vse najboljse! :mi pijemoo:
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
sem mislil iti na cetinskega vceri, sam ni znesl
hodim na velik koncertov, ampak najbolj v spominu sta ostala
Metallica
Steve Vai
se strinjam z madmaxom, da so Dream Theater v LJ (lani) kar razturali
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kje tocno pa? recimo za firence bi se znalo kaj rihtat...Kar neki ?asa nazaj sem staknil avdio masko za mazdo 6 (http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2454) . Ve?krat sem tem u?enjakom ?e po?iljal maile z vpra?anjem, kako lahko pla?am masko in jo dobim po po?ti. V ?asu avgusta sem dobil znanstvene odgovore z njihove strani. Mislil sem, da je v ?asu ferra goste na ?ihtu samo njihov golman in da sem zato dobil tak odgovor.
V septembru sem jih ?e dvakrat mailal in odgovora ni. Zgleda da njihov feragosto traja cca 12 mesecev na leto.
Zdej pa problem: ta njihova firma je nekje na sredini ?kornja. A kdo kaj potuje oz. ima posla s kak?no firmo tam dol, da bi se navezala kak?na komunikacija z njimi. Zgleda, da ?e bom ?akal na konec njihovga medvedjega spanja, se bo zemlja okol lune vrtela, men se bo pa mazda razsula, pol mi pa itak maska ni? ne korist.
ja slovenscina je res tezka...se vedno ne znam dobr govort
pa se to: kdo se je spomnil dvojine??!!! jebote...
vse najboljse :mi pijemoo:
danes je bil tezek dan...arbeit do zdaj...zdaj pa domov pa vzpostavljanje zveze s posteljo ..oo yeaahhh najboljsi del dneva
ne vem zakaj zgraditi stadion ko itak nobenga ni na tekmah...
you are not alonete?ko verjamem da kdo pozna...
http://www.youtube.com/watch?v=Fb-jmR36Qeg
?e pa, pa toliko lep?e, da nisem osamljen v tem stilu muzike
khm.... ?e dovolite vam predlagam ?e en dober powermetal band: Stratovarius

no dejmo
a mas barvo za ned. ?
Napisano
happy birthday to you
(mas na isti dan kot moja mama)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani