Med stavbami, na katerih bo obvezna postavitev sončne elektrarne, so poleg javnih in nestanovanjskih stavb tudi stanovanjske stavbe, in to ne glede na velikost.
Spet nisi bral dp konca.
Če ti elektro ne dovoli, je to izjema.
Torej naj sosedi nabijejo gor in sem varen, če bi gradil.
Pa BMW verižice (na mesto ketne) na seznam. Torej mašine par let nazaj, ki nimajo 4 cilindre.
Poznam par, ko jim jih je vtrgalo.
Pa dajmo še 2020 serijo 3 na seznam. Ko je pri treh letih zadnji diferencial razpadel. Sem pisal dopise kulans in jamstvo. Ca. 4000€ škode. 100% vsa servisna zgodovina prisotna.
Pa to so vse zgodbe iz družbe ne iz gostilne.
Vsaka firma ima svoje grehe, tudi znameniti modro beli propeler.
Kar se dela na kitajskem, mi je vseeno kdo je zadaj (kitajc al evropejc).
Je kolega povedal, je prodal top centrirko, se vulkanizerju ni prižgala. So jo na garancijo menjali, lučke prižgala, dela ne.
Kitajci, ki jih proda, delajo.
Trdi, da kitajci svoje izdelke dobro zaščitijo za prevoz, evropske firme pa vozijo v najbolj zjahanih kontejnerih in potem lahko pride piš soli noter. Je pa tako transport cenejši.
Pred kratkim sem bral članek, ko je direktno ene firme iz daljnega vzhoda dejal, da kitajci razvijejo avto na 90%, ne ubadajo se s podrobnostmi kot evropejci, ker jih večina uporabnikov sploh ne opazi in da je tu njihova tržna prednost.
In ta možakar je bil prej velika živina pri EU koncernu.
Ampak ja, ti veš več, kot njihov direktor razvoja, ki ima izkušnje z evropskimi in njihovimi avti.
22-letnemu mesarju iz Haloz Marcelu Stojnšku so tatovi ukradli približno dve toni in pol mesnih izdelkov. S tem so ga oškodovali za približno 90.000 evrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za to da EU zadostijo, ker imamo spet premalo % obnovljivih virov. Na da se da še na tisti novogradnje, ki to prenesejo.
Sam sem proti temu. Ker tega na strehi na želim imeti. Včasih so pravli, da ne smeš hiše graditi pod daljnovodom. Zdaj pa si daš daljnovod na streho.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani