Včeraj smo speljali tradicionalni istrski izlet, 9. SloRoadster sezone. Tradicionalni pa, ker smo s prvim začeli ravno tu na tem forumu pred 11imi leti. Zbrali smo 22 roadsterjev, kar je bilo že kar problematično usmerjati Obiskali smo Motovun, jedli v Santa Marini v Vabrigi ter dirkali na gokart stezi pri Poreču (z gokarti seveda)
Pa še kratki video:
Ta je pa huda mazda 😊 A je to tista RF neki neki oznaka? 🙂
Ne vem, kje so zdaj kolesarji, kaj čakajo? 🤔 Toplo je že dovolj 😆 Vse se draži, davki gor.... Nisem zadovoljen z delom te vlade, a pustimo čas, dajmo še počakat, če bo kaj bolje 😁
Pa sporoči kaj,kako je bilo🙄...ne da bi se na pivo vabil...gre mi za to,da čim več folka uveljavi pravico do povrnjenega cvenka...k če bodo brali,da sem samo jaz dobil,bo kdo mislil,ah saj to se mene ne tiče...
Meni je rekla,da za pet let nazaj...tako,da ne vem🙄🤔....možno tudi,da je od banke do banke drugače...po moje zna biti tudi razlika,od kdaj so začeli delati kot je treba,oz. tako,da se upošteva čas odplačila in sorazmernost v stroških...
Ma za vsak slučaj...k 100€ je 100€...pojdite se pozanimati-izgubiti nimate kaj...
Zrihtal, dobil nazaj nekaj € (nekaj 100 €). Če ne bi bilo v medijih, pa da tle ne bi stekla debata, ne bi nič vedel o tem. Bog ne daj, da bi mi sami od sebe nakazali kaj nazaj. Lopovi. Pa kolk je kej folka, k sploh še ni uveljavljalo pravico do povrnjenega denarja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne bo to žal 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani