To moraš bit res pacient, da narediš tak minus, kot ga je zapustil leteči .
Pa sej si prebral... zmanjšan je dolg države za 6,5%. Pa to so gole številke, ki držijo in ne neka Nova24TV/Demokracija nabijanja.
Če bi bili pa to Janšarijevi dosežki bi ga pa v nebesa koval. Sicer pa ma zdaj gologlavi priložnost ta dosežek izboljšat al bomo cel mandat poslušal kako je bil Taubi vsega kriv.
Fak je tale fuzbal ena kuhna. Mislim, da če razglasim Portugalce za svetovne prvake 2026 se ne bom dost zmotil. Messiju so dali naslov pred štirimi leti, zdaj pa za zaključek kariere je treba nagradit še Ronaldota in na tej "pravljici" gradit popularnost nogometa v prihodnje. Aja ne popularnost, mislil sem bolj na to, da bo čimveč milijard priteklo v Fifin budget. Jebeš fuzbal, denar je važen.
Baje, da sta tajna agentka Nika 007 in Muki na usposabljanju v Izraelu.
Sta se zelo izkazala pri odkrivanju "neprijatelja".🤗
A to tam, kjer bo Jajo v Jeruzalemu veleposlaništvo odprl, al tam kjer se bodo posli z orožjem sklepal? Ne vem, če sta Nika in Muki na dovolj visokem položaju, da bi jima zaupal te posle... lahko pa tud, kdo bi vedel
Neki pa je res... usluge je treba poplačat, tako al pa drugač. Eni z vplivom, drugi z denarjem, tretji pa v naturalijah.
Nej bojo srečni, da samo ta mali otok... Dancem hočejo celo Greenlandijo vzet.
Kaj jim pa lahko naš pokloni... Blejski otok - ma ne tega, tega je dal cerkvi. Hmmm, lahko bi jim dal Ljubljano, to levičarsko leglo pa še šerifa se bi s tem znebil.
Območje Istre in Krasa (PU Koper)
To območje je ključno, saj leži neposredno na poti proti Italiji, ki je za mnoge končni ali vmesni cilj. Prehodi se dogajajo predvsem na obmejnem pasu v smeri proti Trstu oz. italijanski meji, pogosto čez hribovit in gozdnat teren Istre.
Tole je čist konfuzno... pred parimi leti so pa ta isti pernatemu očitali, da je premal nadzora na mejah in da migranti prehajajo čez kjer jim paše. Zdaj pa to ni več pomembno al kaj?
Pa ne no, ne on, k je tako pošten. Vse so mu podtaknili, zdaj mora pa samo Matoza najet... ups aja ne more, ker je zdaj minister pa ne sme advokature opravljat. Damn, težka bo, Milan.
A te jaz zasipam z levimi nebulozami ali videji al nas konstantno ti prepričuješ in limaš videe desnih zblojencev? Eni in drugi članki/prispevki/videi na teh skrajnih polih se butasti.
Še enkrat, če ne razumeš... odgovor je v tem, da nikogar ne oviramo (da se ne boš spet spotaknil ob besedo blokiramo) pri izražanju glede na politično usmeritev. A bo lažje za prežvečit, če je tako formiran stavek?
Drugače me pa premalo poznaš, da bi se spustil na tako nizek nivo in se znašal nad tabo (beri banal) samo zato, ker se ne strinjava. Zloraba moči ni častno dejanje in moč argumentov mora vedno prevladat nad argumentom moči.
Ja sej te nastanejo zaradi dela postopka čiščenja dušikovih oksidov in vračanja dela izpuha nazaj skozi sesalni kolektor. To namreč hladi izgorevalne komore, da ne pride do previsokih temperatur, kjer nastaja največ dušikovih oksidov.
Saje pa nastanejo kot stranski efekt, ker izpuh vsebuje saje in te se lahko do neke mere mešajo z oljnimi hlapi, kar povzroči strjevanje na stenah sesalnega kolektorja.
Zdaj je tako, če bi avto gonili ko prasca bi bil kolektor čist, ker se pa vozimo varčno je pa to kar pol gledamo na nekaterih slikicah in delamo take face 😳🤔
To je mišljeno samo zato, da bi na testih prevarali sisteme za merjenje izpustov. Ker ni mi jasno kam naj pol grem s tem polnim rezervoarjem CO2? Na Pokljuko v največji gozd in ga tam spustim al kako?
Jaz probam zavračat informacije vseh medijev, ki se profilirajo ekstremno v eno ali drugo stran. Zato njihovih objav eksplicitno ne spremljam, da mi ne bi kvarili percepcije. Nekako pa vedno zagovarjam stvari, ki so mi bolj logične in bolj verjetne, da so se res tako zgodile. Ja seveda tukaj vedno obstaja možnost, da se motim, ampak v povprečju pa verjetno le nisem tako na napačni strani razmišljanja.
Pa upam, da nisi kdaj imel občutka, da te hočem prisilt, da razmišljaš po moje?
Pa mal za zabavo - Stevanovića drži v pesti kavaški klan, posledično preko njega tudi jajota.
Izvoli-imaš po ustavi zagotovljeno svobodo izražanja.
Mislim,da bi moral obstati gor vsaj toliko časa,dokler ne boš zabredel v kategorijo sovražnega govora.
Sam sem mnenja,da sovražni govor ne obstaja,a to sem le jaz...če boš pa začel z znanimi parolami kot "ubi..." ...vemo kam pes taco moli...pa te zna kdo obiskati tudi doma.
Preveč posploševanja... ne veš kaj so ti troli sploh pisali pa kar govoriš o svobodi govora. Mogoče so bile pa žalitve, ki so lahko kazensko pregonljive, lahko celo do upravljalcev profila. Tako, da se raje ne bi šli na nivo ugotavljanja do kje je svoboda govora in od kje je sovražni govor.
Pa da ne boš zdaj moraliziral kako so levi nagnjeni k cenzuri, desni pa z veseljem sprejemajo vse aspekte in kritike ter z veseljem delijo napisano.
Samo kot primer: je pred leti kolega napisal Hojsu na njegov, takrat še twitter, "kako si Ojdip, kako mama?". Blokiran je bil prej kot v 5-ih minutah. Je bila to svoboda govora al sovražni govor?
Še nekaj-če kdo ne prenaša mojih ali komentarjev nekoga drugega in zaradi njih "trpi"
Imam občutek, da največkrat prav ti trpiš ob komentarjih, ki niso na tvoj mlin. jaz tega problema nimam in z veseljem dam kakšen argument, mogoče tako v razmislek. Ne vem mogoče pa vseeno ni vse tako kot ti misliš, da je, sploh ker vidim pri priloženih videih, od kod se napajaš z razumevanjem. Če je propaganda samo z ene strani in ji slepo verjameš pol je pač nekje težava.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa sej si prebral... zmanjšan je dolg države za 6,5%. Pa to so gole številke, ki držijo in ne neka Nova24TV/Demokracija nabijanja.
Če bi bili pa to Janšarijevi dosežki bi ga pa v nebesa koval. Sicer pa ma zdaj gologlavi priložnost ta dosežek izboljšat al bomo cel mandat poslušal kako je bil Taubi vsega kriv.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani