Ja, to je res. Najbrž je pa imel tudi kolega prav, ko je rekel da imaš še rezerve. Bom pa naslednjič ko grem s kolesom malo bolj pozoren na pulz, jaz načeloma ne gledam kaj dosti, ne šparam pa tudi ne prav dosti v klanec
Ma jaz mojega cuba nisem še imel na servisu, ...ok lažem, enkrat sem ga imel na servisu prednje vilice, kjer so me pred leti v air n shox v lj obrali za okoli 150eur. Že takrat je bilo to toliko kot reden servis. No, saj sem vedel da bo toliko, sem rekel enkrat bom naredil. Seveda so tam zatrjevali, da je to treba vsako leto in oh in sploh....
Je pa res, da se ne vozim ravno vsak teden s kolesom na kake daljše ture tko da, po pameti
Na splošnem servisu pa res še ni bil, sem pa letos razmišljal da bi bilo dobro, kaj zamenjati, podmazati...Vmes sem menjal zavorno olje, to je pa vse. Ploščice zamenjaš itak tik tak, če je treba, ostalo pa čiščenje in maža. Ne vem pa koliko bi moral prevoziti ,da bi res vsako leto vozil na servis kot avto .
Reševanje zaklenjega ključa uspelo. Tok kompliciran kokr ma bavarc tole zaklepanje je pa noro.
Tamali odklene avto in zadaj da ruzak na zic. Spotoma že zaklene.. Nevede pomoje. Spotoma še vrže ključe na voznikov sedež. Zapre zadnja vrata in voila
Ključi so zaklenjeni v avto. Seveda se ženi full full mudi. Poiščem rezervo. Seveda ne odpre.. Prazna baterija.
Vzamem kovinski del ključa in vtaknem v ključavnico. Obrnem in... Nic
Kaj zdej? Medtem se odpelje z Mazdo.
Jaz guglat, vidim da se naj bi dalo na filat ključ na indukcijskem polnilniku. Ampak to bo trajal, pogledam dalje, ključ se lahko odpre ampak se ga zreže. Tega (še) nočem.
Kličem asistenco, pridejo čez pol ure, medtem mi reče da bodo odpeljali avto z vleko? Vprašam zakaj, če rabim samo rezervni ključ zrihtat. Pride člena3, probava iste stvari kot sem jih že, nič. Da bi dobil avto na vleko izpod nadstreška, pa polagat kotalke, vsaj 1 uro dela.
Predlagam, da najprej nesem samo ključ, pa vidimo kako bo. Vmes me poučijo, da sem 1 vleko s tem že porabil
Majstr pri ds elektronik Vodice, uredi ključ in volia.. Dela.
Nauk zgodbe, sej ne vem kaj bi bil, razen da naj žena oba ključa uporablja. Moram pa pogledati, kaj je s ključavnico..
Saj neke koristi niso imeli. Vsaj pomoje. Sicer je pa težava bolj kot ne v voznikih si mislim. Pa ni šans da zapeljem tja notri, če ne bi bil zihr da je res res plitka voda no. Ne vem no..
Prosim poišči in označi kdaj je kdo tukaj komu odsvetoval cepljenje in komu ogrožal življenje. Vedno smo samo govorili o osebnih odločitvah , ki pa jih ti in tvoj vodja @Alex nista mogla sprejet.
Tako nekako. Lep primer je tožba družine v Franciji, ki je potem izgubila 2x. Na koncu jim je sodnik (potem ko so tožili zavarovalnico) lepo povedal, da v franciji ni bilo zakona o obveznem cepljenju in da se je ta žrtev za cepljenje odločila prostovoljno, ker je pa zvarek v experimentalni fazi, pa zavarovalnica reče lepo pa-pa. Dejansko jim je sodnik vrgel, da gre v tem primeru za samomor. In teh primerov je po svetu kar precej.
Sicer pa vse lepo in prav, ampak večina cepljenih se je cepila vemo zakaj... Če bi bila situacija kot je sedaj tudi prejšnjo zimo, ne bi bilo problema. Tako je bilo pa kup medijske propagande in pogojevanja okoli tega.. Mam tudi sam take znance.. Vsi pametni in oh in sploh, potem pa na koncu reče, veš, tudi jaz se ne bi, če ne bi bilo teh potrdil..
Upam, da si vsaj poštene dodatke dobil. Zate ne dvomim, da si jih res in pošteno zaslužil.
Meni je pa sprevrženo to, da me nekdo posiljuje s cepilsko propagando in omejuje normalno življenje, vedoč da nihče ne bo odgovarjal za nič plus, da ti zvarki tako ali tako ne pomagajo bogve kaj. Vsaj za nas v srednjih letih, za koga starejšega ne rečem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse jasno
Jaz običajno nimam 6 ur časa, pa potem malo pritisnem na pedala, da se v tisti urci pa pol, vsaj pumpa malo nadela
Povezava za deljenje
Deli na druge strani