Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 18 urami je Slivka napisal:

Ni pa povedal, da vse transportne reke drvijo okoli Slovenije. Saj se še iz Nove Gorice v Radlje vozijo z vlakom čez Italijo in Avstrijo, ker je ta povezava za dve uri hitrejša kot čez Slovenijo.

Zakaj? Naša draga ranjka Yugoslavija, je tire odvijačila in odpeljala v Bosno.

Sedaj pa je potrebno do Radelj it čez Maribor. Drugače pa bi se na Koroško hodlo preko Velenja in gor.

Pa niso to edini tiri, ki so šli na balkan. Tudi Jesenice-Kranjska Gora ali pa Poljčane-Zreče....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Ja, kako priročen izgovor: majhnost Slovenije...

Letališče Celovec po moji oceni ni večje od letališča Maribor. Pa je Maribor dober kvečjemu, da avstrijski piloti tam trenirajo 'šolski krog' (touch-and-go), Celovec ima pa povezave, da se celo iz Gorice gor vozijo - raje, kot na precej večje ljubljansko letališče...

Hjaaa.

Zgodba je takšna, da se je uspeh Mariborskega letališča bremzal iz prestolnice. Ker posnosni pokončni narod, pa ja ne bo hodil preko Trojan.

Tudi ko se je Brnik prenavljal, so prvo vse lete preusmerili v Zagreb in šele po rabuki v MB.

Žalostna resnica.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Katero pivo je to..... .🤔

dne 21. 6. 2026 ob 18:27 je Z M A J napisal:

Schurda mi dostavil iz Dojče 3 zaboje. 

No zdaj sta le še 2, ker s tretjim sem včeraj počastil prijatelje v Beli na pikniku.

Zdajle pa LE enega zasluženega, po konkretno oddelanem fitnessu; namreč se nikoli ne "nalivam na suho" oz., da bi nezasluženo popival ter z alkoholom preganjal dowgcajt, haha.

IMG_20260621_164658.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je zadnjič montiral pri meni mojster.

Že 10 let sodelujeva.

Skozi dela vse z Millwakue-jem. Pa sem ga vprašal kak servisira, ker se baje ne da. Je rekel, da 5 let dela, potem za dobro ceno proda naprej. Crknilo pa mu še nič ni.

V glavnem. Ne samo servis, tudi lastništvo me moti pri njih. Da ne bo pomote.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Kdo je pa po tem kriv za sedajšnjo 22% stopnjo za DDV,ki jo je zrihtala šivilja kot "začasni ukrep za sanacijo javnih financ", ki traja še danes...sklepam,da po tvoji teoriji sigurno šivilja🤔...ali se tukaj motim,ker ona je "naša"...

Zakaj pa je tvoj odrešenik ni spustil?

Bi lahko na tak način blažil kronske težave, ne pa najemal kredite in delil dodatke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Evo, mi je google AI povedal tole:

Global industrial demand for carbon dioxide is a mature, expanding market requiring approximately 230 million metric tons annually. Driven by the food and beverage industry, enhanced oil recovery (EOR), and chemical manufacturing, the sector is valued at over USD 12 billion and is growing at a steady 3.6% annual 

Torej industrija rabi 230 miljonov kubikov CO2 na leto.

Tankaš bencin, plačaš s CO2 😍

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Kaj je čudež? 

Da imaš Forda 3 leta in ti čisto nič ne crkne!

Kaj je še večji čudež?

Da imaš Forda 3 leta in ne znoriš poleg...

Dobimo danes Forda nazaj in - varnostni pas ni zamenjan.

Zakaj?

Ker so popravljali samo to, zaradi česar ga je avtovleka peljala tja. Varnostni pas bodo menjali, ko bo redni servis...

Mogoče bi bolj pasalo v 'Jamralnik', ampak men se že rola in se samo še smejim...

Ta servis je polom.

Za to vozim Hyundai-ja do 3. servisa, ker pač takšnega odnosa ne bom trpel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kaj ti naj jaz rečem. Po dravski dolini je 1 cesta.

Smo včeraj želeli it na Tojzlov vrh. Po 30min čakanja v koloni, ker so zaprli zesto zaradi Maratona okoli Pohorja, smo se obrnili in šli proti Šentilju pa iz zgornje strani cez prelaze na izhodišče.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 17 minutami je Slivka napisal:

In bodo minila štiri leta, ko se ne bo naredilo nič konkretnega - tako kot že 35 let do sedaj...

👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 4 minutami je skritikrt napisal:

Pa saj ni Kučanov odvetnik...daj se malo informiraj...

Ma dajte že mir bogemu Kučanu. V penzije je, že leta ni javno v politiki.

Če se Kučana tak bojite, kaj šele ostalih iz SFRJ? Tiste pa se voli?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.