Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Berem status ene od FB prijateljic:

- "MOJ PARTNER JE NAJBOLJŠI LJUBIMEC."

Vidim 12 všečkov njenih prijateljic.

Očitno drži...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zdravnik pacientu:

- »Vir vaših bolezni so prebavne motnje. Priporočam vam, da vsako jutro popijete kozarec tople vode.«
- »To delam že veliko let. Moja žena sicer temu pravi kava...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- »Ali ste se ravnali po mojem nasvetu in sta dva tedna spali pri odprtem oknu?«
- »Da, gospod doktor.«
- »In so vaše dihalne težave izginile?«
- »Te pravzaprav ne, pač pa je izginila moja zlata ura in nakit moje žene...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva moža se izgubita v puščavi. Eden reče drugemu:

- »Imam eno dobro in eno slabo novico. Slaba novica je, da bova danes jedla pesek.«
- »Katera je pa dobra?«
- »Poglej, koliko ga je...«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Debatiramo tu v službi in ena blonda se naredi prav pametno:

- "Veste, številni veliki skladatelji so pisali tudi cerkveno glasbo. Na primer Johann, pa Sebastian, pa Bach,..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V turistični agenciji zazvoni telefon.

- "Dober dan, želite?"

- "Dober dan! A imate kakšen izlet v Egipt?"

- "Kateri so najbolj priljubljeni kraji?"

- "Kairo, Šarm el Šejk, Hurgada, ..."

- "E, to zadnje bo! Hvala, to sem potreboval za svojo križanko..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

... ... ... ... ... ... ... ... ... 

To da pa so servisi nesposobni pa tak vemo. Ti si tak dobil kombinirke. ... ... ... ... ... ...

Ah, ne samo kombinirke... 

Sem enkrat vprašal na servisu če so servisi tako dragi, ker pol orodja razdelijo strankam. Me niso preveč lepo gledali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Bo treba dat v ustavo še pravico do uporabe pisala :D

Dokler ne bo v ustavi zapisana obvezna uporaba lastnih možganov...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 44 minutami je sportman333 napisal:

Če bo šlo tako naprej, boš šel kmalu nazaj na Mazdo 5......zelo zanimivo bi bilo brati razloge zakaj si se odločil za Ford-a.....(poleg že znanih zahtev, ki si jih napisal in so znane).

Ker je bil to že 22. ali celo 24. salon, ki smo ga obiskali in smo bili že krepko naveličani, ker nikjer nismo dobili nič, smo pa vmes že gledali VolksWagen Caddy Maxi, ki bi nekako za silo bil in ker smo ugotovili, da je to še najmanj slabo in da kaj dosti več salonov že niti ni, smo vplačali avans, prekleli Evropo, kapitalizem, evropejce, Bruselj ter avtomobilski trg in poslali vse skupaj hudiču v rit. Z ženo sva prišla domov ravno, ko nama je zmanjkalo kletvic in sva se malo "spihala". 

pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Bo treba kdaj tudi avto oprat, ... posebej tam kjer so kamere, senzorji ... 😁

To se je pojavilo kakšnih 15 kilometrov po točenju goriva in pranju v avtomatski avtopralnici...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ki pa jst wem, kk se to dela, k sm pa kmet an s hribu doma. Kj se kr postauš nekm pa rečš, de zbiraš podpise al morš prej stojnico zakupt, kt na tržnci?

Ma rajš vidm, če kšn tamestn to začne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Zakaj bi se moral pa v soline peljati? (dobro preberi svojo objavo, pa ti bo jasno, kaj sprašujem)

Ma, en avto še imamo, Mazdinega 2,5 litrskega turbo dizla. Tako da čisto brez avta ne bomo. 

Manjka pa drugi avto, to je pa res... In, ne boš verjel, sem že iskal po AvtoNet, pa je ne najdem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdaj sem se oziroma sem bil nategnjen.
Napisano

Kdaj sem se nategnil? 

Ko sem se pustil prepričati, da prodamo starega Mazdinega dvolitrskega turbo dizla, ki je imel komaj 360.000 pregon... ... ... se pravi, prevoženih kilometrov in ga zamenjamo s popolnoma novim vozilom...

Ta naš FucksWagen ima sedaj skoraj 3600 km, pa bo šel že drugič na servis zaradi napake vozila. Mazdin turbo dizel pa je bil v 360.000 km samo enkrat (izven plana, torej NE zaradi rednega servisa) samo enkrat na servisu - ker so bile smeti in voda v nafti...

Pošteno sem se nategnil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.