Opisano sploh ni vedno tako slabo. 😊 V večini opisujejo uspešno osebo, kateri so ponavadi drugi v okolici nevoščljivi. V Sloveniji pa sploh. 😊Ok, mogoče je kdo tu gor na forumu res malo preveč narcisoiden. Ali več njih. Pa pride kratek stik. 😊
Ampak ti si pa res izgleda en bolnik ali pa velik provokator… Sam si spraseval, ce bom temo zaklenil in da se bos nazaj drzal… a je prav nasprotno… Se bolj tecnaris in izivas… Se za tele vrstice sem najprej gruntal, ali naj hjih napisem ali ne… ampak vidim, da se sam niti ne zavedas, kaj delas…. zato sem vseeno napisal…
Kot ze veckrat, bom se enkrat napisal… Najprej je treba pomesti pred lastnim pragom…
Admin, prosim da brišeš ta post, ker Jest žali sofrumaša.
Potem pa, ko dobi kdo kontro pa se jokcat in obtoževati nedolžne ljudi. 🤔
Povejte drugi, kdo tukaj koga žali? 🤔BOLNIK?? Kdo je tukaj bolnik? Kdo je koga obtožil, da je bolnik? Mogoče jaz?
In tako se začne "pogovor" in se udeleženci vsi užaljeni in z uhi dol pritožijo. Otroci...
Še enkrat preberi spodaj, škodiš turizmu!!! Naj delajo kar hočejo, ampak naj se potem ne afnajo s tem, da jih ne koristijo poleg tega pa škodijo turizmu, ki tega denarja v bonih potem ne dobijo.... 😩
Aja, pa še hitrega testiranja naj ne bi več plačevali pri nas. Upam, da bo to res. 🤗
Sem danes gledal kolono ljudi, ki so se šli testirati (hitri test).
Bila je dolga tristo metrov(300), se ne hecam, ljudje so čakali na soncu(34°C v senci, asence nikjer) tudi po dve uri in pol na testiranje in nato še na rezultate testiranja. Res so se mi zasmili.
Danes smo v naši firmi vsi, ki smo se cepili, dobili dodatna dva dni dopusta. 👍 Pohvalno za našega direktorja, ki skrbi za zdravje svojih zaposlenih.
Seveda so zagriženi antiecepilci v firmi takoj zbirali podpise, da je to diskriminacija do anticepilcev.
Dobili so prijazen odgovor, da imajo tudi oni možnost zastonj cepljenja, do sredine septembra. In bodo tudi oni lepo deležni dodatnih dveh dni dopusta. Že razmišljam, kje ju bom izkoristil. Z boni, seveda. 😊
Še vedno trdim, da bi v razmerah, ki so bile pred dežjem( posamezne dežne kaplje na nekaterih odsekih) zmagal MM. Mislim, da bi se njegova zadnja mehka guma odlično odrezala v takih razmerah. Pa tudi v borbi mož na moža je najbolj močen.
Če te zanima uživam v dvo dnevnem izletu po Gorenjskem in koristim na polno bone, tiste katere tako eni ne boste koristili, ker jih je zapovedal J. J....
Lepo. Bravo. Ja, eni bodo raje namakali noge doma v lavorju kot da bi, bognedaj, koristili bone, ki jim jih je dala njim sovražna vlada. Pa razumi ti take mandeljce. 😊
Otresel se jih glih ni, ker so vsi skupaj šli v boxe kot vlakec🤪
Glede na to da tudi Bagnaia ni imel kaj za zgubit, mislim da bi bil dvoboj med njima, Quartararo je že imel prvenstvo v glavi in ni šel All-in, ker na Warmupu je imel Quartararo najboljši ritem (pol sekunde hitrejši pace kot zdaj na dirki), je pa res da je na warmupu bilo čist suho.
Razlika bi se do konca definitivno povečala v korist MM in bi bila zmaga na koncu čista kot solza. Res škoda,da je začel padati dež. Je šla zmaga. 🙄
Res zanimivi kako hitro , ko zmanjka argumentov preide na žaljenje. Ampak kaj češ človek je fenomen , strokovnjak, enciklopedija , poznavalec avtov , mehanik in še kaj bi se našlo v enem.
Se oglaša ta pravi., 🤣
pred 56 minutami je marko91 napisal:
Jaz pa tebe ne. Kje je pa tvoj prisklednik bini? Eto zaljenje se zacenja
@Alexspet dregaš v osje gnezdo....kakšen Markec??? Za lažje razumevanje če ne razbereš iz nicka moje ime Robert , letnik 1972. Tak da rešima 1x za vselej nevem od kod ti Markec letnik 91.
Pa da spet ne smetimo.
To ni namenjeno tebi. Nisi tako pomemben. 😉 Zadeva, drugega anticepilca.😉
Danes je MM zopet raztural. Se vrača. Imel je lepo priložnost za zmago. 👍 Dirka zanimiva do dežja. Potem pa kr neki. Kot, da bi vozili nedeljski vozniki. 🤣
Meni se zdi, da je kar nekaj debat tudi okoli nasih avtov… Ampak ce jih ne vidis, potem res ostanejo samo se taksne o koroni in o politiki… Naj si eden vzame cas in analizira, kdo je najvec napisal …
Meni je vseeno, večinoma sem ignoriral tole pisanje, sem pa tja malo pogledal in se oglasil. Če smo tolerantni, in to zase vsi zatrjujemo da smo, potem ne vidim težave, da ostane odprta. V času kislih kumaric se itak največ piše tukaj, o Mazdah pa skoraj nič.
To mene tudi žalosti, da je to glavna tema in ne mazde. O naših avtih se da marsikaj debatirati, kdo je kaj montiral na avto, ga polepšal, kaj popravil. Tega je zelo malo napisanega Ne, tukaj eno in isto lajno nekateri furajo o tej koroni in cepivih. 🤔
Kdo pa ponavadi zacne tele debate, kjer se potem kresejo taksna mnenja in pride do "hude krvi" ...
Jaz lahko komot tole temo dam v kanto ali zaklenem... To je najmanjsi problem in je le klik stran... Samo se bojim, da se bo debata samo preselila v druge teme ... Lahko pa naredimo kompromis in za nekaj dni zaklenemo temo ...
Jaz se takoj strinjam. Obljubim, da ne bom nikjer več omenjal in začenjal te teme. Odvisno je od druge strani, kako se bodo oni vzdržali.🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Opisano sploh ni vedno tako slabo. 😊 V večini opisujejo uspešno osebo, kateri so ponavadi drugi v okolici nevoščljivi. V Sloveniji pa sploh. 😊Ok, mogoče je kdo tu gor na forumu res malo preveč narcisoiden. Ali več njih. Pa pride kratek stik. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani