Pretnarja so zgleda nekaj mesecev nazaj nehali plačevat, glede na njegove objave zadnje čase. Bohnedaj, da to storijo isto z Ihanom, potem se vse propagande sesujejo v prah.
Hvala bogu, da smo necepljeni še živi, glede na tiste komentarje.🙈
Tako kot so tisti ki niso raziskovalci in zdravniki govorili v prid cepivu? Torej komu verjeti potem?
Poglej svoje posmehljive komentarje tega poletja
Sem vedno dobre volje, ker sem optimist in vidim malo dlje od nekaterih med nami, ki vidijo samo črko "f"..... 🙈Boste videli kaj bo konec pomladi, konec tega sranja in prepirov glede kovida in zaživeli bomo na polno, seveda če bomo imeli sčim..... 🥴
Ta teden sem brez avta, tak di bi tezko prsu prav cas 😁
Med letos zal ni bil domac, tole pa ce bi hotu prodajat bi mogu postavit 15€ na pol litra, da bi sploh mel kej racunice, na sestavinah namrec lih ne sparam 🙂
Po katastrofalnem izidu testnega trčenja električnega avta renaulta zoeja, ki za varnost ni prejel niti ene zvezdice, je pri francoskem...
Res huda stvar,koliko bi pa danes jugec imel ? Vse preveč se zanašamo in gledamo na te zvezdice in varnostne sisteme rajši bolj varno vozimo pa v resnici zvezdice sploh ne potrebuješ.....😊( Ko paj od vsega tega kaj zataji potem gre pa kasko😬)
Super serija 👍, materiala za nove epizode pa ne bo zmanjkalo. 😁
Danes se peljem z Mazdo 6 in se nisem mogel spomniti, kako točno deluje gumb Auto Hold. Takoj mi je prišla asociacija na včerajšnjo epizodo, ko je manjše letalo strmoglavilo zaradi panike in slabega znanja pilota in kopilota. Z ženo sva s strinjala, da bi tudi za Mazdo rabil ustrezno usposabljanje, tudi na simulatorju. 😂
Ko smo že pri Air crash investigation, ena epizoda je bila, ko je leta 1996 kmalu po vzletu eksplodiral Boeing 747. Po dolgi raziskavi je uradno poročilo pokazalo, da je eksplozijo povzročila iskra v pregretem rezervoarju. Sam sem imel to srečo, da sem se o tem pogovarjal z glavnim inženirjem 747, Josephom Sutterjem. Prepričan je bil, da je bil sklep v poročilu napačen - do eksplozije ni moglo priti na ta način.
Edino logično razmišljanje in če sem mal sarkastično zajedljiv - kdo je pol v tj zgodbi dejansko egoist. A tist, ki je cepljen večinoma zaradi navidezne svobode in mu baš maha za druge ter se obnaša v stilu "sej sem cepljen" al tist, ki ni pa ima toliko omejitev, da enostavno niti ne more širiti virusa, tudi če ga je recimo dobil. Za vsako stvar (ok razen kuhančka in hotdoga na novoletnem sejmu) mora narest uradne teste, da se prepriča ali je še zdrav in če ni marš v karanteno. Cepljeni pa lahko okužen laufa naokoli, širi virus in če se po nekem čudnem naključju celo testira in je pozitiven mu celo niti ni nujno it v karanteno.
Če je kej logike v tej situaciji pol sem jaz tricikel s predrto zračnico.
Tole je pa čisto res kar praviš,resno mislim ! 👍
Spustil si edino cepljene in testirane,ampak ok.....😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani