Eno vprašanje za vse majstre prodajanja rabljenih/zanič avtov tuki gor.
Torej, kot že omenjeno, imam doma trenutno neizpravno Mazdo 6 Sport 2.2 CD129 TE (2010), ki ima za zamenjat zadnji most, zadnje amortizerje, prednja zgloba vilic in motne sprednje luči. Prevoženih 340.000 km.
Kako se izpogajat za najboljšo možno ceno pri človeku, ki mu je posel odkupovanja vozil biznis? Ali je 1000 eur za tak avto upravičena cena?🫣
Hvala.
Če je vozilo nevozno in še v napoto, potem imaš silno slabe karte v rokah in temu primerno slabo pogajalsko izhodišče. Jaz bi verjetno kar izkoristil dano ponudbo, preden si premisli.
V razmaku pol ure sta 30 metrov od hiše (in 10 metrov med njima) pristala dva čebelja roja. Oba ulovil in naselil v svoj čebeljnjak. Za mene to pomeni, da mi je po zraku priletelo okoli 150€, ki sem jih ulovil.
A so se prijavili lokalnim oblastem in si jih potem gostoljubno pričakal v zasedi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dedek je bil dr. znanosti, tako da potem raje po njem, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani