Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Jest napisal:

Menda se ze vozi... :) ... predvidevam, da si mislil na @Gelipter-ja 👍

Se še ne, zadnje ure mu tečejo v pričakovanju dostave.... 😀

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se je vse podrlo kot hišica iz kart:nevem:. Danes so mi sporočili,da par,ki potuje z nama po ZDA ne more iti na potovanje,ker je soproga hudo zbolela za kovidom in je v bolnici !!!😓

Prejšnji teden sta prispela iz Maldivov in sta se kot pravita verjetno tam okužila,njemu pa nič ni čeprav je tudi on okužen 🥴

Bova že našla kako drugo varianto za to destinacijo,a verjetno manj ugodno.....😵

Tudi denar od avio.kart sva že dobila nazaj.....:jupiii:

Nič,bom kar rekel; več sreče prihodnjič......😊😉😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 urami je Bossek napisal:

a bos vzel rent a car CX30 Turbo? :)

Mislim da ne, ker ni v mojih rokah:nevem:. Je pa planiran Dodge caravan, bo bolj udoben za njihove slabe ceste..... :whatever:(primerjava z našimi) 

Upam, da so kaj boljše kot so v vzhodnih državah ZDA.🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

10 strani bo lih jeseni v tej temi, se vidimo 👋😅

Se strinjam,mislim da bo bolj aktualna tema "politika danes in po volitvah" 😁

Me je kar strah kako se bo vžigalo levo in desno,dobro da sem apolitičen.....😊😃😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Nejc1986 napisal:

Upam da je tole samo malo čudno izpadlo . "Dobre" (čedne?) ali ne; upam da so na varnem in stran od ljudi,ki ne znajo razmišljati s pravo glavo.

Res je ja, sem malo @jereb-a podražil....😃

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko je ravno nekaj govora o ceplenju lahko povem,da me je mama dala cepit za vse kar je bilo takrat možno in obvezno. V vojski JNA, 3 doze prvi teden in na koncu 1doza .Sam sem se pa dal proti hepatitisuB in 3x kovidu. Aha pa leta 2020 jeseni za gripo prvič v življenju. Nisem ravno zgled ampak se trudim.....:prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 32 minutami je AmpeR napisal:

Ej. Samo kolko ukrajink vidim na AC do Sežane. Celi konvoji avtov pa avtobusi. Smer IT. Noter pa mlade punce z otroki. Me prav groza prime, ko vidiš to, kako bežijo... 

Tudi jaz sem danes  na AC Ce-Lj prehitel kake 4 kolone po 5,6 avtov,notri pa kot praviš same dobre punce z otroki....😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Jest napisal:

Sem mislil, da ima Bini podobno mnenje... Zate vem, da oznacujes za antivaxerja vsakogar, ki ima drugacno mnenje, kot ga imas sam... Pa sploh ni vazno ali je to glede cepljenja ali glede cesarkoli drugega ... Pac imam svoje mnenje o tebi... Pac tipicen facebook strucko ... 

Bini pa kot kaze se vedno zna uporabljati lastno glavo in se mogoce vcasih le nerodno izrazi... ali pa mogoce pade v to kategorijo, ker prevec vneto vsecka tvoje nebuloze ... 

Ja,vsi smo malo drugačni sploh, če smo lačni.... 😀

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.