Koliko imajo v tej zadevi tu sedaj ustanove in koliko starši?
Pa sej ni poanta, kolk so krivi starši. Štos je v tem, da ko starš faila, da imamo inštitucije, ki uredijo zadevo.
Bom po kmečko razložil, da se bomo lažje razumeli. Ko nekdo divja z avtom skozi naselje in se obnaša neprilagojeno, ne moremo rečt samo to, da so starši krivi, ker ga niso vzgojili. Da bo nehal divjat imamo inštitucije, ki morajo to urediti. Jebat ga tako družba deluje in prav je tako. Ker dokler ima vsak pravico imet otroke pa zanj ni ustrezno psihofizično sposoben, moramo imeti urejen sistem, da to uredi, ko se težave začnejo pojavljati.
Ker če tega ni, potem imamo lep primer s cigosi. Ujčka se jih in daje pogojne kazni. Šele, ko fašejo zapor in zgubijo socialo jih šele prvič dejansko prizadane in opomni, da delajo narobe. Ko se jih bo dajalo v čuzo z istim tempom, kot ostale prebivalce bo hitro ratal mir. Če tega zdaj nimamo in inštitucije "podbacijo" smo pa skoraj na tem, da bodo prebivalci lastnoročno obračunali z bakrenimi.
To je željena teorija, ampak če bi bilo to tako sila enostavno bi to bil idealen svet. Policije ne bi rabili, vojske še manj, prevzgojnih zavodov ne bi bilo, zaporov tudi ne. To kar si zdajle izjavil je čista ignoranca in nepoznavanje družbe kot take. In najslabše je to, da zdaj se nekdo oprime ideje in reče "starši so zajebal in so krivi, mi gremo pa veselo dalje, kot čredica lemingov, ki bo padla v prvo luknjo en za drugim.
Prosim, dajmo si pogledat kako družba deluje zakaj imamo določene službe in kaj bi bilo, če jih ne bi imeli... zakon močnejšega. Zato je potrebno omogočit, da te službe delujejo, da se zavedajo kakšen je njihov namen in zakaj jih rabimo v tej družbi in predvsem kakšne zadolžitve imajo.
Mogoče ne bi bilo neumno, da si malo pogledate današnjo Tarčo, kjer so bili zbrani strokovnjaki teh področij in so točno povedali kako se mora takim stvarem strežt.
Sej pravim, ker to ni bil moj avto me to ni kaj dosti zanimalo in so po avto prišli, ga dali na servis in pripeljali nazaj. Tko, da res me ni zanimalo kaj so delali. Po domače povedano - vseeno mi je bilo, ker če bi kaj odletelo ne krijem sam, Zato sem presenečen, da je DSG zdržal tako dolgo pa so bili za volanom od Desusovcev, do dirkačev. Eni niso znali brez SPORT programa vozit, drugi so peljali, k da več kot 2 cm se ne sme pritisnit pedal za plin.
Seveda, računalniške igre so krive, ker nekdo ni opravil svojega dela. Zakaj imajo države CSD-je, zakaj imajo šole vodstva in psihologe, zakaj imamo določene ustanove? A zato, da plačo vlečejo in grejejo pisarniške stole? Problem je več plasten in navadno se ne dogaja nič dokler se kaj ne zgodi, zdaj so pa vsi pametni in lansirajo vse mogoče zadeve, da si skinejo odgovornost s kurca. Vedno je tako, kadar se karkoli zgodi in v vsakem strelskem napadu potem razlagajo kako so ga trpinčili, kako je bil žrtev nasilja, kako je igral strelske računalniške igre. Vsi vse takrat vedo, a ko je bil čas, da se je ukrepalo pa ne naredi nihče nič.
Dodatno pa je tu duh časa, kjer nas trpajo z negativizmom, psihirajo samo s slabimi novicami in katastrofami. Pol pa labilni ljudje preveč verjamejo in ne vidijo več izhoda ter gre v skrajnost.
Sem že napisal pa bom še 1x. Delajo na štirih koncih istočasno. Namesto, da bi vse 4 ekipe šle najprej na en konec, uredile prenovo v četrtini časa. Nato bi se prestavile na drugi konec in tako po vseh deloviščih. V določenem trenutku bi torej bil z deloviščem omejen le en krak AC pa še ta zgolj četrtino časa. Trenutno pa so tako omejeni štirje kraki vsak s štirikratno dolžino časa izvajanja prenovo, kot bi lahko bilo, če ne bi DARS obvladovali kreteni s kupljenimi diplomami v službi strankokracije.
Vazno da poznas 😜dsg je drugace zunaj 21 let. No torej ni problem v menjalniku ampak uporabnikih a ne ...
Ja mene je tud DSG pozitivno presenetil. Tolk kolkor se je voznikov zamenjalo na mojem bivšem Passatu, da smo mu rekli kar kurbica, in vsak s svojim načinom vožnje pa je DSG zdržal skoraj 300kkm brez napake. Če ne bi bil službeni avto bi verjetno šel preko 400kkm al pa celo do pol milijona.
V redu je.... predstavlji si kolk butasto bi zgledala prava rezerva tam gor. Ne ena in ne druga pa itak nista uporabni. Tamala vemo zakaj ne, za tavelko bi pa rabil še viličarja zraven vozit al pa vsakj dvižno nakladalno ploščad, da jo spraviš dol.
Prvo vprašanje - zakaj sploh rabijo USB ključke. Je ogromno drugih varnih načinov izmenjave podatkov.
Drugo vprašanje je pa ogledalo oziroma duh časa. Če ne bi vzeli najcenejših, ampak dražje priznanih proizvajalcev, bi prletela Erika s Tarčo in bi eno uro poslušali kako zapravljajo davkoplačevalski denar.
Kitajce smo opremili z znanjem in začetno tehnologijo zdaj se pa čudimo, da jo uporabljajo proti nam, mi pa še svoje alternative nimamo kako se znebiti Kitajskega vpiva. Lakomnost kapitalizma nas je ruknila čez v neznano. Ko bomo dajali na prvi plan varnost, odličnost namesto, da gledamo vse skozi denar, bomo jebali ježa. Mogoče precej hudo pa še tega ne vemo.
Do takrat se pa veselo postavte v vrsto za kitajske avte in bodite zadovoljni, ker ste prihranili. s/off
Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.
A niso zgledal k eni politkolesarji na poti v LJ se vozit okol parlamenta - vsi oblečeni v enih težko razumljivih parolah? Jih pa moram pohvalit, prej pridejo iz obale v Lj kot vlaki SŽ.
Se da, ene 5km ob Celovški mi je ratalo vozit preko 30km/h, ampak pol je blo pa konec zabave, ker to te zjebe na polno. MTB pa široke kramparce, skoraj 30kg lastne mase bicikla, enostavno ne gre.
Sem imel pa zadnjič možnost sprobat eno specialko, nič posebnega, ampak sem na začetku mislil, da je električna, ker je šlo tako noro dobro. No ja, do prvega klanca pol sem pa videl da ni. 😂
Ma men je bebasto to, da čakaš nekoga, ki te prehiteva in je bistveno hitrejši od teba pa skoćiš za njim na prehitevalnega, da tudi sam začnem prehitevat. Ta revež pa zagleda premajhno varnostno, čeprav se un pred mano ekspresno oddaljuje pa dobesedno skoraj zavre oziroma močno spusti gas. Če tisti za mano, ki se tudi odloči it v prehitevanje tega ne prebere bova skupaj. Pa še ene par primerov je bilo, ki so na ven zgledali kot, da ne znam vozit pa sem se odločil, da bom bolj tekoč sam v vožnji kot pa da zaupam delno ustrezni tehniki.
Ne rečem, da v kaki počasni koloni ne pomaga in da je koristen, ampak na AC je pa bolj pogojno uporaben in je z njim več dela kot pa brez.
V članku piše, da avto ni kriv. Ne drži, deloma je oziroma proizvajalec, ki targetira tak tip voznikov. Recimo BMW, se ves čas trudi v reklamah, promocijah razlagat, kako si v tem avtu več od drugih, kako si nad njimi, podzavestno vzbuja agresivno obnašanje oziroma vabi tip voznikov, ki se tako obnašajo. Iščejo take, ki se radi ven mečejo, so radi v centru pozornosti pa četudi z negativnim predznakom. Bom šel še dlje, to so Nemški avtomobili narejeni po nemškem miselnem vzorcu in če poznamo Nemško zgodovino, verjetno tole ni nobeno presenečenje.
Kako to misliš, pa sej gre hitreje, le pomoč motorja je do 25km/h pol so pa šunke na vrst. Če maš pa srečo in klanc navzdol... pol pa ne vpraši... takrat je pa vsa moč le v jajcih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa sej ni poanta, kolk so krivi starši. Štos je v tem, da ko starš faila, da imamo inštitucije, ki uredijo zadevo.
Bom po kmečko razložil, da se bomo lažje razumeli. Ko nekdo divja z avtom skozi naselje in se obnaša neprilagojeno, ne moremo rečt samo to, da so starši krivi, ker ga niso vzgojili. Da bo nehal divjat imamo inštitucije, ki morajo to urediti. Jebat ga tako družba deluje in prav je tako. Ker dokler ima vsak pravico imet otroke pa zanj ni ustrezno psihofizično sposoben, moramo imeti urejen sistem, da to uredi, ko se težave začnejo pojavljati.
Ker če tega ni, potem imamo lep primer s cigosi. Ujčka se jih in daje pogojne kazni. Šele, ko fašejo zapor in zgubijo socialo jih šele prvič dejansko prizadane in opomni, da delajo narobe. Ko se jih bo dajalo v čuzo z istim tempom, kot ostale prebivalce bo hitro ratal mir. Če tega zdaj nimamo in inštitucije "podbacijo" smo pa skoraj na tem, da bodo prebivalci lastnoročno obračunali z bakrenimi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani