Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 28 minutami je godlike napisal:

Dobro zračunano.

S tem, da naši bencin mlinčki pijejo malo več kot Fucs, pa tudi samo 5 ljudi lahko noter stišimo.

Torej smo rez blizu skupaj.

ALI pa tale izračun;

da se po naših cestav večinoma v vozilu vozi ZGOLJ EN OSEBEK, potem je izračun drugačen, heh

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
dne 4. 10. 2025 ob 23:14 je Mraušk Mčk napisal:

Tole bi moral Zmaj vedet kje je lokacija.

20251004_152435r.jpg

Osrednji prostor moje najljubše planinske koče. Ampak tam se ponavadi pije lokalnega hmeljarja, meni je najljubši rdeč ali pa RUJ MALINE? :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Termometer mi kaže zunaj 0 stopinj, jaz pa hočem moj najljubši čas; jesen, medtem ko naj zima še vsaj 2 meseca POČAKA! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Ja pa tudi na Italjansko stran se ne moreš spustit z Mangarta pač.... 👌👍😉

Če si bil kdaj gor, veš da je marsikaj mogoče in si cel čas na tej ali oni strani meje, spust je mogoč proti Belopeškim jezerom (obvoz mimo ferrate), če misiiš pa z avtom pa res ne gre v ITA.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes (ponovno) osvojil 3. najvišjo slovensko goro in sicer po slovenski smeri ter spust po italijanski, v nekih  čudnih "zimskih razmerah", ampak se je dobro končalo. :) 

P.S. Ne, Mali 3glav ne šteje za samostojno goro :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Volitve niso več tako strašno daleč in tale možak se mi zdi da se je zeeelo zapletel z lastnim jezikom. Kaj vi mislite?

WWW.24UR.COM

Hišna preiskava pri podpredsedniku SDS Alešu Hojsu zaradi suma izdaje datuma hišne preiskave Kavaškemu klanu, ko je bil notranji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Dobro jutro in dober dan! Ravnokar počasi cukam svojo prvo današnjo. :)

P.S. Monsterja ljubitelji; včeraj sem v Eurospinu našel popoln ponaredek klasik Pošasti, je že embalaža identične barve, okus prav tako, cena pa NE, je skoraj deljeno s 3, priporočam! :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede na to, kako so "lepo" zožali že prej ozko grlo od Domžal proti Prestolnici oz. obratno, se bo tole redno dogajalo, zastoji pa bodo čedalje bolj živce parajoči :(

WWW.24UR.COM

Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče popolnoma zaprta na razcepu Zadobrova iz smeri Domžal. Nastajajo tudi obsežni zastoji po...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.