Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ja, in sicer ni Gospodar prstanov oz. Podloskar oz. Paraolimpijec kot jih klicejo tiste iz VAG-a :)

Neka kista iz zacetka tisocletja, ko se ni bilo EKO bedarij, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes kupil svoj naslednji Wagen, pod zaporedno st. 17

6 valjev, ni dizel, niti turbodizel, klasik NA in lepo hrumi ter pospesuje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?rnega

A je Z4? :zvizga:

Mah tok se govori o tem virusku, da me je strah, ?e mi ne bo kar preko ekrana sko?il, ker strah ima velike o?i (pravijo). :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uf. Z avtom sem dohitel eno kolesarko na specialki. Du?a mi ni pustila, da jo prehitim.... U kaka ritka... U kaka ritkica...

Problem je ko se s kolesom res na fertig matra?, pa te prehiti star dizela?, ki te zakadi k zmaja in potem bo nekdo rekel, da je kolesarjenje zdravo. Ali pa na makadamu zapra?i s preveliko hitrostjo in posledi?no po?re? ves prah s tiste ceste, diha? pa ravno takrat na ?krge.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ZMAJ upam, da dejansko ne milsi? da testiranja kaj pomenijo. Sej si videl lani.

So nek pokazatelj, ne pa dokon?no merodajen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imam vpra?anje glede manj?e te?ave ostarelega MTB-ja :)

Ko pedaliram (zlasti v breg), je tako da na desni pedalki ene par obratov kot da se nabira neko trenje (ob?utek kot bi bila zvita os, ker gre ?edalje te?je) in potem po?i v tem pedalu. V?asih po treh obratih desnega pedala, v?asih po 10-ih, ni prav nekega pravila.

Kaj je v tem rpimeru te?ava in kaj bi bilo za zamenjat, mogo?e le naoljit?  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To je pa ?e skor tolk pocen kot v Mercatorju. Dobra cena res, a pa sama pica je tud dobra al jo re?uje samo nizka cena?

Ena najbolj?ih (itaki kru?na pe?), ponavadi tam jem ?reme?ki vrh, ki je pa extra (mora? probat);

https://www.picerija-cetara.si/

P.S. za tiste pico-neljubce, imajo odli?ne kalamare in pa pleskavico s pomfrijem in prilogo (?efe je mesar in lahko uporabite ta podatek za referenco).  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svi??aki so zame prelepi, pa potem obvezno ?e skok na Veliki Sne?nik, enega mojih najljub?ih gri?ev.  :wub:

@Bini, v?eraj sem v ?etari dopolnil 10, torej naslednja bo ....  :zvizga:  (mi je pa hecna cena za pico Flosarsko 32cm in Pepsi, v akciji, skupaj sem dal 6?), noro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz vem da ni slu?aj, ker to bi bil, ?e bi en dr?al ne pa vsi trije!

Pa? smrklovje ho?e bit IN, pa se spakujejo na vse mo?ne na?ine. Kazen jim bo vzgojna!  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.