Ti ga rabis bolj za telefonirat... Ce ga rabis za muzko poslusat, slikat, snemat, par igric, navigacija,.... Je hitro premalo... Berem po forumih, ko folk jamra, da niti nadgraditi ne morejo, ker je premalo prostora... in je potem treba najprej cistko narediti... Tamala ima iPhone 5s 32GB ... Pa bi tezko sla na takega s samo 16GB... 16GB je za tiste, ki hocejo imeti iPhone... pa da je cimcenejsi ...
Apple ?e ve
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem imel pa izkusnjo s crnim blenda?em, ampak bil je ford smax...
Mirno lepo smo domov vozili 120 s tempomatom, polno nalozeni, mokra cesta....
Pri 120 dam zmigovec, ker je bil pred menoj pac pocasnejsi, avto za menoj je bil vsaj 500m za menoj (ze na levem, ceprav vse prazno)
Ko sem vzporedno ujel mojega prehitevajocega sem ze imel light show klik klik klik, levo, desno.....vsega par metrov za nami.
Pa koji ku...ne mores pocakati da prehitim pa pol lahko spet po gasu....?
Evo za inat sem potel spustil malo gas, povsem miren (ceprav to ni primerno!) da je manever trajal se dlje...
Ko bi vi videli kaj je ta ?lovek delal za menoj....vmes je imel ?e meter za menoj ?as z levo non stop blendati, z desno me snemati in ob vsem se uspel sredince ustvarjat...
Ko sem mirno sel nazaj na desnega je zopet (s sredinci na dveh rokah - ocitno ima avtomatika ) z vsem gasom v de?ju nadaljeval po levem....zadaj pa presrana otroka, katere imena vem saj sta varna. Imajo namre? nalepko TA in TA v avtu.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce si bil tako zgodaj, pa verjamem, da je bila guzva... ker cel kup folka pride iz "hribov" gre na siht v Ljubljano z vlakom... pa parkira tukaj okoli zelezniske postaje ... Pozno popoldne in zvecer pa ni vec takega problema ...
Srecanje lutkovnih skupin?
tudi ena z 'ravnine' naredi tako
Glede na kvalifikacije, kjer je MM bil skoraj sekundo hotrej?i in dejstvo da je startal iz osmega bo kar blizu.
Letos je na italjinaskih dirkah ?panska himna in obratno....?e dobro da je ve? dirk v ?paniji
Je pa tudi MM dojel da je z lanslim manevrom ve? izgubil kot pridobil in z leto?njimi vo?njami Rossija so vso 'strokovnjaki' dojeli da je dejansko Rossi bil ob po?ten - ?porten - boj za naslov....
Res ?koda mugella ker bi druga?e bili vsi sedaj popolnoma enaki. Lorenzo pa ni imel dneva.....slab tempo, pa ?e torpedoran....?e dobro da ni ?la klju?nica
Aja zdaj je sam ?e dilema, tako kot lano ali iti v Brno ali v San Marino.....
Brno je dogajanje, San marino pa rumena scena...
Boh ne dej pa v Zeltweg, bedna steza za motorje in edina mo?nost za general admision je ta dolgo?asna ravnina za drugim ovinkom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Apple ?e ve
Povezava za deljenje
Deli na druge strani