A to misliš regulacijo na AC-jih? Če si to mislil, bi človek rekel, da je sicer res nelogično, je bil pa takrat verjetno glavni vzrok v tem, da so tujci vozili z avtodomi, prikolicami dol z AC in iskali lokalne pumpe. Recimo na tisti večji na Tržaški v Lj sem parkrat prišel pa je blo kar nekaj prikoličarjev s tujimi tablicami, da so zgledali kot tisti cigoti, ki potujejo po raznoraznih državah z avtodomi in prikolicami.
Ja že tako je bila gneča pol pa še turisti, ki zavijajo dol na lokalne ceste sred poletja in delajo gnečo še v mestih. Ja, tud šleperji so počenjali enako.
Pa ne mi zdaj govorit, da tud naši turisti, ko morajo tankat v tujini ne grejo raj dol z AC pa poiščejo lokalne pumpe. To je danes simpl narest z vsemi mogočimi app-i.
Mah, a v Italiji pa so lahko 30c dražje na avtocesti, pa 50c če ti oni točijo.
Pa vse klapa. Eni gremo dol, drugi ne.
pred 1 uro je FuManchu napisal:
Zato pa smrdi tulk bolj hudič golobji🤣
Ma ne mi rečt, da si vohal.
Me pa za nima, kje si dobil ga dobil jastrebjega. Golobjega razumem, ker je v vsakem mestu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
3-4 verige, če so menjane do 0.7 mm po Uniorjevem ključu, pa je piramida fuč.
Če pa peteraš pa res grd ob prvi ketni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani