Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Si predstavlja?, da pelje? avto na servis in gre? z busom domou, potem pa vidi? kako mimo tebe pi?i tvoj avto :hohoho:

al pa presene?en dobi? kako polo?nco domu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mo? v ?akalnici nestrpno ?aka svojo ?eno, ki mu rojeva. ?ez nekaj ?asa prinese ga prinese ven, malo z njim udari po pultu levo, desno in ga vr?e v kanto in re?e: sej je bil itak mrtev!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Ja zdej je ?e tok zadev mo?nih, da je ?ist preve? tole...

Jest govorim o formatiranju, potem o pranju nog, Qwerty omenja motorko...

Jest jo pa ?e imam :P

js tut ?e ene pol leta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel chat
Napisano

Ja no, saj vsak to prej ali slej dojame ja. :harhar: Sem bral enkrat en ?lanek v Japanese perfomance (UK revija) in je en tip imel iste te?ave, ko je nabavljal RX-7. Kon?alo se je tako, da je po parih "generalkah" postal najve?ji mojster za te avtomobile v UK in si lasti najhitrej?o RX-7 v Evropi. Aja in ?e en minus. Vse ko?ta veliko ve? ?e zato ker to ni nek VW ali Renault ampak je ?e za Mazdo zelo eksoti?en avto.

Pol se je mogu pa model ornk posvetit motorju, ?eno pa dat na stran :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Hej fantki.

Jest bi pa rabila nekoga, ki bi mi sformatiral leptop in gor nalo?il XP-je. Ker za kej druzga je verjetno ma?ina mal preslaba.

Bom v kratkem dobila novega lepitopija, tega tastarga ho?e pa ati met in more bit jasno v nulo spucan :)

Kdo se kaj spozna na te zadeve?

XP-ji so ?ist uredu, ti bi mela sam windowse al ?e kak druge zadeve (antivirus, office...)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petarde
Napisano

Na sre?o imam dovolj stroge star?e, ki mi niso nikoli pustili ravno veliko manevrskega prostora okoli teh stvari (ne re?em, da nisem naredil kake "prepovedane" stvari, kemija je zanimiva a hkrati ZELo nevarna veda).V?asih se mi je zdelo zanimivo, dokler mi ni nekdo skoraj vrgel piratke za vrat iz 5 nadstropja(Salumines naselje; Don pozna to).Takrat je sodu izbilo dno, in od takrat naprej mi gre na ?ivce ko vidim/sli?im pokanje petard in podobnega. ?e jim je tako v?e? pokanje, naj gredo z na?imi vojaki v afganistan. Bodo imeli prvovrstne FX u?inke pa ?e realisti?no jim bo pokalo okrog njihovih glav, ognjemeti bodo pa tako vsakdanja stvar :angry2::angry2: !!!

jp, jp, vojska je prava stvar, tam se tolk napoka?, da se pol ?e u bistvu navadi? in ti ni ve? tk zanimiv :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petarde
Napisano

enako mislim... nimamo ni? pirotehnike letos...

pri nas tut ne, se mi zdi res ?koda dnarja, sicer bojo pa itak drugi dost pokal, tak da za videt bo vseen kej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.