Pacient: "Doktor, moje življenje je zelo monotono in dolgočasno."
Doktor: "Najdite ljubimko."
Pacient: "Že imam dve."
Doktor: "Potem pa povejte ženi za ti dve..."
- »Vir vaših bolezni so prebavne motnje. Priporočam vam, da vsako jutro popijete kozarec tople vode.«
- »To delam že veliko let. Moja žena sicer temu pravi kava...«
- »Ali ste se ravnali po mojem nasvetu in sta dva tedna spali pri odprtem oknu?«
- »Da, gospod doktor.«
- »In so vaše dihalne težave izginile?«
- »Te pravzaprav ne, pač pa je izginila moja zlata ura in nakit moje žene...«
Če bo šlo tako naprej, boš šel kmalu nazaj na Mazdo 5......zelo zanimivo bi bilo brati razloge zakaj si se odločil za Ford-a.....(poleg že znanih zahtev, ki si jih napisal in so znane).
Ker je bil to že 22. ali celo 24. salon, ki smo ga obiskali in smo bili že krepko naveličani, ker nikjer nismo dobili nič, smo pa vmes že gledali VolksWagen Caddy Maxi, ki bi nekako za silo bil in ker smo ugotovili, da je to še najmanj slabo in da kaj dosti več salonov že niti ni, smo vplačali avans, prekleli Evropo, kapitalizem, evropejce, Bruselj ter avtomobilski trg in poslali vse skupaj hudiču v rit. Z ženo sva prišla domov ravno, ko nama je zmanjkalo kletvic in sva se malo "spihala".
pred 19 minutami je Janez007 napisal:
Bo treba kdaj tudi avto oprat, ... posebej tam kjer so kamere, senzorji ... 😁
To se je pojavilo kakšnih 15 kilometrov po točenju goriva in pranju v avtomatski avtopralnici...
Ki pa jst wem, kk se to dela, k sm pa kmet an s hribu doma. Kj se kr postauš nekm pa rečš, de zbiraš podpise al morš prej stojnico zakupt, kt na tržnci?
Ko sem se pustil prepričati, da prodamo starega Mazdinega dvolitrskega turbo dizla, ki je imel komaj 360.000 pregon... ... ... se pravi, prevoženih kilometrov in ga zamenjamo s popolnoma novim vozilom...
Ta naš FucksWagen ima sedaj skoraj 3600 km, pa bo šel že drugič na servis zaradi napake vozila. Mazdin turbo dizel pa je bil v 360.000 km samo enkrat (izven plana, torej NE zaradi rednega servisa) samo enkrat na servisu - ker so bile smeti in voda v nafti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Obveščamo prebivalce, da bo zaradi varčevanja z elektriko luč na koncu tunela do nadaljnjega ugasnjena...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani