A to je res še vse kar je aktualnega v tej temi? Levi, desni, levi, desni, korona, korona, levi, korona, levi, desni, korona, stara vlada, novoa vlada... 🤨 eni bojo vedno krivine iskal, drugi bojo vedno dlako v jajcu. Sej to ni nič novga (beri: aktualnega), to je že stalnica. Za take (ene in iste) nebuloze prebirat mamo 24ur.
A ?e mamo kje temo ''Benzin VS diesel'' odprto? :ne vem: Mene tut zanima mal ve? o teh rekordih, od kje so ti podatki? Ali ljudje dizle kupujejo dejansko zaradi navora? Sam sem vedno razmi?ljal tako, diesel je kul ker ma mejhno porabo in potegne, ampak ker delam na dan povpre?no samo 40km bi verjetno slej kot prej mel ve? te?av in posledi?no stro?kov, kot bi pri?paral z nafto. Nekak se mi je zapeklo v male mo?gane, da so z DPF filtri in njihovimi intervali same te?ave in tut sam sem bil vedno mnenja, da je Japonec majster za bencinske motorje, ?eprav se zavedam da so s temi skyactive motorji naredil kr dobr korak.
Takle bi res moral ugotovit, da se mu zna zgodit, da bo mel ?ez dva boxa parkiran ve?jo ?kodo na avtu, kot sicer. Sicer pa redarji odpeljejo na?eloma ''nepravilno'' parkirana vozila ane...
Kolega uporablja tele ''GO'' elektri?ne avtomobile po Ljubljani. Ma to sre?o, da ma pred blokom punkt kjer so parkirani in potem ?e nekih 300m od ?ihta. Na enmu dvigne, na drugmu odlo?i, deluje vse preko telefona, stro?ek najema je pa 8? za cel dan.
Zame je prehitevanje, da grem na levi/prehitevalni pas in prehitim vozilo na desnem. Zato vo?njo po desnem/voznem pasu 120 km/h pri omejitvi 130 km/h tretiram kot vo?njo mimo, seveda sem tako kot Jest ultra previden in si hkrati mislim svoje, tako kot Nejc1986.
Lahko ?e jaz eno vpra?anje, a je vo?nja mimo tudi ?e si na avtocesti in (vedno) en idiot vozi po levem pasu 100 km/h, ti pa normalno gre? mimo po desnem voznem pasu 120 km/h?
Ali ima kdo kake izku?nje z elektri?nim talnim ogrevanjem v kopalnici morda? Kak pameten nasvet?
Koliko W na kvadratni meter je za?eljeno? Neizolirana hi?a. Talna povr?ina kopalnice je 1,7 x 3,2m. Predvidevam, da se polaga do tu? kadi, spodaj pa ne, torej potrebujem zgolj 4 kvadrate?
Je to tako preprosto, da kupi? tisto mre?ico z ogrevalnim kablom in termostatom /timerjem, da? po tleh, zve?e? ?trom in potem direktno lepilo za plo??ice, gor plo??ice (primerne za talno ogrevanje) in basta?
v tvojem primeru ti bojo verjetno ra?unali dve paletni mesti na motor, zaradi dol?ine... 120cm je euro paleta, motor ma pa 200-250kg cca ne? Bom malo povpra?al pri kolegu, ki je v tem fohu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Definitivno avto za poznavalca, ki ve na kaj je treba bit pozoren.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani