Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu :) Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 30 minutami je Jest napisal:

Kaksen je bil pa povod za to, da bi nekdo dajal telefon v mikrovalovko in jo se celo prizgal? 🤔

To ti mora pa očitno Blaževa 2-letnica razložit (v njenem jeziku, če ga boš zastopil)? :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 37 minutami je Slivka napisal:

Še dobro, da imamo netopirje, da vsaj vemo, od kod se ti virusi širijo...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Devet ljudi je umrlo v novem izbruhu virusa, podobnega eboli, ki povzroča krvavitve iz oči,...

Ime pa je dobil po Mariboru; Marburg?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dober večer forumska druščina!

Pred nekaj dnevi nas je veliko dobilo pošto iz Vzajemne d.d., s katero nam sporočajo kaj nam pripada iz naslova preteklega zavarovanja pri njih.

Meni konkretno so napisali, da se mi obeta nekih 63 cekinov oz. toliko delnic Vzajemne, če se za le-te odločim.

Zanima me, kaj boste vi storili, verjetno bo najboljše vzeti te cekine in to je to? Ni veliko, je pa za en tank nafte v Corsi, hehe.

LP;

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Netopir po obisku ličarja ponovno v domači garaži, tokrat rahlo spremenjen; brez zvezde, s temno 3.zavorno; LEP :)

IMG_20250123_133657.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

Eni sploh nimajo zavarovano nič. Vem iz prve roke. Je škoda par sto evrov. 

Mislijo si, zakaj bi "šenkali" denar pohlepnim zavarovalnicam. Potem pa, ko pride nesreča se hitijo kazati pred kamerami in so vsi bogi. Klasika pri nas. 

Če rahlo karikiram, raje denar za ČIKE in ostale škodljive neumnosti, streha nad glavo je nekaterim drugotnega pomena. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.