni komunisti, obstajajo le oportunisti.
Tako pišejo v Janševem mediju… Delo piše pa drugače…
Ampak kao se janševci hitro vžgejo... Čisto v vsaki stvari vidijo, da je Golob kriv. Sploh jih ne zanima a dejasnko je al ni, ampak za njih je dejstvo, da je. Ampak pustmo to, vsak zase najbolj ve kako pa kaj.
Oddaja Tarče včeraj je bila za moje pojme vodena odlično:
1. Bergant je bil spoštljiv do vseh svojih gostov pa ne glede kaj zastopajo
2. Pustil je da so dokončali svoje stavke brez nasilnega prekinjanja in skakanja v besedo.
3. Ni dajal občutka, da bi želel peljati zadevo, v smer, ki bi jo začrtal voditelj.
4. Intiligentnim gledalcem je puščal naj si sami odločijo komu bodo verjeli, čigave izjave so primernejše oziroma bolj verjetne. Se prav je dal nam v roke kako si bomo zadevo razlagali.
5. Tema je bila zanimiva, izjave sodelujočih tudi.
Eriki po drugi strani se vidi, da se je učila od Slaka, da se počuti zelo pomembno in daje vsakič bolj vtis, da je ona center dogajanja in ne tema. Če ji kaj ni všeč in da ne gre po njeni zamisli je nesramno skakala v besedo in prekinjala govorca. Pri tem je bolj izražala kompleks večvrednosti kot pronicljivosti, da bi od sogovornika izvedela še kaj več. Nobene spoštljivosti nima ne do udeležencev, ne do gledalcev, katere smatra kot, da so idioti in da je ona poklicana, da jim "razloži" kako morajo razmišljati.
Veliki voditelji oddaj na resnih medijih, tega ne počnejo, so tam, da povezujejo in ne da ustvarjajo mnenje. Če tega ne počnejo govorimo o rumenih medijih in oddajah.
Kdor je gledal oddajo tri tarče nazaj in da ima vsaj malo normalnosti v sebi je moral po 5ih minutah preklopiti drugam. Tisto je bilo negledljivo, ko za začetek en starš v 20 sekundah agresivno napade vse sogovorce še predno so sploh imeli možnost kaj reči. Kljub temu, da mi je hudo, ker ima hudo bolnega otroka, ampak to ni način, da udrihaš po vsem in vsakm, jih grozeče gledaš direkt v oči pa al so imeli kaj pri tem al pa so le prdiatri, ki bi naredili vse za zdravje otrok.
Erika pa ni niti za trenutek poskusila ustavit tak agresivni začetek ampak se je samo rahlo muzala in le gledala kaj bo.
Za zaključek, Tarča je lahko odlična oddaja in včeraj smo videli, da v resnici tudi zna biti. Da lahko slišimo mnenja različnih govorcev, ki tudi pridejo do zaključkov svojih navedb, brez, da bi bili grobo prekinjeni, mi gledalci pa ostali na suhem, kaj je nekdo sploh želel povedati.
Jaz Erike osebno ne bi rezal, le punci je treba dat nekaj lekcij bontona, pa da naj si pogleda razne druge talk showe in da Slak pač ni merilo po katerem se dober voditelj zgleduje.
A oni so kot zlate ribice, vse pozabijo. Volilci pa še prej...
Men nikoli ni jasno, kako vedno nekateri tulijo (tudi tokrat je enako), da je aktualna vlada vedno najslabša v zgodovini Slovenije. To pač enostavno ne more bit res oziroma je lahko le v primeru, da ima tak osebek izredno kratek spomin, ki mu ne seže več kot nekaj sezon nazaj. Taki volilci so najbolj nevarni, ker se ne učijo iz preteklih dejanj, da bi preprečil napake v prihodnje. Zato imamo vedno enake natege in obljube enkrat z ene drugič z druge strani. Razlika je le v tem, da tak levi volilec graja rešitve, ki pridejo z desne strani in hkrati hvali, ko pride enaka rešitev z leve strani. Seveda obratno je popolnoma enako, desni volivec se zgraža nad idejo levih in hvali enako idejo, ki mu jo oznani njegov desni precednik.
Napake v zadnjem stavku soo namerne in namenjene lažjemu razumevanu.
Ampak, če še nekako razumem H6, ker je bila odvzeta cesta ob obali za H5 ne vidim nobenega pravega vzroka, razen če nekdo hoče Italijanom zlesti v rit.
Se pa vidi spet ta Primorski občutek priviligiranosti, ko so jim nekoč podali prst s H6 zdaj hočejo iztrgat roko s H5. Ja potem najboljš, da gremo še v Ljubljani s pobudo in naj se obvoznica odstrani iz vinjetnega sistema.
Pol pa tole, da ti pamet stane ob taki logiki.
Citat
"Gre za odločitev, ki neposredno izboljšuje kakovost življenja ljudi v naši regiji, zmanjšuje prometne zastoje in prinaša bolj pošteno ureditev za vse, ki se vsak dan vozijo na odsekih cest H5 in H6. To je rezultat večletnega dela, številnih pobud, razprav in vztrajnega opozarjanja na prometne težave, s katerimi se spopada naše okolje," se je na vladno odločitev odzvala Meira Hot. Dodala je, da je to "začasna, a izjemno pomembna rešitev".
Kakšna kakovost življenja? Kupiš vinjeto kot vsi ostali in se voziš po želji.
Zmanjšujejo zastoje? Zastoje kje. Če te skrbijo zastoji plačaj vinjeto in ne boš v zastojih. Če pa govrijo o zastojih na hitri cesti, jih bo pa z ukinitvijo plačila samo še bistveno več.
Poštena ureditev? Za koga, a za vse, ki bomo plačevali z vinjetami tudi vzdrževanje primorskih HC, če bodo izuzete iz sistema vinjet?
Če se punčka gre nek aktivizem in bi pri tem rada skrbela samo za sebe naj pogleda še vse druge, ki se ravno tako spopadajo s prometnimi težavami pa jih nihče ne bo vprašal, če se jih bo izuzelo iz vinjetnega sistema.
Moram rečt, da bolj komunističnega načina razmišljanja pa že dolgo nisem videl.
Je pa notri še nekaj budalaštin, ki jih sploh ne bom komentiral. Kakšna je razlika, ko bo nekoč daleč v prihodnjost narejena HC iz KP do Dragonje, da takrat pa naj bi se šlo nazaj na vinjetni sistem. Kaj za vraga je kle razlike s situacijo danes, sej H5 ni slepa ulica. Tole ne bi mogel biti bolj predvolilni bombonček za razne Meire kot tudi Golobov za podaljšanje veljavnosti vinjete. Če ne bi bilo predvolilno obdobje se sigurno ne bi spomnili tega.
Čez solkanski most pešačijo Robert Golob, Tanja Fajon in Luka Mesec proti Nataši Pirc Musar, ki stoji sredi mostu. Nasproti jim pripešačijo Janez Janša, Janez Cigler Kralj in Anže Logar.
Se zgodi, ravno takrat močan potres podre most.
Kdo bi se rešil?
Pa glih Solkanski most, a ga ni škoda, ker je res lep. Dej pošlji jih na kakšnega drugega pa naj tam udari potres. Tist v Medvodah čez Soro pri knjižnici, ki še vedno nima ograje bi bil kar primeren, da se še držat ne bi mogli za nič.
Sori, vsak, ki vodi firmo ti bo povedal izkušnjo, da se problem včasih rešuje in rešuje oddaljeno in ni konca in kraja. Ko pa pošlješ človeka z letalom na lokacijo, je pa naslednji dan vse urejeno.
Sej se strinjam, zato sem pa napisal, da je polovica poti odveč ne pa vse. Vem iz lastnih izkušenj, kaj se je v preteklosti počenjalo. To so bile več ali manj napol žurerske poti. Na konc, k bi blo pa treba neki koristnega pokazat, so pa v paniki najbolj neumne poteze vlekli, samo zato, da bi se pokazalo, da je bila pot vredna.
No ja, hvala bogu, da so se take stvari v zadnjih letih drastično zmanjšale.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je reku, da letos pa ga bo obkrožil. Sam ne vem za ziher, ker če ga bom jaz bo @Slivka ravnal glih kontra in ga ne bo. Tole je cela drama že zdaj pa še več kot pol leta je do volitev - kaj šele bo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani