Odvisno od tega,kak lot si uporabil oz. kak flux je v lotu,priporočam,da pedantno očistiš PCB,ker določeni fluxi so kisli,in z časom...saj veš,da ne bo čez 30let "za v kanto"....ščetka (tud zobna je ok...ukradeš ženi,in po tem seveda vrni,kjer si jo našel😂🤣😉),in izopropanol in "samo dal"...nič šparati.
Sem pa vmes imel tudi kakšnega z Androidom… pa me nikoli ni toliko prepričal, da bi ga tudi obdržal kot primarni telefon… Doma je na mizi en Samsung S22
S22 ima probleme z vibro. So obrnili os in se je ne čuti dovolj.
Japka X je imela težavo, da nisi mogel ločeno štelat glasnosti za alarm. Torej, ker je bil ta lastnik 24/7 dosegljiv, se je tudi alarm/budilka drla na pune.
Pa še 1 showstopper je bil, samo se ne spomnim več.
Za nezahtevne uporabnike so jabučki top. Z Androidom moreš bolj delat, da je ok. Ima pa enormno več možnosti in prilagoditev.
Kaj,a če kupim delnice,in jutri poskočijo za faktior "ne vem koliko",in po tem prodam...a se moram bati kazenskega pregona?...da ne naštevam še naprej.
Ja moraš.
Ker si jih imel manj kot 10 let, moraš plačat davek od dobička. 😉
Ce bos dal kljuc samo v avto bo tvoj test uspesen, ce bos pa slucajno ga mel v kakem ruzaku ob telefonu, ob kaki alu vrecki. Ali v cepu kake bunde, imel kljuc slabo baterijo....predvsem ta zadnja ko je kljuc dlje od transponderja. Al pa vbkakem soncnem segretem avtu.
Nisi razumel.
Test bi bil, da ve avto da je ključ noter in ga deaktivira.
Če se potem aktivira nazaj, ko odklenem s telefonom in ne z drugim ključem.
Drugače pa jaz imam ključ pogosto v nahrbtniku, v bundi,... in ga vržem v prtljažnik. Avto vseeno normalno vžge. Torej ga spozna.
Samo Mazdin ključ je pešal na slabi bateriji. Ford In Hyundai javita pravi čas.
Jaz na primer imam v avtu vedno skrit rezervni ključ, ker Toyota omogoča tudi zaklepanje na daljavo prek telefona. Veliiiiiiikokrat me je rešil, logistično in podobno. Če ga zgubim, če mi ukradejo bundo, ruzak....mi 1000e kilometrov ne pomag noben amzs ali asistenca. Enostavno odprem avto s telefonom, vzamem ključ in grem
Preverim.
Ker ko Forda zakleneš, se skriti ključ deaktivira. Lahko špipo zlomiš, pa imaš ključ v roki, odzival pa se ne bo.
Bom probal kaj se zgodi, če s telefonom odkleneš, če se ključ aktivira nazaj.
Na dopuste greta vedno 2 ključa.
Imeti skriti ključ v avtu je lahko tudi dvorezno. Ti kdo vlomi. Si poišče ključ....
Dobil sem poloznico, da moram poravnati vsako poloznico za vse nadaljne mesece, za katere sem imel vezavo.
Poslal sem jim screenshot speedtesta in obrazlozil zadevo, ampak oni se vedno hocejo placane poloznice, jaz pa se vedno ne zelim placati. Kvecjemu so oni meni dolzni, saj sem bil brez signala po 12-14 ur na dan. V sluzbi in doma.
Zanima me, ali mi lahko izklopijo stevilko, ceprav sem zdaj pri Telekomu? Ce ne placam poloznice. Oziroma kaksna kazen me lahko doleti? Stevilko sem sicer dobil na Telemachu ene 15 let nazaj.
Sklicuj se na prekinitev pogodbe iz strani, da ne dostavljajo pogodbenih storitev.
Relevanten je po navadi speed test od AKOS-a.
Mogoče kak dopis, ali pa odvetniški dopis.
Imel sem kolega, ki se je pritožil, preden je prekinil. So prišli sami merit in potem so mu res dovolili oditi.
Avto je bil zaklenjen, prtljažnik pa odpreš z gumbom na ključu. Po tem sem ključ dal v bundo in jo dal v prtljažnik. Po kramlanju sem pa zaprl prtljažnik in v sekundi dojel, da so ključi not 😀
Hvala bogu za brezžične ključe.
Že naša M2 2010 ni pustila zaklenit prtljažnika s ključi v prtljažniku.
Ford mislim, da celo zahupa.
Zakleneš lahko na Fordu ključ samo z drugim ključem v roki. Pa še te onemogoči notranjega.
Nazadnje, kake pol leta nazaj, sem sam vlamljal tak kolegu, ki so mu iz žepa padli....
Če bi kdaj gledal kak Top Gear, bi ti bilo jasno zakaj ima ravno ta motor.
Z njim je Alfa naredla revolucijo v razvoju motorjev. V serijske avte so spravili lastnosti iz dirkanja (krajši hod, večji premer). Motor se je rad vrtel in imel nor zvok.
Za tisti čas je bil to en izmed boljših motorjev na trgu 😉
Mi imamo Boša pralnega in sušilca. Že 15 let delujeta ok. Moja pa bi rada novega pralnega 9 kg. Kak predlog za novega, da bi deloval naslednjih 15 let?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eno.
Kafetjera 3 (13-14g) kave.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani