Kot zanimivost v primerjavi z dragimi gostinskimi storitvami na Gorenjskem naj povem, da je pa vlak od nas cca 200km v B.bistrico-Bohinj res poceni 10.90 minus 30% pop.za planince= cca 7.50€....😊😉
Ob vikendih pa celo 70% popusta za vse !!!
Joj, joj za ceno dveh kav na Bledu se pripelješ 200km daleč na Bohinj 😊
RazširiTej so šli totalno v...🙄
V Monte Carlu je kepica sladoleda 2€,če vzameš dve je 3,50€..V Kopru je kepica 2,20€, če vzameš dve je 4,40€.
Se mi zdi, da postajamo kot 35 in več let nazaj Sv. Štefan, ko je bil tako eliten in drag, da si samo gledal in tuhtal v kateri valuti so cene
Na koncu tiste draginje so ga pa razprodali in celo zaprli za domačine in turiste razen lastnike elitnih apartmajev..... 😟🙃🥴
Zdaj vsaj vem kam se ne sme na kremšnito ......😛
Razširiwtf. bini greva v soboto v cetaro?
bo pomoje isto al pa cenej.
za kremšnite sem tko vedu da so drage k žafran.
čaj je kok? 4,20? si vprašu če so se slučajno zmotl al je v ceno še razgled vštet
Vse je ok,v predsezoni so kremšnite 4.50€ in kofe 3.20€ zdaj v sezoni pa tole.....🥴🙃
RazširiSem imel še postanek na Powzeli in potem je Deeyan diktiral tempo do Vranskega.
![]()
Naslov teme je tudi TEK. Kaj tekate okrog?
![]()
Ker sem z eno nogo že skoraj DeSUS skrbim za zdravje zato kolesarim in hodim, tek škodi sklepom kot so gležnji,koleni in tudi hrbtenica! Čez zimo ko ni toliko možnosti zunanje rekreacije pa dodam košarko s katero si tudi celotno telo razgibaš in pljuča prevetriš. 😉
(na gležnje in kolena pa zelo pazim😊)
RazširiVelenjko; danes na pedalni način in končno razdalja preko 100km, kar ni slabo za mlajši DeSUS, dobrih 5h netto.
S prelaza Črnivec pa leti k zmaj, da sem kar vriskal od navdušenja in skoraj zapel partizanski napev; Hej mašinca, ...
77kmh
Kasneje prek GG, Mozirje, Lepe Njive, Florjana in Šoštanja do Velenjkota. 57km.
Potem povratek; Andraž, Powzela, Vransko, Kozjak in Soteska v garažo.
S Kozjaka dol je števec zabeležil cifro ... :))
Dobra turca👍 čez Lipo nazaj ti pa ni blo za it.... 😉
RazširiTega ferrarija je isto mucno gledat kot unega v mojih casih
![]()
Jp, potem je pa pršu Šumi in naredil red po garaži, motorje so pa itak imeli TOP.....
Konec vsega je pa tako enaka zgodba, Šumi odšel, garaža pa u maloro kot bi se reklo tam nekje na Primorskem...
RazširiVse lepo in prav, naslov pa konkretno zavaja :). me pa zanima koliko je poraba, če se voziš dokler ne sprazniš polnega tanka goriva.
pa kak se to meri? 180 KM in poraba bencina 1,3 l/100 km/h
a to se pelješ 100 km/h pa maš 1,3 litra porabe v 1 uri? 🤣
Jaz bi temu zaenkrat rekel,“sanja svinja kukuruz“.....
Včeraj je bil pa zadnji dan dopusta - popotovanja tokrat na obali s kolesom... 🌞🌞. Narejeno cca 50 zanimivih km po obali od Kopra do Sečovelj in nazaj s postanki za kopanje, ker drugače te kap pri 35 🙃 Proti večeru pa v koloni nazaj na Štajersko.... .
Narejeno 710km,brez vlaka (B.bistrica-Most na Soči) in tankal 45lit.😊 Sem res zadovoljen s porabo in seveda tudi z vožnjo brez dima zadaj.... 😁🤭
RazširiAmpak, danes popoldne sploh ni bilo gneče, nobenih kolon pred Brezovico, kjer vsak petek stojijo... zanimivo, takrat ko naredijo paniko gneče ni, ko pa je vse tiho imaš pa petke in ponedeljke praktično zabito pol lj-obroča.
Danes je med 19.00 in 20.00 bila kar velka gužva od Postojne do Brezovice, sem s vozil pol ure dlje kot ponavadi..... 🥴
To pa bo slivovke in marmelade.... 👌
RazširiRavno zaradi takih nategunov me naša obala ne vidi več.
Jaz sem dal za kavo na HR obali 1,30€. Sladoleda cela šalica (pomoje ene tri kepice in smetana) pa 2€.
Kdo ima koga za bedaka
![]()
Kar je res je res... 👍
Dandanes so cene v res velikem rasponu, prevelikem. 🙃 Pri nas je kava od 0.80€ pa vse do 3.40€ kolikor jaz vem, luda kuča! 🥴
RazširiTa wikend upoštevajte te zastoje.
Jaz pa grem v kontra smer.... 😀👌
Napisano
Me pa res zanima, če imajo delavci tudi 2x-3x večje plače glede na cene, bi rekel da ne....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani