Sem bil danes v Ljubljanskih mlekarnah; industrijski prodajalni, pa če koga zanimajo odlični sadni jogurti MU, jih imajo po 19 centov. Sladoledov je pa tudi ogromno v akciji in siri, mleko itd.
Tolstojeva 63 je njihov naslov, če vas ugodne cene kaj tja primamijo
V Dojči, pa še to na Bavarskem težko, treba malo višje. Meni ga kolega s foruma (Schurda) dostavi, ko gre večkrat letno malo višje gor. Gajba je 20eur (z embalažo vred). :))
Ravnokar imel za večerjo pohane marele, ki sem jih nabral včeraj na Menini (ja bolj kot ne zaprti dežniki, ker ni bilo nobenega dežja več kot teden, a okusne, hehe), tule je recept;
JANŠAAAAA ❤️ upam da pride pa sam boss-a zapre hehe
Meni je škoda, da ne obstaja še nek tretji, npr. Drnovšek verzija 2, ker tistega bi z veseljem šel volit, tule pa izbiranje med slabim, slabšim in najslabšim mi pa ni ni tako simpatična.
"Glede na vse, kar sem dal reprezentanci čez leta, ki sem ji bil vedno na voljo in jo postavljal tudi pred interese delodajalcev, bi si zaslužil bolj...
Sem se danes s poganjalcem pomeril z eno debelušno gospo na električnem. Se je pripeljala mimo s tistih 25kmh, pa sem potem ravno toliko pospešil, da sem jo ujel in vozil v zavetrju in ji je bilo čudno, da se mi ni odpeljala naprej ter da sledim s tako lahkoto.
P.S. sem zadnjič vozil dobro urco povprečno nekaj preko 30kmh, tako da teh 25kmh ne smatram za nek vratolomni dosežek, hehe
Nabral kar luštno zalogo ORJAŠKIH DEŽNIKOV in jih zdajle že pripravljam. Ne, nisem presegel omejitev po osebi, oz. itak nisem bil sam v tej akciji, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem bil danes v Ljubljanskih mlekarnah; industrijski prodajalni, pa če koga zanimajo odlični sadni jogurti MU, jih imajo po 19 centov. Sladoledov je pa tudi ogromno v akciji in siri, mleko itd.
Tolstojeva 63 je njihov naslov, če vas ugodne cene kaj tja primamijo
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani