Ljudi nisem ?tel, ampak vozil me je pa veliko prehitelo in tudi parkiri??e pri izviru je bil kar dobro napolnjen (tam zraven je planinski dom v Kamni?ki Bistrici).
Uf. Z avtom sem dohitel eno kolesarko na specialki. Du?a mi ni pustila, da jo prehitim.... U kaka ritka... U kaka ritkica...
Problem je ko se s kolesom res na fertig matra?, pa te prehiti star dizela?, ki te zakadi k zmaja in potem bo nekdo rekel, da je kolesarjenje zdravo. Ali pa na makadamu zapra?i s preveliko hitrostjo in posledi?no po?re? ves prah s tiste ceste, diha? pa ravno takrat na ?krge.
Imam vpra?anje glede manj?e te?ave ostarelega MTB-ja
Ko pedaliram (zlasti v breg), je tako da na desni pedalki ene par obratov kot da se nabira neko trenje (ob?utek kot bi bila zvita os, ker gre ?edalje te?je) in potem po?i v tem pedalu. V?asih po treh obratih desnega pedala, v?asih po 10-ih, ni prav nekega pravila.
Kaj je v tem rpimeru te?ava in kaj bi bilo za zamenjat, mogo?e le naoljit?
Lahko bi se 1x tam sre?ali ob taveliki in ure?emo 60cm, ker na Powzeli sta 2 na?a Mazda?a (Schurda in Deeyan), pa verjetno je ?e kdo tam v bli?ini, da se sre?amo v Okonini.
P.S. za tiste pico-neljubce, imajo odli?ne kalamare in pa pleskavico s pomfrijem in prilogo (?efe je mesar in lahko uporabite ta podatek za referenco).
Svi??aki so zame prelepi, pa potem obvezno ?e skok na Veliki Sne?nik, enega mojih najljub?ih gri?ev.
@Bini, v?eraj sem v ?etari dopolnil 10, torej naslednja bo .... (mi je pa hecna cena za pico Flosarsko 32cm in Pepsi, v akciji, skupaj sem dal 6?), noro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ljudi nisem ?tel, ampak vozil me je pa veliko prehitelo in tudi parkiri??e pri izviru je bil kar dobro napolnjen (tam zraven je planinski dom v Kamni?ki Bistrici).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani