Ce jaz vidim rdeco pa stojece avte grem mimo, do semaforjq pocakam zeleno in grem. Zakaj? Motor nikoli ne bo povzrocal zastoja avten za seboj, motor ima prostor, da to naredi, po drugi strani pa sprosti kolono in jih vec prepelje zeleno
Kje se ustaviš?
Večina se vslini pred avto in je vsaj 1 kolo preko črte. Kar je prekršek 😉
Po drugi strani se pa v štric ustavi.
Torej imam pravico speljat na polni gas. Ne pa da motorist spelje in v mene. Potem pa se pizdi, zakaj sem speljal z gasom, za kar imam pravico.
Da ti odgovorim na kratko, kot motorist sem 2x boljsi voznik avta. Vratne misice mam kot Verstappen in ni dbeva da ne manevriram refleksno
No pa ta teden sem 'na drugi strani' kot kolesar v Franciji. Tako avti, kot avtodomi, kot motoristi spostujejo kolesarje vzajemno. Ceste so sireoke, uzivamo vsi, noben nima problema z nikomer....
Kaj pa spoštovanje motoristov do ostalih voznikov?
Ko sem prvi in sem mi v križišču naserje pred mene, celo čez stop črto. To je prekršek, ker te črte se pri rdeči luči ne sme prevoziti.
Luštno je, ko motorist leti v škarje proti meni in pričakuje, da se bom na rob umaknil, da bo on lahko skozi letel. Pa če ga iz špoštovanja nabašem.....
Ali pa ko se nagne na črti in je komplet preko. Pa naj jaz po bankini vozim. Tak pač ne obvlada motorja, ker ne ve, do kot mu trup segne. Razumem na prazni cesti, ne pa v gostem prometu.
Sam sem kolesar in vem kaj pomeni biti na cesti ranljiv, motoristi so to verjetno pozabili. So mnenja, da imajo tovornjaka.
Ko se bojo obnašali normalno, spoštljivo, jim bom vračal na enak način.
Pri rabljenih vilicah je problem, da moreš vedet kako dolžino rabiš.
Ko sem montiral Reba Team, je dal zvedo noter in zgoraj rezal, če ne bi moral head set podlagat in ti geometrijo še bolj spremeni. sem jo že tak, ker sem šel iz 80 na 100mm.
V glavnem, če je tvoj vrat vilce daljši, kot je od rabljene, bo težava 😉
Vsaka serija ima kako napako. Važn je globalni output. Kaj mi pomaga celi filter, če da dosti vlage v prostor (ena serija Bosch-a) ali pa slabo suši.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Drži.
Samo GT-Line ni 204km, ampak GT. Ga ima kolega, oranžnega.
So pa žal 204km izvedenke ukinli.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani