Jaz bom pa kje poiskal TAM 5500 z dvojno kabino in štirikolesnim pogonom, pa tudi zame ne bo prevelikega prilagajanja: dovolj sedežev za vso družino, dovolj velik keson za vso prtljago tako velike družine (še za kolesa bo prostor, da ne bo treba nosilce na kljuki ali pa na strehi), ima vzdržljiv V6 motor, je praktičen in funkcionalen ter zelo robusten. Pa tudi atraktiven. Mislim, da bi se več ljudi obrnilo za TAMom kot za katerimkoli električnim avtom. Kar se pa lepote tiče, sem pa že jaz dovolj velik lepotec, da to odtehta tudi za TAMa. Drugače bi bilo že kar kičasto...
Tudi prav kar si napisal samo,da boš užival in boš z družino v takem Tamiču zadovoljen 👍😊
Kar se pa tiste lepote tiče pa jo lahko dodaš v tisti svoj že zdaj znameniti odstavek, Glej, sm "LEP" kmet an s hribu doma......😊😀😂
Verjamem, da bi se @Bini, verjamem. Tudi jaz bi se. Če bi bil sam. Tudi, če si poročen oz. ko boš, se oba lahko prilagodita. Otroci pa imajo svoje pojmovanje prilagajanja. Zdaj pa poglej, kam smo prišli: mi se bomo prilagajali avtu. Glej, sm kmet an s hribu doma, zato se mi ta ideja zdi skregana z zdravo pametjo...
Res me spravljaš v smeh,ko misliš,da je to neko hudo prilagajanje 😊😀
Dokler imam novo CX30 sem brez skrbi kot liček in se ne sekiram za 5 let naprej,potem bomo pa že nekaj pametnega kupli,da ne bo prehudega prilagajanja.....😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne razumem one,ki se poleti hladijo na 21 ali še manj,pozimi se pa grejejo na 24......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani