Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 15 urami je Alex napisal:

Lepo se vidi, da je fotoshopirano. Še posebej tam, kjer stojita osebi je zelo amatersko narejeno vse skupaj. 😊

Mal sarkazma ne škodi, sploh ko mi kakšen TikTok mladec/mladinka rojen/a v tem tisočletju razlaga kako hudo je bilo v tistih časih, katere sploh niti ne poznajo. Ko jim povem, da je bilo takrat veliko več optimizma, in volje do življenja ter nobenega strahu pred prihodnostjo me pa gledajo kot, da sem z lune padel. Pol pa pač delajo take in podobne meme, da zakrivajo trenutno nezadovoljstvo s tem, da se tolažijo, da je bilo včasih pa še mnogo huje pa ne glede a je to res ali ne.

Aja, se oproščam, tole je humor sekcija... zato nekaj veselih smajlijev 🤣😂😅😆😄

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

image.png

V bistvu je tole totalna kvaliteta asfalta. V 24 letih se luknja ni spremenila niti za centimeter, celo kamenčki in pesek je na istem mestu. Vse je enako le slika je barvna. Ja leta 1991 barvnih filmov sploh še ni bilo, v kinu so pa šele začeli s predvajanjem prvih zvočnih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

S 16A pancerko še e-bajka ne napolniš🙃. So pa pa naši politiki (Podobnili @ co.) govorili, da bomo avte polnili na javni razsvetljavi. Upam da jo že imate. 

Naša država, Evropa in cel svet je tako zelo v pi...., ker ga vodijo družboslovci!

Nekdanja evropska komisarka Violeta Bulc je izjavila, da elektrika pride iz vtičnice nato pa je odskakljala še eno rundo hoje po žerjavici.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja sej je, pa še fino se jim zdi. Stavim vse svoje premoženje, da je članek napisala ženska po možnosti še feministka za povrh.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Baba ga je nalomila pol pa prav, da je z biciklom padu... 🤪

Zdaj se lahko mal norca delam, k vidim, da ti ni nič hujšega, čeprav po modricah sodeč sem najprej mislil, da si najmanj ključnico zlomil al pa še kaj hujšega. :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Mi smo imeli v firmi interno aplikacijo z imenom Corona za katero leta ni bilo posluha, da bi jo nadgradili in izboljšali. Zdaj pa je bila kar naenkrat prioriteta in je dobila nadgradnjo ter najbolj pomembno, da so ji ime spremenili v Aurora. Damn, ta virus je bil hud, da je vplival še celo na aplikacije pa čeprav ni bil računalniški virus. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.