Zanimiva dirka, zlasti po zaslugi kasnejšega ranjenca, ki je pokazal, da je z drugega planeta in so ostali le počasi premikajoče ovire. Neverjetno. Naj se poba čimprej poštima!
Bralec nam je poslal posnetek voznika, ki je z avtomobilom znamke Renault Clio divjal po ljubljanski obvoznici, prehiteval po desnem voznem pasu in z...
Na Tivolski cesti v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča. Voznica osebnega vozila je trčila s tovornim vozilom, nato pa jo je odbilo tako, da je zapeljala...
Nemška policija je aktivirala več helikopterjev, pripadnikov specialnih enot ter nekaj sto policistov, ki lovijo 31-moškega. Ta je razorožil štiri policiste ter...
Lojze ima celo kariero superioren dirkalnik-lohk odpelje vse dirke na tempomatu,pa bo podiral rekorde. Kar pa zame ni relevantno dokler ne naredi česa iz nič oz.ne pripelje do vrhunskih rezultatov bolida na nivoju Ferrarija 1996😉
Nima, takrat v obdobju RBR se je krvavo boril za vsako zmago s slabšim Mekom, Fetl pa zbiral naslove prvaka.
Jutri pa na Olševo peš ne s kolesom,sem se odločil,da bom mojo malo zmatral. Hoje cc 6 ur. Po končani turi pa pade ena strašno dobra pica v ČETARI, Okonina Planiram prihod okoli 14.ure pa se lahko gdo pridruži!
ZMAJ si za,saj veš,ds,lahko prideš s kolesom ker ni daleč pa še vroče ne bo.
Danes sem s "tapravim" avtom in greva po službi na izlet z nasprotnim spolom (zdele sem ga že raaahlo preveč pognal po AC, uno ko se ne moreš upret pospeševanju na prazni cesti, hehe).
Sicer pa le še par delovnih ur in začne se aktivn wikend,
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa Prisank osvojil, z Vršiča po grebenski poti in južni dol, s PD Powzela smo šli
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani