Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 11 urami je Mraušk Mčk napisal:

Tole je pa za v jamralnik.

Meganeta uporabljamo kot 3. avto za vozit otroke s treninga na trening. 17+ let 320 Kkm, in ravno sedaj si je zaželel nove sklopke. Je že pri mehaniku.

Glede na to, da sem danes za servis Scouta dal skor 2jurja, bom očitno ta mesec delal smo za avte.

Če v enem mesecu pokriješ ta celotni strošek in še plus Mehaneta sklopko, potem nikakor nisi za v Jamralnik vsaj ne s finančne perspektive, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tankal danes Netopirja Antidepressorja, pa me je relativno navdušil s potrošnjo benza 8,8 na 100km, pa da ga nisem vozil glih v Desus stilu in precej stal tudi v zastojih okrog Prestolnice :) Shell E5, itaaak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

"Kitajska dominira praktično vsak korak dobavne verige. Še posebej tisti ključni del med rudnikom in magnetom, med rudnikom in baterijo procesiranje, rafinacijo in ločevanje materialov," je na konferenci...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se maw šefa počutm, k grem ju3 na novo delovno mesto oz. novemu delodajalcu, AMPAK se pa že zju3 ne bom preveč šefa počutil, ko bom iskal ugodno parkirišče na območju LJ-Vič, heh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Slivka, ti si pravi ORODJAR; v službenem času kramp, v prostem času pa lopata. Še malo in se boš kvalificiral za POMOČNIKA BAGERISTA, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 25 minutami je Boss napisal:

Nič še nismo pohvalili Slovenskih hokejistov. Včerajšna tekma je bila divja, Čehi pa tako šokirani, da se še pizdit niso mogli. Pol pa sorry ass loser češki trenar razlaga, da so izgubili zaradi sodnikov. Haha.

Čudno, da se ni izgovoril na ČEHA v našem golu? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes bil na ogledu ene CALIBRE, pa sem vesel, da je (izjemoma) razum prevladal nad srcem in se (zaenkrat) nisem odločil za nakup, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

Ti še opazil ne bi zadnje čase, ko maš prekršek na prekršku. ;)

Ja ampak imam to srečo, da tamale zbiram in brez kazenskih točk, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Zdajle doma prva današnja, da se postavim na noge :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 55 minutami je Slivka napisal:

So vsi kričali, da 15.3. se menja zimske gume z letnimi. 

Si mislim ja, saj tako govorijo, naredi pa tega gotovo ne nihče 

Ma, ker so tudi tukaj na forumu lepili slike vozil na letnih gumah, sem 15.4. še jaz zamenjal gume na FucksWagnu, čeprav s strahom, kajti 15.5. še ni mimo.

In, evo, vedel sem, da se bom nategnil, ker sem poslušal "javno mnenje". Zdaj zbiram pogum, da grem ven in montiram gor verige. In bom moker ko cucek in me bo zeblo ko psa...

Jebemti, sem se nategnil, ko sem poslušal...

Si PAČ kmet in s hribou duma. :)

P.S. ne živimo vsi tik pod nebom, matrwola

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toplotna crpalka
Napisano

Pozdravljen, ravnokar se dogovarjam s podjetjem VITATERM, ki so se izkazali za najboljšega ponudbnika in tudi na podlagi priporočil prijatelja. Kontaktiraj jih, naj ti strokovnjaki predlagajo rešitve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si želim gume čimdalje ohraniti takšne. Danes testiral ovinke pri višji hitrosti in popolnoma mokrem cestišču, sem bil impresioniran k zmaj :)

IMG_20260514_142346.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na Štajersko AC pri Domžalah proti LJ ne grem nikoli več oz. s svojim avtom NE, dokler ne bo odprta v vsej svoji veličastnosti. Kot prvo bom privarčeval na času, živcih in gumah, ko imam glih nove Bridgestonke na Netopirju. To je tako razbrazdano cestišče, da te je prav strah, da kje gumo prebiješ ali kaj poškoduješ, sicer pa itak celi čas drgne od tistih nazobčanih črt. Aja, pa rezervne gume tudi nima ta avto, tako da ... :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fotka z mojo domačo živaljo; čuvajko okolice hiše :)

P.S. pravijo da ima vsaka hiša svojo kačo, če ne drugega na dveh nogah, haha

IMG_20260510_123041.jpg

IMG_20260510_123231.jpg

IMG_20260510_123234.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.