Ker je tema o 308-ki, me zanima kako se kaj obnese letnik 2015 1,6 hdi motor noter. Kakšne izkušnje z tem avtom kdo?
Kak je avto Pežo ne vem, vem pa da je motor enak kot v Citrončku in lahko laufa 300-400kkm brez problema😊Servise smo delal na 25kkm a on je zdržal v mojih rokah do 430kkm,naprej pa ne vem kako dolgo še.... 🤔
Če je zgodovina znana s hdi nimaš kaj kiksnat.....
Meni se pa ravno tisto pod pokrovom dopade… Navor tak, da se lahko skrije vsak dizel ali turbobencinar …
vceraj naredil en manjsi roadtrip… od doma do Celovca cez Ljubelj, potem nazaj cez Borovlje in potem dalje do Zelezne kaple in potem cez jezersko nazaj domov… Res je takrat, ko ga na AC pohodis, trenutna poraba kar visoka in se doseg precej zmansjuje… Prav tako v hrib… kjer vlece kot nor … ampak se precej tudi nazaj pridobi z rekuperacijo potem, ko gres navdol ali med zaviranjem…
Enyaq-a sem prevzel predvcerajsnjim popoldan z napolnjenostjo baterije dobirh 20%. Zvecer sem na hitri polnilnici v Kranju napolnil do 85%… kar me je kostalo dobrih 20€… in nato naredil okoli 350 km in avto vceraj popoldan vrnil s podobnim stanjem baterije, kot sem ga prevzel…
Povprecno porabo na tem roadtripu sem imel 15,6 kWh/100 km…
Če pretvoriš v porabo na bencin je to slabe 4 litre na 100,odlično😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj hodiš kake Tirolske gor osmajat, da si več v Dolomitih kot doma... 🤔😍🥰
Povezava za deljenje
Deli na druge strani