?kripanje bo pomoje ostalo. Avtomobili se vedno delno zvijajo, roadsterji toliko bolj. Zato z vsako generacijo poudarjajo kako bolj toga je ?koljka. Vsaj kolikor sem se fural z hardtopom pri prijatelju je to pa? del tega avtomobila, ?eprav mogo?e zveni grozno. Pravzaprav se to ?kripanje opazi celo pri bistveno bolj togih avtomobilih (Clio RS) pozimi, ko so gume na kakem pritlja?niku rahlo zmrznjene in pri zavijanju ?ez kak kucelj sli?im ?kripanje. Tole na slikah pa deluje ?isto solidna zadeva vkolikor se vedno vozi? s hardtopom. Ravno ful prednosti ne vidim. ?kripanje pa kot sem napisal ne bo prenehalo.
Ja to verjamem, da bo nekaj ?kripanja ostalo, ampak pri meni streha ?e v osnovi ni zadosti pritrjena (tiste zaponke zelo slabo primejo, sprednje ?e, stranske pa slabo) in se bo sigurno izbolj?alo - govorim pa o ?kripanju strehe oz bolj kako malo posko?i streha na luknjah..
Ko dam za zimo hardtop gor, ga imam gor, dokler ne pride lepo vreme in je potem vedno dol - tako da ne menjam vsaki? ko je lepo vreme pozimi
Ima kdo mogo?e s tem pritrjen hardtop? To kar je original, da se da na hitro odklopit mi slabo dr?i (kljub nastavljanju) kar pomeni, da povsod ?kripa in ropota kadar ni ravna cesta (kar vemo da v SLO je kar pogosto )
Ima kdo? Si je mogo?e kdo sam naredil? Na hitro sem na?el samo v USA in nekaj iz UK, vendar moram pogledat ?e ebay.
?e bo ?as bom sam izmeril in dal izrezat - ampak vseeno preverim ?e je kdo ?e to delal.
pa se delo in poliranje na koncu, da se sajna vse skupi
Jaz moram tole tut zrihtat
A ze kaj ves kako je s postnino v slo? Je ista ce vec delov narocis? Jaz grem naslednji teden do tomca da pogledamo stanje in se po potrebi naroci dele, ce je ze prevec rjasto.
Ce lahko pocakas do torka/srede pa narediva group buy ce se kaj pozna na postnini
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja to verjamem, da bo nekaj ?kripanja ostalo, ampak pri meni streha ?e v osnovi ni zadosti pritrjena (tiste zaponke zelo slabo primejo, sprednje ?e, stranske pa slabo) in se bo sigurno izbolj?alo - govorim pa o ?kripanju strehe oz bolj kako malo posko?i streha na luknjah..
Ko dam za zimo hardtop gor, ga imam gor, dokler ne pride lepo vreme in je potem vedno dol - tako da ne menjam vsaki? ko je lepo vreme pozimi
LPB
Povezava za deljenje
Deli na druge strani