MazdaBoy 2.344 Napisano 4. oktober Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 4. oktober dne 1. 10. 2025 ob 18:26 je Tilen5 napisal: Drugi tek letos,..desus varijanta Desus gor dol, vse je boljš k nič hehe 😉 pred 13 urami je Alex napisal: Jaz bom pa kar nekaj časa odsoten s te teme. 😕 Izgleda, da mi je stranska vez natrgana. Čaka me magnetna resonanca in pregled v Valdoltri. Koliko časa se to celi, nimam pojma. 😕 Čimprej se pocajti za nove zmage 💪 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 27. september Nogomet Napisano 27. september Šeško zadel prvenec ⚽ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 27. september Chat is back ... Napisano 27. september Nič ni piskalo 🙂 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 27. september Tole je pa kr smeh Napisano 27. september Amerika? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 27. september Pivo mi paše Napisano 27. september pred 16 urami je Jest napisal: Danes imam obletnico poroke... pa si je bilo treba nekaj privoščit ... Čestitke! 🎉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 24. september Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 24. september Kaj pravte pol, da vam ni Alfa Junior všeč? 😁 Kaj pa mi vemo, nimamo pojma 😛 🤣 + izstopajoč zunanji videz + drugačen atraktivno oblikovan križanec +.... Vse to lahko preberemo v testu 😉 Alfa nove, vsakdanje dobe WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Strasten ljubitelj znamke, nekdo, ki si je že lastil Alfin model in pozna vse dragulje znamke, bo nad Juniorjem razočaran. Dokaj generičen je... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 16. september Kava Napisano 16. september Ena včerajšnja 😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 16. september Pivo mi paše Napisano 16. september Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 12. september Kava Napisano 12. september Ja vi penzionisti, k ne morete spati 😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 12. september Kava Napisano 12. september Ena za začetek dneva ☕ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 10. september Aktualni dogodki! Napisano 10. september pred 44 minutami je Bini napisal: Pri nas pa zdajle že 2 uri lije... A ni to fajn? Kavč, kava, TV... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 31. avgust Pivo mi paše Napisano 31. avgust Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 31. avgust Pivo mi paše Napisano 31. avgust (urejeno) @Bini bom kar ugibal….bazen v Šentjurju, pivo si pa s sabo prinesel 😛🍻 Popravljeno 31. avgust od MazdaBoy Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 22. avgust Pivo mi paše Napisano 22. avgust pred 35 minutami je Bini napisal: Za žejo gasit bo.... 😁😉 Na zdravje! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 17. avgust Pivo mi paše Napisano 17. avgust Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 13. avgust Košarka Napisano 13. avgust Hvala za vse Zoran. 🏀 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 13. avgust Pivo mi paše Napisano 13. avgust pred 16 urami je Bini napisal: Šmarješke..... 😁😉 Rimske Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 12. avgust Pivo mi paše Napisano 12. avgust dne 10. 8. 2025 ob 12:03 je Bini napisal: @Bini kontra 🍻 Dejmo ga enga 🍻 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 11. avgust Pivo mi paše Napisano 11. avgust Bini, dobro nas triblaš 😛 Kaj to vemo, kje si ti to 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 10. avgust Pivo mi paše Napisano 10. avgust Šmarješke toplice Bini? ⛱️ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 1. avgust Kava Napisano 1. avgust dne 31. 7. 2025 ob 9:43 je Bini napisal: En kofe iz plaže Čista.... Kaj ni nobenega na plaži? Vse prazno. Uživajte! ☀️⛱️ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 28. julij Pivo mi paše Napisano 28. julij dne 26. 7. 2025 ob 16:22 je Bini napisal: Evo en zmajček z morja.... Eden ni nobeden 😛 😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 19. julij Tole je pa kr smeh Napisano 19. julij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 19. julij Financni trgi in investicije preko borze Napisano 19. julij Do konc leta vse ven vzet 😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy 2.344 Napisano 11. julij Pivo mi paše Napisano 11. julij Res mi je pasal, da sem hitro praznil piksne 😆 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Desus gor dol, vse je boljš k nič hehe 😉
Čimprej se pocajti za nove zmage 💪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani