Pizza: San Giacomo Rovinj, treba poiskati med ulcami
Prikola: vsaj jurja na bolje ker za 2300 ne bi dobil prikolce s pogradi ki je 100 posto diht in vse ok, po 6ih letih kampiranja v prikli vem da ni prikolce ki jo samo postavis in to je to, take so od 10k naprej, najvecja napaka ki jo folk dela je da ne spusti vode ven oz jo osusijo in potem led dela svoje
Fotke
Vreme je pa majka....kratki rokavi
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No glede na to kako sem se veselo hvalil z bodo?o novo lubico, je danes sledil malce hladen tu?,.. avto je v sloveniji ni pa ?e vseh papirjev, ker jih Francozi niso poslali zraven, tako da vse ka?e da bo treba ?e kak teden po?akat
onn the bright side, mam pa zdej mal ve? ?asa da svojo trenutno prodam (treba gledat tut pozitivno na stvari)
sam re? da je to rde?a mazda 5
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mene so luckal v tunelu sentvid.....ustavil sem pa cca 500m za tunelom, tok sem bil pri sebi da nisem takoj desno sel, se posebej ker ima sentviski tunel doooooolg desni priklop s celovske
Pohvale zav triglav, ki je uvedla posebno 'kategorijo' za motoriste. Po lanski brezplacni delavnici na Vranskem so sedaj potrdili trud z letnim zavarovanjem za 90?. Od tega kar 3 opcije.
Pametna gesta, ki se jim obrestuje. Za primerjavo ostali niso bili pod 150?, imam pa kategorijo nad 72kw....torej max points
32 pik ni ni?, ajde dodajmo ?e veleslalom na 50 ampak ima Tina slalom v paci, ?e zdale? ni konec, prej je konec pri Prevcu, ker je Freund nakazal da tudi leti kot on
Pri nas vrata otroc banajo vsak dan in so res vzdrzljiva in kvalitetna, drzijo toploto, hrup ter tudi prah ker je zunaj makadam. Tako da kot pise zgoraj je to verjetno najbolj aktiven del bajte.
Bi pa moral na podstreho pogledat karera so ker nisem jaz tega dela bajte gradil. Po 6h letih niti mala napakica pa so res 'abused'
Ne glej tu samo cene glej material reference garancijo, da dajo svetlobo po potrebi itd, pa seveda nenazadnje dober varnostni sistem. Mene tudi resuje da so siroka, kot je razvidno da ne vsakic pustim kak 'podpis'
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za motogp bom na cesti
Povezava za deljenje
Deli na druge strani