Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Slabše kot voda..... 😁🫣😉

Tko podobno kot tiste tvoje kave tm tm 

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A je kdo že kaj razsikoval Glede SPD MTB čevljev ? Jaz čakam kolega, da pride iz toura pa da se pomeniva. Mal sem gledal kaj imajo na a2u v kopru, ker so mi zakon kot trgovina+menanja+pomoč.

p.s: sem pa se že pozanimal in dobiš, poceni nastavke(plastika) katere lahko natakneš na spd pedala, da lahk greš z navadnimi čevlji recimo kam na obisk al pa na pijačo(kratke furice)

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)

A kdo sploh še pogleda Hamiltomanijo? Pod od podna. Jaz sem dobil z Aichijeve strani ban, ko sem mu lepo povedal, kaj si milsim o njihovem delu,..leta nazaj je blo to.

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem led montiral pa pozabil na njih, še zdej dela tipitpoi. Medtem ko  skupinskih prsotorih in hodnikih žarnice na nitko lepo crkujejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

Kako 2-3 leta, če je zunaj 1 leto?

Pol sm zamenju z kakim drugim od pixla, ne spomnim se več točno pogovora, k sva ga mela s sošolcem iz faksa, glede pixla(ima izkušnje) in baterije. je bilo že nekaj časa nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Ta wikend pa moja najljubša dirka oz. steza. :)

Ki jo drugo leto ne bo 😕

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano

Ja škoda ko je le 5ti v generalni razvrstitvi, so pa 3,4,5 relativno blizu, mogoče jutri skoči Rogla na tretje mesto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Kamera je boljša na tvoj model ja. Drugače noben presežek. Mene je odvrnilo to, da gre baterija relativno hitro v maloro že po 2-3 letih. Pa neke težave so zdej po updejtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano

Na koncu se je Visma zakalkulirala. Tak tempo so držali, da so še Jonasa utrudli, pa toliko je bilo govora kako bo napadel že na začetku vzpona.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem pa reku, da ima da zapali za prav :D in sm šel šele ob 10 od doma..sem se pa v vsaki koči vstavil na pijači in na turstični kmetiji Abram pojedel kosilo. Tako malo bolj v izi nedeljsko, sicer je pa naneslo nekaj višincev na šunke.image.png

image.jpeg

null

Popravljeno od Tilen5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

A mogoče kdo ve kje oz kam uveljavljat garancijo od oral-b/braun? Kupljeno je bilo na Notino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem tudi šel stol stestirat. Sem se še mimo serviserja peljal sva ga naštelala pa še neko pokanje na zadnjem pestu uredila.

Plusi: 

- ne lezem več naprej

- ni tistega neprijetnega žuljena
- ne boli za modi/mrtvinči
- nimam več brvincev v desnem zapestju(prej sem lezel naprej in ga je obremenilo)

Minus:
- sedaj so tisti deli riti naslonjeni, ki prej niso bili in mej e zadnje 5km mal bolela,..se more sam udelat(gre za trši cestni sedež)

image.png

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.