Sam se sicer ne spoznam na kripto valute, zato bi potreboval razlago.
1. Ali so kripto valute res piramidni sistem in s tem nezakonite?
Namreč tako imenuje ljudi g. Slak, ki so enormno obogateli z njimi. Če je to res, zakaj ne ukrepajo organi pregona?
2. Ali je v Sloveniji prepovedano razkazovati svoje bogastvo (kot je bilo to priporočljivo v prejšnjem sistemu, ko so enormno obogateli posamezniki pri koritu) in ali bi morali dati na tv vse tiste, ki se vozijo in so lastniki ferrarijev, bugattijev... jaht, vil?
3. Če se ne motim je bil javni razpis za hitre teste in so izbrali najcenejše(2€).Najdražji so bili tudi čez 20€.Rekli boste, da so tej najbrž manj zanesljivi. Kot so že ugotovili. so vsi po vrsti nezanesljivi, tudi tisti, ki se prodajajo po 20€.Da ne bo tukaj dvomov, vsi se pa proizvajajo po najbrž 50c na test. Se pravi, da v vsakem primeru bo nekdo zaslužil, nekdo manj, drugi astronomsko.
Ok. se strinjam, da gredo tej tipi, ki se tako hvalijo in živijo razkošno življenje marsikomu v nos(Slovenci smo znani po nacionalnem športu, ki sliši na ime foušija) in tudi meni niso za vzor. Ampak, hej, ljudje so se v življenju znašli. z mešanjem megle (kriptovalute) in so podjetni. Tako pač je. G. Gantar je podpisal posel z njimi malo preden je odstopil. 😉
1. Kriptovalute + piramidni/MLM sistem.
Vseeno je ali prodajaš kriptovalute, nepremičnine ali čokolado, ki zdravi raka, če se zaslužek deli po takšnem sistemu:
3. To, da so bili ponudniki pač najcenejši se sliši nekako tako kot kupovanje pršutov in brivnikov od džankijev. Oz. tako: ali bi vzel belo Mazdo za 2€ če lahko za 20€ dobiš soul red?
Mene ne moti, da nekdo s tem zasluži, moti me, da moram to plačevati.
Da pa mogoče nekaj res ne štima, lahko sklepaš že iz tega zatikanja:
Vse skupaj me spominja na razvajene ga froca, ki dobi avto v dar. Pa še pritoži, da kaj sedaj bo pa moral sam tankati, ali kako?
Res je, edino avto ni njegov ampak ga na črpalko samo pelje. Tam naj napolni rezervoar in si kupi sendvič, če je lačen. Oboje mora plačati sam ampak užitek v vožnji na črpalko (in nazaj!) je dovolj veliko darilo, froc naj bo hvaležen zanj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1. Kriptovalute + piramidni/MLM sistem.
Vseeno je ali prodajaš kriptovalute, nepremičnine ali čokolado, ki zdravi raka, če se zaslužek deli po takšnem sistemu:
3. To, da so bili ponudniki pač najcenejši se sliši nekako tako kot kupovanje pršutov in brivnikov od džankijev. Oz. tako: ali bi vzel belo Mazdo za 2€ če lahko za 20€ dobiš soul red?
Mene ne moti, da nekdo s tem zasluži, moti me, da moram to plačevati.
Da pa mogoče nekaj res ne štima, lahko sklepaš že iz tega zatikanja:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani