Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 6 minutami je SpEkTr napisal:

No ja. Višji ko greš, bolj oprane možgane imajo in bolj verjamejo...če si to hotel rečt? Sicer je patudi veliko visoko izobraženega kadra, ki pač ne peljejo vsem tem teorijam v zvezi s cepljenjem. Večina jih pa pelje farmaciji nasploh, ker imajo od tega koristi. In teh je precej! A sem povedal dovolj..

He, He... 😊 Dokazano  je, da bolj kot si izobražen in predvsem razgledan, manj lahko drugi vplivajo nate. Ko rečem razgledan, mislim seveda na to, da si prebereš kako znanstveno knjigo, ogledaš kak izobraževalne film, obiščeš kako zanimivo in poučno predavanje. Ne pa, da izgubljaš cel dan na FB.

Takšni razgledani ljudje ne verjamejo teorijam zarote, ker si znajo stvari znanstveno razložiti. Po drugi strani pa imamo vodljive, včasih naivne,  navajene, da jih drugi vodijo (takšni se v tem sistemu, ki ga imamo sedaj nekako  ne znajdejo in zato bi takoj imeli nazaj jugo, da bi drugi razmišljali namesto njih), iščejo somišljenike in se oklepajo najmanjše slamice, da se lahko oprimejo za njih in si rečejo:" nisem sam, tudi drugi mislijo kot jaz"

No, teh teoretikov zarot je na srečo zelo malo in ponavadi se združujejo v manjših  skupinicah na FB in ostalih podobnih "družabnih omrežjih".

Zanimivo, ker za njih so podkupljeni s strani "onih" skoraj vsi zdravniki, znanstveniki, televizija, časopisje, zdravniki, skratka vsi, le oni mislijo pravilno. 🤗

In potem so za njih vsi ostali ovce. A velikokrat se niti ne  zavedajo, da si to mislijo  in se nevede gledajo v ogledalu. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je Nejc1986 napisal:

A to maš povezano z uro al maš aplikacijo na telefonu in pač s telefonom laufas? 

Povezan telefon z garmin uro. Tudi, če nimaš telefona s sabo se ti vsi podatki pozneje, ko se zopet povežeš z telefonom, na voljo,da jih preneseš in pregledaš. Ja, je zanimivo, ko vidiš, kje si trenutno na lestvici. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 40 minutami je Nejc1986 napisal:

Par dni nazaj sem naredil letošnji 5000i km na bajku. Lani isti čas 900km manj,leto poprej pa malo več, ampak jbg, mtb dela svoje :)

In pa danes... Sem si naredil stravo :) so se vsi čudili, kako da je nimam... Nisem čutil, da jo rabil (oziroma si jo želim... Rabim je še sedaj ne). Luštno je spremljati vožnje ljudi ki nas druži zgolj in samo kolo in se itak ne znamo dobiti drugje kot na kolesu ali tisti jutranji kavi nekje bogu izza nogu in imeti debate o vsem in ničemer. 

Jaz imam s travo za Tek. Dobra zadevca.👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 minutami je Deeyan napisal:

Baje po cepivu zacne rast organ 😁

(ju3 bo ziher cel seznam pocepljenih na forumu 😂

Ali pa bodo stali v vrsti v Celju, kjer ni naročanja. Meni, meni tudi. 🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je J.J. napisal:

Januarja dobil Pfizerja pa nimam Maja še nič več las ali kakega dodatnega očesa :)

Ne, si zamešal. To pride kot stranski učinek Johnsona. 

Jaz sem že opazil, da mi poganja puhek... ampak na žalost le pod pazduhami. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je Bini napisal:

Jaz razumem,da je ene strah :hohoho: ampak malo korajže bi pa lahko zbrali......:nevem:

Si misliš te ta mlade, ko bi jim rekli, da bodo dobili tisto konjsko injekcijo v JLA. In tu ni bilo hočeš - nočeš ampak moraš. 🤗 Bog tigavedi kaj je bilo noter, da nismo zboleli potem še petnajst let. Pa ni bilo mamic, da bi njihove sončke (to je nas vojake) ubranile pred nasilnim cepljenjem JLA. Po eni strani malo pogrešam tisto disciplino. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je jacques33 napisal:

Tudi jaz sem bil v soboto cepljen z Jannsenom, je bilo potem v nedeljo tudi malo reakcije, vendar nič kritičnega.

Sam sem sicer pristaš svobodne izbire o tem, ali se kdo želi cepiti ali ne.

Jaz tudi... vsi so moji prijatelji. Še posebaj cepljeni in antipotrči.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Dobro jutro zaspanci .... 😀

Kofe se pije.... 😊

IMG_20210602_075551.jpg

... In to že drugi kapučino. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 23 minutami je Nejc1986 napisal:

Uh... Poglej koliko pride nov z xt opremo. Seveda če govoriva o komplet xt, ne samo zadnji menjalnik kamor nekateri pogledajo... 

Mtbji so se pa zredili s prihodom 29colarjev,ampak vseeno neprimerno bolje plezajo, pa tudi po ravnem se da dosti hitreje voziti kot z 26col.

Vse je xt. Je pa res zanimivo, da gredo tej novi mtb, tudi neelektričarji, z lahkoto mimo mene. Ali imajo druga prestavna razmerja, večje gume? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Če ti tole spusti na kakih 700eur... Lahko pa gledaš z drugega vidika... Ne narediš veliko km.... Torej boš imel bajk 10let... Daš 200eur več in imaš kolo ki ima 2ranga boljšo opremo, imaš garancijo, trgovec ti proda kolo ustrezne velikosti.... 

Glih gledam tole kolo in opremo. Pa saj na mojem dvajset let staremu je skoraj boljša oprema. Teža je tudi tu nekje, saj je moj narejen iz istega aluminija. Opremo  imam pa vse deore xtr. Saj verjetno bi bila tudi cena, če bi ga sedaj kupil, tu nekje. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je Boss napisal:

A si se ti mal zmoču? 31.5. je danes? :nevem: A si mislil 21.5. ?

Ne, prav sem napisal. Napisali so, da je paket prispel-danes. 😡

Citiram: "Za vas je 31.5.2021 iz tujine prispela pošiljka s sprejemno številko ..." 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

In še kar nabijajo na carini... Danes so si izgleda vzeli končno pet minut časa in mi  poslali sporočilo, da so prejeli, pazi to, dne 31. 05. pošiljko iz Anglije. Se pravi, da so šele danes opazili, da je že deset dni pri njih paket. 😡

In, da če bom priden in jim bom takoj poslal vse podatke in povezave, kolikor  jih potrebujejo, bodo v roku pet delovnih dni (5) obravnavali mojo pošiljko. Če bo vse po sreči, bom nekje drugi teden dobil pošiljko na dom. Zelo ažurno in hitro ni kaj. Paket pa že deset dni ždi nekje na njihovem  kupu, da se zmigajo. In potem še hočejo imeti višje plače. Pa saj bivša jugo carina, ki je bila tudi polom, je lahko  za zgled tem pacientom, kar se tiče hitrosti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Ko čakaš na pečenko s krompirjem na 'Sviščakih' res paše pir... 😊😆😂

Screenshot_20210530_212511.jpg

A sta se srečala z Nejcem gor? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 12 minutami je Nejc1986 napisal:

Mtb kava na sviscakih. 

IMG_20210530_131335.jpg

Že dolgo nisem bil gor. A je res, da je sedaj komplet cesta iz Ilirske Bistrice gor asfaltirana? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zelo povprečna in dokaj nezanimiva dirka brez pravih prehitevanj. Mislil sem, da bo vsaj za drugo in tretje mesto borba a nič od tega. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 16 minutami je Gelipter napisal:

Tudi pri nas sonce in burja 🤣🤣😉😁😁

Pravo primorsko vreme. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)
pred 36 minutami je Boss napisal:

Zanimivo zanimivo... a počasi jim bodo "dovolili" tudi tole objavljat, ki je še nedolgo nazaj delovalo kot teorija zarote. Kdo bi si mislil?

2f18881b30a014f44cfd_62513638.jpg?v=8aec
WWW.24UR.COM

Ko je nekdanji ameriški predsednik Donald Trump žugal Kitajski in jo obtoževal, da je novi koronavirus, ki je ohromil svet, nastal v...

Ja, zanimivo. Ko je Trump to isto  trdil, so mu blokirali FB, Twitter, demokrati so skakali okoli kot brez glave, da ni normalen. Sedaj, ko so oni to isto dali ven, pa ni nobenega blokiranja FB in je to kar naenkrat dovoljeno. He, He, demokracija po ameriško. Pa saj pri nas ni nič drugače. Važno je, katera stran kaj reče in katera televizija kako zapakira. 😉 Podobno kot včeraj na tistem žuru v Ljubljani. Leve Tv so trdile, da je bila to "vseslovenska ljudska vstaja" a se je zbralo manj kot 1% nekih socialcev, kvazi umetnikov, jugonostalgikov in  levih sindikatov. 🤣

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 36 minutami je Z M A J napisal:

Tale prigoda med njima mi je bila precej zabavna videt, ocitno je MV toliko znervirala, da ni uspel priti v hitrejsko skpino, ker je potem naredil napako v zadnjem hitrem krogu.

Res je. Izgleda, da je "tanek" z živci. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Kako je v počasnejši skupini vinales izgubil živce,ko je MM vozil za njim cel čas. In MM se je na koncu prebil v hitrejšo skupino, Vinales pa je ostal nekje zadaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

Ja za WRC rabiš jajca in to ogromna. V F1 se pa tud do pol tekme vozijo za varnostnim avtom in celo za virtualnim - to pa je adrenalin ja, res. Verjamem pa da taki kot je @g.Wankel pač ne poznajo tistih časov in ne vedo kakšna je bila F1 takrat in da to ni bla za pusije in jokice kot je to danes.

Včasih so znali dirkači ustaviti svoje bolide, iti ven in se "pogovoriti" s pestmi. Dan danes bi ustavili svoje digitalne avtke, dali bi dol čelade in bi se zlasali in spraskali.😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 3 minutami je g.Wankel napisal:

Haha pa lih WRC je ratu to kar opisuješ, tako, da ne vem v čem uživaš 😀

Jures fore.

Pa v  wrc so  še pravi moški. 

V F1 so pa neki mezzo uomo/ mezzo donna (pol fantje pol punčke) novodobni transeksualci. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.