Testiral danes čevlje in SPD pedala,.. to je prav neki drugega. jaz sem v Coni 2 pičil brez visokega srčnega utripa nič zadihan. Pogačar bi reku recovery coffee ride 🙈
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Moje kolo, velikost S4 (L), opremljeno z kolesi, spredaj 29", zadaj 27,5" je dolgo natanko 200 cm. Širina krmila je 80 cm.
Dolžina v mazdi 6, od zadnjih vrat do sprednjih sedežev (normalno nastavljenih nazaj za višino 184 cm) je 193 cm. Višina odprtine v prtljažniku je, ko spustiš zadnje sedeže 70 cm.
Tako, da kolo, vsaj moje velikosti ne gre v enem kosu v mazdo 6 karavan.
Ja veliko kolo, ma dobro še zmer se da dosti zbasat v karavana.
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Mislim itak večinoma stravo uporabljam. Sam recim, da sem nekje brez ure pa bi rad kak route naredil/preveril pa ne morem sedaj. Glede na uporabnike bodo to pomoje popravili.
p.s: mam poguglal zgleda da gre za bug v aplikaciji, ker nekaterim dela isto kot prej.
Popravljeno od Tilen5
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Izziv "trpanje kolesa v mazdo 6", vsak da v sklad 5€, zmagovalec, ki da kolo v avto najhitreje pobere izkupiček.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani