Meganeta uporabljamo kot 3. avto za vozit otroke s treninga na trening. 17+ let 320 Kkm, in ravno sedaj si je zaželel nove sklopke. Je že pri mehaniku.
Glede na to, da sem danes za servis Scouta dal skor 2jurja, bom očitno ta mesec delal smo za avte.
Če v enem mesecu pokriješ ta celotni strošek in še plus Mehaneta sklopko, potem nikakor nisi za v Jamralnik vsaj ne s finančne perspektive, hehe
Tankal danes Netopirja Antidepressorja, pa me je relativno navdušil s potrošnjo benza 8,8 na 100km, pa da ga nisem vozil glih v Desus stilu in precej stal tudi v zastojih okrog Prestolnice Shell E5, itaaak
"Kitajska dominira praktično vsak korak dobavne verige. Še posebej tisti ključni del med rudnikom in magnetom, med rudnikom in baterijo procesiranje, rafinacijo in ločevanje materialov," je na konferenci...
Se maw šefa počutm, k grem ju3 na novo delovno mesto oz. novemu delodajalcu, AMPAK se pa že zju3 ne bom preveč šefa počutil, ko bom iskal ugodno parkirišče na območju LJ-Vič, heh.
S pomladjo se poveča tudi prisotnost sršenov v naravi, pogosto pa zaidejo tudi v domove in na terase. Njihov pojav je lahko neprijeten, zato je dobro vedeti, zakaj prihajajo in kako jih varno odgnati brez panike in...
Nič še nismo pohvalili Slovenskih hokejistov. Včerajšna tekma je bila divja, Čehi pa tako šokirani, da se še pizdit niso mogli. Pol pa sorry ass loser češki trenar razlaga, da so izgubili zaradi sodnikov. Haha.
Policija opozarja, da posamezniki prejemajo sumljiva SMS-sporočila, v katerih jih domnevno "slovenska prometna policija" obvešča o storjenem prometnem prekršku. Gre za lažna SMS-sporočila, ki jih ne...
So vsi kričali, da 15.3. se menja zimske gume z letnimi.
Si mislim ja, saj tako govorijo, naredi pa tega gotovo ne nihče
Ma, ker so tudi tukaj na forumu lepili slike vozil na letnih gumah, sem 15.4. še jaz zamenjal gume na FucksWagnu, čeprav s strahom, kajti 15.5. še ni mimo.
In, evo, vedel sem, da se bom nategnil, ker sem poslušal "javno mnenje". Zdaj zbiram pogum, da grem ven in montiram gor verige. In bom moker ko cucek in me bo zeblo ko psa...
Pozdravljen, ravnokar se dogovarjam s podjetjem VITATERM, ki so se izkazali za najboljšega ponudbnika in tudi na podlagi priporočil prijatelja. Kontaktiraj jih, naj ti strokovnjaki predlagajo rešitve.
Na Štajersko AC pri Domžalah proti LJ ne grem nikoli več oz. s svojim avtom NE, dokler ne bo odprta v vsej svoji veličastnosti. Kot prvo bom privarčeval na času, živcih in gumah, ko imam glih nove Bridgestonke na Netopirju. To je tako razbrazdano cestišče, da te je prav strah, da kje gumo prebiješ ali kaj poškoduješ, sicer pa itak celi čas drgne od tistih nazobčanih črt. Aja, pa rezervne gume tudi nima ta avto, tako da ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
https://n1info.si/novice/svet/kitajski-mogocni-zmaj-pometel-z-najboljsimi-evropskimi-bojnimi-letali/
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani