Ni pa povedal, da vse transportne reke drvijo okoli Slovenije. Saj se še iz Nove Gorice v Radlje vozijo z vlakom čez Italijo in Avstrijo, ker je ta povezava za dve uri hitrejša kot čez Slovenijo.
Zakaj? Naša draga ranjka Yugoslavija, je tire odvijačila in odpeljala v Bosno.
Sedaj pa je potrebno do Radelj it čez Maribor. Drugače pa bi se na Koroško hodlo preko Velenja in gor.
Pa niso to edini tiri, ki so šli na balkan. Tudi Jesenice-Kranjska Gora ali pa Poljčane-Zreče....
Letališče Celovec po moji oceni ni večje od letališča Maribor. Pa je Maribor dober kvečjemu, da avstrijski piloti tam trenirajo 'šolski krog' (touch-and-go), Celovec ima pa povezave, da se celo iz Gorice gor vozijo - raje, kot na precej večje ljubljansko letališče...
Hjaaa.
Zgodba je takšna, da se je uspeh Mariborskega letališča bremzal iz prestolnice. Ker posnosni pokončni narod, pa ja ne bo hodil preko Trojan.
Tudi ko se je Brnik prenavljal, so prvo vse lete preusmerili v Zagreb in šele po rabuki v MB.
No zdaj sta le še 2, ker s tretjim sem včeraj počastil prijatelje v Beli na pikniku.
Zdajle pa LE enega zasluženega, po konkretno oddelanem fitnessu; namreč se nikoli ne "nalivam na suho" oz., da bi nezasluženo popival ter z alkoholom preganjal dowgcajt, haha.
Skozi dela vse z Millwakue-jem. Pa sem ga vprašal kak servisira, ker se baje ne da. Je rekel, da 5 let dela, potem za dobro ceno proda naprej. Crknilo pa mu še nič ni.
V glavnem. Ne samo servis, tudi lastništvo me moti pri njih. Da ne bo pomote.
Kdo je pa po tem kriv za sedajšnjo 22% stopnjo za DDV,ki jo je zrihtala šivilja kot "začasni ukrep za sanacijo javnih financ", ki traja še danes...sklepam,da po tvoji teoriji sigurno šivilja🤔...ali se tukaj motim,ker ona je "naša"...
Zakaj pa je tvoj odrešenik ni spustil?
Bi lahko na tak način blažil kronske težave, ne pa najemal kredite in delil dodatke.
Global industrial demand for carbon dioxide is a mature, expanding market requiring approximately 230 million metric tons annually. Driven by the food and beverage industry, enhanced oil recovery (EOR), and chemical manufacturing, the sector is valued at over USD 12 billion and is growing at a steady 3.6% annual
Torej industrija rabi 230 miljonov kubikov CO2 na leto.
Kaj ti naj jaz rečem. Po dravski dolini je 1 cesta.
Smo včeraj želeli it na Tojzlov vrh. Po 30min čakanja v koloni, ker so zaprli zesto zaradi Maratona okoli Pohorja, smo se obrnili in šli proti Šentilju pa iz zgornje strani cez prelaze na izhodišče.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Razumem.
Samo mislim, da je blo vode več kot preveč, če bi malo manj korona datkov talali 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani